Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 19.TÝDEN

VÝSLEDKY Z 2.- 3.5 2015

 

MUŽI "A"

 

            SK ZČE - BOLEVEC  2 : 2 (3:4 na PK)

Branky : Peterka 2

 Sestava   :     Příhoda

Hejnal     Zoubek     Macht     Vít

Vohrna    Šulc    Papáček     Bednář

Lisý    Peterka

Stř. : 46´Škarda , 70´Šebek , 78´Chocholatý ,

 

Tak bohužel se potvrdila slova  z upoutávky na tento zápas , která předpovídala možný podobný scénář zápasu plzeňské Viktorie proti Mladé Boleslavi . Bohužel ten direkt hostí přišel příliš pozdě na to ,abychom na to mohli nějak zareagovat . Ale postupně ! Od úvodního hvizdu bylo na hřišti patrné , kdo je v tabulce první a kdo bojuje o záchranu , ale naše platonická územní převaha napřed vyústila v tutovku hostujícího Bublíka , který si o pár minut na to vzal repete a tentokráte se nemýlil - 0  :  1 . Kluci do přestávky sice srovnali krok , když se po rychlém kontru trefil Honza  Peterka , ale pořád to tak nějak nebylo ono . Po poločasovém pohovoru v kabině už to bylo jiné kafe a rozdíl v kvalitě obou týmů byl pořád víc a víc vidět , ale výsledkem tohoto snažení byla jen jediná parádně dotažená akce , kdy se na levém křídle uvolnil kapitán Bednář a parádní balon posadil na ramenohlavu Honzy Peterky , který otočil stav utkání na 2 : 1 . Zdálo se , že tohle je rozhodující moment celého klání , zvláště když hosté vypadali , že i tenhle výsledek je pro ně velmi přijatelný . Jenže fotbal je většinou o chybách a my jsme v závěru udělali jednu obrovskou , hosté se z čista jasna dostali do přečíslení dva na jednoho a bylo srovnáno . Závěrečný tlak sice přišel a sním i stoprocentní tutovka , ale času zbývalo tak málo , že na víc nezbyl čas . Rozhodně ale není doba na paniku , je třeba se oklepat a další zápas vyhrát , pořád totiž si můžeme ještě minimálně jedno klopýtnutí dovolit a to je více než dobrá zpráva !!! 

FOTO ZE ZÁPASU :

http://nv.fotbal.cz/scripts/detail.php?id=172031&tmplid=1793

VIDEO Z UTKÁNÍ :

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/43053-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-SSC-Bolevec.htm

 

MUŽI "B"

          RADNICE  -  SK ZČE  0  :  0  (2:4 na PK)

Rezerva nezklamala , na velmi horké půdě Radnic sice branku v normální hrací době nevstřelila , ale zároveň ani nedostala , takže se na pořad dne dostala naše parádní disciplína - penaltový rozstřel . Kluci , v čele brankářem Tomášem Pflegerem ,  opět potvrdili naší veleúspěšnou bilanci a dva body jsou zase doma .

 

STARŠÍ DOROST

   KLATOVY   -  SK ZČE     3   :   1

Starší dorost hledá střelce !!! Asi tak by se dalo do jedné věty shrnout vše co se dělo na hřišti Klatov . Kluci zase předvedli výkon hodný týmu hrajícího ve skupině o titul , bez nadsázky můžeme konstatovat , že v poli byli lepším týmem , ale hraje se to na góly a ty prostě kluci nedávají . Asi by to chtělo probudit podzimní střeleckou formu Venci Daridy a kdyby se to stalo už za týden proti vedoucím Domažlicím , bylo by to super !!!

 

MLADŠÍ DOROST

        KLATOVY  -  SK ZČE    3   :   5

Branky : Štefl , Šimáně , Ječmen , Huml , Hubka M.

Mladší dorost hrál o hodně . Domácí byli o dva bodíky na čele tabulky a kdyby doma vyhráli , měli by na náš tým náskok už 5 bodů !!! Jenže kluci zahráli parádní představení a to se vším všudy . Od počátku totiž v zápase dominovali a bylo je otázkou času kdy se prosadí i střelecky . Jenže ejhle !!! Domácí po čtvrthodině podnikli brejk a bylo to 1 : 0 . Obraz hry se sice nezměnil , ale za půl hodiny se situace opakovala a na ukazateli bylo už 2 : 0 pro domácí . Trenéři už začínali spřádat plány do druhé půle , jenže  přišla pětiminutovka snů a do kabin se šlo už za stavu 2 : 3 !!! Kluci i ve druhé půli pěli pořád stejnou píseň a když jsme přidali čtvrtou branku , zdálo se , že odpor je definitivně zlomen . Jenže fotbal je fenomenální hra a za chvíli to bylo  zase jen o gól . Tečku za parádním výkonem pak udělal náš brankář Mates Hubka , který tentokráte musel nastoupit na hrotu útoku a svůj i týmový parádní výkon stylově zakončil !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

         VEJPRNICE  -  SK ZČE   4   :   1  

Kluci měli v plánu se před zápasem s Klatovama trošičku přiblížit těm úplně nejvyšším příčkám , ale domácí byli jednoznačně proti . Vejprnice nás přehrály skoro ve všem a náš výkon ( a nejen ten fotbalový ) byl žalostný .

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

        SK ZČE  -  SENCO    1   :   2

V souboji dvou nejlepších týmů městského přeboru se nakonec radovali hosté z Doubravky , ale kluci se nemají vůbec za co stydět . Fotbal to byl fakt dobrý !!!

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

         SK ZČE  -  TEMPO PRAHA    0   :   3

Kluci zase po dlouhé době ukázali , že když chtějí tak fotbal hrát umí . Favorizované Tempo Praha rozhodlo o své výhře až v průběhu druhé půle , paradoxně v době , kdy jsme byli lepším týmem a mohli jsme zápas rozhodnout ve svůj prospěch . Každopádně musíme brát výkon výš než výsledek a kéž by takhle kluci hráli pořád , nebo aspoň často !!!

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

         SK ZČE - TEMPO PRAHA  4   :   1

Branky : Krůta 2 , Jandoš , Lukáš

Nulatrojky potvrdili roli favorita , ale lehké to rozhodně nebylo . Hosté z Tempa byli minimálně vyrovnaným soupeřem , ale jak už to bývá zvykem , hraje se to na góly a v téhle disciplíně jsme měli jednoznačně navrch !!!

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

RAPID  -  SK ZČE     3   :   5

Nulačtyřky si po dvou bodech z Přeštic přiváží všechny tři z Rapidu a doufejme , že je to nakopne k pořádně dlouhé vítězné sérii . Těch porážek už bylo celkem dost .

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

PŘEŠTICE  -  SK ZČE    1  :   6

Nulapětky předvádí na jaře jeden super výkon za druhým , takže nepřekvapili ani jednoznačnou výhrou v Přešticích

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - SENCO "A" 13  :  3

SK ZČE - CHOTÍKOV 14  :  0

Jediný, kdo dokázal vzdorovat byli hosté ze Senca v prvním poločase, který jsme vyhráli pouze poměrem 4:3, ve druhém poločase jsme ovšem nedali soupeři šanci a po zásluze zvítězili. V dalším zápase s Chotíkovem jsme jasně dominovali již od počátku zápasu a nedovolili soupeři vstřelit ani jeden jediný gól.

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SK ZČE  - KOŠUTKA  8   :  5 

"07"  jedou na vítězné vlně , tentokráte to donesli borci Košutky

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 VIKTORIA  -  SK ZČE   14   :   16

Kluci si tentokráte vyšlápli na o rok starší Viktoriány .   

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

pete---boioevec.jpg

"PETE" SE PROTI BOLEVCI  DVAKRÁT TREFIL !!! 

Útočník našich mužů se v derby zápase s Bolevcem  sice dvakrát prosadil , ale na všechny tři body to bohužel nestačilo .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář