Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 16. TÝDEN

VÝSLEDKY Z 11.  -  14. 4. 2015

 

MUŽI "A"

 

       SK ZČE  -  PŘEŠTICE   1  :  0

Branka  :  Vohrna

Sestava :

Příhoda

Hejnal    Macht    Zoubek    Vít

Vohrna   Meszároš   Papáček    Bednář

Lisý      Peterka

Stř.  :  Škarda  , Šebek  ,  Šulc

Áčko si na nit navléklo další korálek , ikdyž to rozhodně nebylo vůbec jednoduché . Přeštice přijeli s defenzivní taktikou a ta se jim zvláště v prvním poločase dařila náramně . Naši sice měli během prvního dějství až drtivou převahu a momentů , kdy se hosté dostali na naší polovinu bylo ještě míň jak šafánu , ale na tutové šance , pološance a střely na bránu to bylo 0  :  0 . Do druhé poloviny vstoupili oba týmy ve stejném duchu , ale čím víc se blížil závěr zápasu , tím víc se hosté osmělovali . Nakonec ale nezůstala fotbalová spravedlnost slepá a osm minut před koncem hrací doby se po akci Bednáře z blízka trefil Vohrna . Kluci rozhodně nepředvedli nijak oslnivý výkon , ale tři body se počítají a na konci soutěže , až se budou počítat všichni chycení zajíci , se určitě budou hodit !!! 

VIDEO Z UTKÁNÍ :

http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/43026-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-Prestice.htm

 

 

MUŽI "B"

       MÝTO "B" -  SK ZČE    1   :   4

Branky : Šebek , Rous , Zervos , Marbuzinski

Rezerva  na jaře jede jako namazanej stroj a další body si  veze i z Mýta . Tabulka je sice až do poloviny tabulky neskutečně vyrovnaná , ale to nic nemění na tom , že se kluci hlasitě přihlásili do boje o postup . 

 

STARŠÍ DOROST

         VEJPRNICE - SK ZČE     4   :   1 

Starší dorost  se po právu dostal do skupiny o titul a hned v úvodním zápase hrál o naději na titul . Ta touhle prohrou zřejmě definitivně zhasla , ale ještě je tu velmi zajímavá stříbrná příčka , která vůbec není daleko . 

 

MLADŠÍ DOROST

    VEJPRNICE  -  SK ZČE   1   :   6

Branky : Gavrylovskyy 3x , Šimáně , Kalaš , Hubka O.

Mladší dorostenci se díky svým starším kolegům také dostali do skupiny o titul , ale teď už jedou na vlastní triko . Kluci se netají cílem získat titul krajského mistra a výhra ve Vejprnicích byla základním kamenem . Nutno ale konstatovat , že výkon ve Vejprnicích nebyl zrovna top a pokud klucí chtějí na příčku nejvyšší , tak budou muset ještě přidat . 

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

     SK ZČE  -   BLŠANY    2   :   2  ( 3:5 na PK)

Branky  :  Procházka , Maur

Starší žáci  měli Blšanským co vracet , ale nakonec se ze dvou bodů mohli radovat hosté , když vyhráli závěrečný penaltový rozstřel . Každopádně musíme naše kluky pochválit , protože od začátku zápasu byli lepším týmem a jen střelecká nemohoucnost je obrala nakonec o další dva body . Hosté šli v závěru zápasu za úspěchem všemožnými prostředky a jejich hra byla místama až brutální . Bohužel rozhodčí měl pro jejich nefér zákroky pochopení a trestal jen nás za  domáhání se pravdy . Takže nakonec po třech červených kartách byl ten bod skoro výhrou !!! 

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

   SK ZČE  -  ST.PLZENEC   9  :  1   

  DÝŠINA  -  SK ZČE    2   :   1

Branky :  Maur 4 , Kobza Robin 4 , Milfort / Salvét

Nulajedničky mají  za sebou pořádně náročný víkend a výsledkem jsou tři body . V pátek si totiž smlsli na Starém Plzenci , když jim nasázeli 9 branek , ale v neděli v Dýšiné už to tak parádní nebylo , ikdyž herně kluci rozhodně nezklamali ani tam a domácí urvali všechny tři body více méně silnou náhodou .

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

   SPARTA PRAHA - SK ZČE    8   :   0

Mladší žáci  ročníku 2002  si ze Strahova sice vezou pořádný příděl , ale zároveň i naprosto čisté svědomí , že udělali skoro vše , co je momentálně v jejich silách .

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

    SPARTA PRAHA  -  SK ZČE   10  :  0 

 Dvatisícetrojky drželi výsledkově krok jen v první půli , kterou prohráli jen 2 : 0 . Obraz hry byl ale po celý zápas hodně podobný , protože  mladí sparťané tohoto ročníku narození mají opravdu neskutečně dobrý tým .

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

SK ZČE  - ROKYCANY    3  :  4

Klukům se v této soutěži málokdy stává , že by odešli ze hřiště poražení , takže tahle třetí porážka v řadě je bude asi trochu  bolet , ale daleko důležitější je fakt , že kluci hráli prostě dobře , rozhodně nebyli horší a to , že to občas výsledkově nevyjde , se někdy stává . 

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE - KOHOUTI   1  :  1 ( 4:3 na PK)

Nulapětky si řádně vyšlápli na jednoho z aspirantů na titul . Tyhle body budou Kohoutům rozhodně chybět !!!.

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - SENCO "A" 13  :  3

SK ZČE - Chotíkov 14  :  0

Jediný, kdo dokázal vzdorovat byli hosté ze Senca v prvním poločase, který jsme vyhráli pouze poměrem 4:3, ve druhém poločase jsme ovšem nedali soupeři šanci a po zásluze zvítězili. V dalším zápase s Chotíkovem jsme jasně dominovali již od počátku zápasu a nedovolili soupeři vstřelit ani jeden jediný gól.

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SENCO - SK ZČE  14  :  3

"07"  začali své jarní boje porážkou na Sencu , ale podstatné je to , že kluci zahráli velmi dobře !!!

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 SK ZČE - LHOTA     24  :  3 

Kluci si zase pořádně zastříleli .  

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář