Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 2. -3.3. 2019

DOROSTY ZAČALY PARÁDNĚ

 

dotzauer.jpg

DOTZAUER SESTŘELIL SOKOLOV

Klasickým , takřka čistým hattrickem , který přerušila jen poločasová přestávka , se proti svému Sokolovu blýskl Wolfi Dotzauer . Na snímku mu gratuluje další nedělní střelec Kuba Král . Poslední pátou tečku přidal Michal Provod a první jarní mistrák dopadl skvěle !!! 

 

 

TUCET 

 

Z

 

TUCTU

 

 

 

Dvanáct mistrovských bodů bylo k mání o víkendu na naší nové umělce a hřiště jsme pokřtili s plnou parádou !!! Čtyři zápasy , čtyři výhry ,  skóre 25 : 6 a všech dvanáct bodů zůstalo doma na Petříně  , to je neskutečné bilance našich dorosteneckých týmů . Takže palec nahoru a a kéž by to takhle bylo pořád !!!

 

 

 

MUŽI

 

PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY

SK PETŘÍN  -  M.TOUŠKOV      8  :  1

Branky :   Huml 3 , Štefl , Krystl , Kohout , Šmíd , Voves

 

První část mužů si už v pátek vyrazila do Luční ulice , kde jí čekal Touškov . Kluci po celý zápas tvrdili muziku a skóre neustále narůstalo . Hattrickem se blýskl Jakub Huml , který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti . 

 

 

SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE   1  :  3

Branky :  Šimáně 

 

Druhá část mužského týmu se postavila v sobotu dopoledne doma proti divizním Přešticím a hrstka nejvěrnějších fanoušků se po celý zápas měla na co dívat . My jsme bohužel inkasovali hned v úvodní minutě a pak hned v úvodu půle druhé a to nás nakonec stálo lepší výsledek , protože šancí , zvláště v poslední půlhodině , jsme si vytvořili více než dost . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Zakončili jsme přípravu dvojutkáním a teď hurá do boje . V pátek proti Touškovu to byla jednoznačná záležitost a  zároveň velmi příjemné pokoukání . V sobotu proti Přešticím jsme nepředvedli nic hrozného , ale srazili nás individuální chyby . Ty vzadu skončili takřka pokaždé gólem v naší síti a ty vepředu zase v síti neskončili . A jelikož se hraje na branky , tak v téhle disciplíně jsme prostě byli horší . Teď už se naplno zaměříme na Rokycany a pokud chceme uspět , musíme být lepší než tomu bylo v sobotu !!!

 

 

DOROST  U19

 

SK  PETŘÍN   -   SOKOLOV    5  :  2

Branky : Dotzauer 3  , Král , Provod

 

Devatenáctka vstoupila do jarních bojů skvěle a po zásluze bere všechny tři body . Kluci už v první půli byli lepším týmem a vytvářeli si jednu šanci za druhou , ale pořád ne a ne to tam padnout . Když se pak chvíli před přestávkou trefil z hranice vápna Dotzauer , zdálo se , že to bude ok , jenže přišla poslední akce první půle - faul - penalta - a bylo srovnáno 1 : 1 . Druhá půle byla podobná té první a , byť hlavně její úvodní část byla asi nejlepší pasáží hostujícího týmu a několikrát nám to tam mohlo spadnout . Jenže se zase trefil Dotzauer a zase to vypadalo , že už to bude jen na pohodu  , jenže přišel rychlý brejk a sražený centr do vlastní sítě a bylo to zase srovnané 2 : 2 . A přichází zase refrén , k centru Provoda se namotá Dotzauer a na světě je hattrick  3  :  2 . Hosté už nedokáží odpovědět , ani na to už nemají sílu a přicházejí dvě nádherné potvrzovací trefy . Nejdříve se neskutečně trefil Kuba Král  a na konečných 5 : 2 upravil Michal Provod , který balon dorazil hlavou po střele do brankové konstrukce . 

 

 

DOROST   U18

 

SK PETŘÍN   -  SŠ PLZEŇ   3  :  0

Branky :   Tětek  3

 

Osmnáctka měla obrovské problémy se složením sestavy , ale nakonec se trenérům podařilo poslat na hřiště alespoň 11 borců  . Sportovka sice bojovala a v určitých fázích zápasu měla i na to , aby nás potrestala gólově a zápas tím zdramatizovala , ale proti byl režisér Kuba Tětek . 

 

 

DOROST U 17

 

SK PETŘÍN    -   SOKOLOV   6  :  2

Branky :  Nový 2 , Vodrážka , Zajíček , Vrba , Pitipáč

 

Sedmnáctka měla zdánlivě těžkého soupeře , protože podzimní zápas skončil spravedlivou remízou po oboustranně vyrovnaném boji a pak postavení v tabulce ukazovalo , že jeden z týmů může poskočit do lepší poloviny tabulky a druhý do té horší . Jenže fotbal se hraje na hřišti a na tom bylo od začátku jen jedno družstvo a to SK Petřín Plzeň .  Kluci sokolovským nedovolili vůbec nic a s pravidelností přidávali i branky . To vše platilo až do stavu 6 : 0 , pak sice přišla neregulérní branka hostů a v samotném závěru ještě druhá , ale obě měli společného jmenovatele - pokles . nebo spíš ztráta koncentrace . Takže jestli to takhle bude pokračovat i dál , tak se určitě zlobit nebudeme . 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  SŠ PLZEŇ    11  :  2

Branky : Hochman 3 , Rada 2 , Tříska 2 , Agapkin 2 ,  Urbánek 2

 

Šestnáctka si nechávala střelný prach až na druhou půli , protože po první dějství svítilo na světelné tabuli skóre jen 2 : 1 .  Každopádně už i v úvodní části jsme si vypracovali spoustu příležitostí , jen to zakončení skřípalo . Po přestávce už to byla jiná káva kluci se fotbalem , na rozdíl hostí , opravdu bavili 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář