Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 20. -21.9. 2020

ÁČKO BERE BOD Z LOMEM

skarda-2020.jpg

Kapitán rezervy Petr Škarda dotáhl svoje ovečky k výhře !

Naší mužskou rezervu čekal na cestě za postupem do krajského přeboru velmi těžký soupeř ze Sušice Kluci to přes obrovské porodní bolesti nakonec zvládli a výsledkově pokřtili tak nejlepším možným způsobem nové dresy .

 

 

 

"B" , U18 a U16

 

 

 

vedou   své 

 

 

 

SOUTĚŽE

 

 

 

 

 

 

 

MUŽI  "A"

 

 

SK PETŘÍN  -  LOM   2  :  2

2 : 4   na PK

Branky   Provod , Zoubek

 

Sestava    :    Suchý  - Klich  , Lisý , Trojovský (46´ Voves)  ,  Zoubek   -  Vinkler (72´Bílik ) , Heller  , Bendl  -    Provod ,  Šimáně  , Vohrna 

Hrabačka , Vodrážka J. , Štefl , Kohout , Škarda

 

Áčko začalo další domácí divizní zápas skvěle , když si hned po 4 minutách naběhl na parádní kolmici Davida Hellera Michal Provod a poslal nás do vedení . Jenže ve zbytku první půle ukázali hosté svou velkou herní kvalitu a dá se říci , že spravedlivě skóre utkání otočili a do kabin šli s vedením 1 : 2 .

Druhá půle byla trochu méně záživná než úvodní dějství a pořádné věci se začali dít až ke konci . My jsme se hnali za vyrovnáním a náš tlak pořád sílil . Deset minut před koncem nám pomohl hostující útočník , který zcela nepochopitelně zakopl balon a dostal za to žlutou , ale už druhou a šel do sprch . K exekuci toho trestného kopu se zhostil brankář Vojta Suchý a poslal balon přímo na hlavu Lukáše Zoubka a bylo srovnáno . Posledních deset minut jsme se vehementně snažili o překlopení zápasu na naší stranu , ale to se nepovedlo . Tak se šlo na pentle a to se nám taky nepovedlo .... 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Kdyby jsme urvali ten druhý bod za penalty , tak budeme více méně velmi spokojení , ale takhle to máme tak 50 na 50 . Hosté potvrdili svojí velkou herní kvalitu a hlavně v první půli nás přehrávali . Ve druhé půli už to bylo spíše naopak a moc mně mrzí ta poslední desetiminutovka , ve které jsme měli jednoznačně navrch a tam jsme to měli rozhodnout na svou stranu . Bohužel to nevyšlo , takže si ted budeme muset odvézt body z Přeštic . 

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

 

MUŽI  "B"

vodr-2020.jpg

 

SK PETŘÍN  -  SUŠICE   4  :  2

 

Branky  :  Štefl 2 , Bílik , Provod

 

Sestava  :  Hrabačka  -  Škarda , Trojovský  ,  Levý  (46´Zoubek  ) , Šulc (78´Suchý ) -  Kohout  , Tětek  , Voves ( 46´Heller )  -  Bílik ( 75´ Provod ), Štefl ( 76´Šimáně ) ,  Vodrážka J.

 

Rezerva sice vyhrála i po páté v řadě a pevně se usadila na špici tabulky , ale stáli při ní všichni svatí ! Kluci šli sice velmi rychle do vedení 2 : 0 a během první půle ještě do 3 : 1 , ale poločasové vedení 3 : 2 bylo až neuvěřitelným darem , který jsme mohli dostat , protože soupeř hrál velmi dobře a byl jasně lepší než my  . Ve druhé půli už to bylo podstatně lepší a byť vcelku pozdě , tak přišla i pojistka v podobě čtvrté branky . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Z tohohle zápasu si musíme vzít obrovské ponaučení . V první půli nám nefungovalo skoro nic , zaplaťpánbůh , že jen střílení branek nám šlo ! Ale jinak to byl od nás naprosto tristní výkon , který se dlouho nesmí opakovat ! Ve druhé půli už to bylo dobrý a přesto , že nám zase vypadlo střílení branek , tak jsme měli zápas pod kontrolou a bereme šíleně důležité tři body . 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

STARŠÍ DOROST U19

papen.jpg

Jakub "PAPEN"  Papež se letos už třikrát zapsal do listiny střelců a táhne svojí U19 cestou za záchranou v ligové soutěži 

 

  SK PETŘÍN - FC VIKTORIA    1  :  4 

Branky :  Veselý

 

Devatenáctka 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

https://www.mladisportovci.cz/2020/09/13/u19-fc-rokycany-vs-sk-petrin-plzen-23-11/?fbclid=IwAR0ShAxNiwJCc9KDyX8EdnNP771UAgWD3z8qaWBnaB0FaYNe0_E1IpeRsHM

 

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

 SEDLČANY  -  SK PETŘÍN   0  :  2

Branky :  Kolena 2

 

Osmnáctku 

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST  U17

 

 

 SK PETŘÍN  -  FC VIKTORIA      0  :  3 

Branky  :

 

Sedmnáctka 

 

FOTKY Vlaďky ŠTYCHOVÉ zde : 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

SEDLČANY  -  SK PETŘÍN   0  :  13

Branky  :  

 

Šestnáctka

 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

ADMIRA  -  SK PETŘÍN  1  :  2  

 

Branky  : 

 

Patnáctka 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

trestik--2020.jpg

Kapitán naší U14 se soupeřem se Střešovic vůbec nemazlil a jeho síť rozvlnil během zápasu hned čtyřikrát !!!

 

 

ADMIRA  -  SK PETŘÍN   1  :  4

Branky  :  

 

Čtrnáctka

 

FOTOGRAFIE Vlaďky Štychové  ZDE  : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN   8  :  1  

Branky  :  

 

Třináctka 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

STRAKONICE  -  SK PETŘÍN    6  :  5

Branky : 

 

Dvanáctka 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář