Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 14. TÝDEN

VÝSLEDKY Z 29. a 30.3. 2015

bedy.jpg

KAPITÁN ÁČKA PETR BEDNÁŘ byl jedním z těch , co se  v zápase s Rozvadovem trefili do černého a pomohl tím k jednoznačné výhře nad nepříjemným soupeřem

 

ÁČKO SE

 

ROZJÍŽDÍ 

 

  Áčko zvládlo těžký zápas s Rozvadovem a stejně se dařilo i staršímu dorostu , který uspěl na umělce Rokycan . Padákem týdne se stali naši starší žáci , kteří po svalení prvních Domažlic dostali na Košutce nepopulárního "bůra" a potvrdili že hra jménem fotbal  nemá logiku . 

 

 

MUŽI "A"

 

    SK ZČE  -  ROZVADOV    4   :   0

Branky : Papáček 2 , Bednář , Peterka

Sestava :                              Příhoda

Hejnal       Macht       Zoubek       Vít

Vohrna     Meszároš     Papáček       Bednář

Chocholatý       Lisý

Stř. : 70´Škarda , 72´Peterka  , 70´Šebek

 

Áčko potvrdilo roli favorita a další důležité tři body zůstali doma . Hosté sice disponují velmi kvalitním kádrem a čekalo se že u nás budou hodně nebezpeční , ale opak byl pravdou . Ve srovnání s výkonem , který tady předvedl před 14-ti dny Holýšov , byli rozvadovští takřka neškodní a prakticky od úvodu zápasu nebylo pochyb o vítězi klání . Každopádně tomu pomohl zase lepší výkon našich borců , kteří si pro tu výhru šli jednoznačně a předvedli výkon hodný lídra tabulky . Takže po tom rozpačitém výkonu , kdy jsme z úvodním dvou zápasů získali jen bod , je to podstatně veselejší , ale pozor , pozor ! Na fanfáry je ještě pořádně brzo , takže pokud bychom zase trochu polevili , smete nás to jako voda !

 

 

MUŽI "B"

 PŘÍKOSICE  -  SK ZČE    0  :   2

Branky : Šebek , Mičan

Rezerva si z Příkosic veze první jarní výhru a je to vítězství zcela zasloužené . 70 minut se totiž hrál naprosto vyrovnaný zápas , kdy se čekalo kdo se prosadí jako první a určí ráz zápasu , ale nestalo se . Posledních 20 minut už jsme ale jasně drželi taktovku hry my a během dvou minut jsme rozhodli . Nejprve se prosadil Šebek a za pár vteřin se z penalty nemýlil Mičan .

 

STARŠÍ DOROST

   ROKYCANY - SK ZČE    2   :   4

Branky :

Starší dorost  potvrdil výborný výkon z minulého týdne , kdy ho jen střelecká nemohoucnost připravila o výhru nad velmi silnou Sportovní školou , a veze si všechny tři body z Rokycan , byť musel ve druhém poločase obracet skore 2 : 1 pro domácí .

 

MLADŠÍ DOROST

 ROKYCANY - SK ZČE  3  :  3  ( 4:2 na PK )

Branky : Vinkler , Kohout , Kalaš

Mladší dorost  se musel v zápase v Rokycanech obejít hned o několik svých opor , ale na samotném výkonu to až tak nebylo znát . Kluci měli v zápase jednoznačně navrch , ale fotbal se hraje na góly a těch dali domácí  stejně jako my . A když , tak už  a  neuspěli jsme ani v penaltovém rozstřelu

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

   KOŠUTKA  -  SK ZČE   5   :   2   

Starší žáci v plné své kráse předvedli jak nevyzpytatelná je hra zvaná fotbal . Po famózním výkonu , kdy doma porazili první Domažlice , dostali na Košutce pořádnou facku . Kluci se absolutně nedokázali poradit s faktem , že jim oproti minulému zápasu chybí skoro polovina hráčů základní sestavy a aby toho nebylo málo , tak se po pár minutách nepříjemně zranil mozek týmu Lukáš Kramer . Bohužel ti hráči , kteří dostali tentokráte prostor , nedokázali tyto hráče adekvátně nahradit a výsledkem byla až potupná prohra , leč naprosto zasloužená !!!

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

SLOVAN SPOJE - SK ZČE  3  :  5 

Nulajedničky  mají za sebou úvodní jarní zápas a je dobré , že zase začali vítězně .  

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

  Č. BUDĚJOVICE - SK ZČE  6   :   1

Branka : Honza Kajer

Mladší žáci  ročníku 2002  vyjeli k prvnímu jarnímu ligovému mistráku do dalekých Budějovic a před zápasem panovali v realizačním týmů velké obavy . Absence několika opor , včetně brankáře katapultovala do našeho týmu hned čtveřici o rok mladších spoluhráčů , ale všechno bylo jinak . Kluci předvedli parádní výkon a zaslouží si za celý zápas obrovskou pochvalu !!!

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

  Č.BUDĚJOVICE - SK ZČE    5   :   1

Branka : Tříska

2003  chtěli potvrdit podzimní domácí výhru nad velmi těžkým soupeřem a  ze začátku to vypadalo docela nadějně . Jenže úvodní dvě šance jsme neproměnili a od nějaké desáté minuty jsme tahali až do konce poločasu za kratší , někdy skoro za žádný konec provazu . Domácí nás přejeli jako malinu a stav 4 : 0 po poločase byl ještě milosrdný . Druhá půle už byla podstatně lepší a čím déle jsme hráli , tím jsme byli nebezpečnější a nechybělo moc , abychom druhé dějství vyhráli , když v samotném závěru nebyl uznán gól našem Třískovi - nejlepšímu hráči celého zápasu . 

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

SK ZČE  - PŘEŠTICE    8   :   1

Jednoznačná záležitost naši "04"

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE - KOŠUTKA    4  :  0

Nulapětky si připsali druhou jarní výhru a to zcela zaslouženou .

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

Nulašestky  měli volno

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

"07"  měli volno 

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

SK ZČE - SENCO  23   :   3

Kluci si k poslední přípravě před mistrákama pozvali borce z Doubravky a pořádně jim nadělili .

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

2005-straseci.jpg

JAKEŠOVA DRUŽINA VEZE STŘÍBRO ZE STRAŠECÍ !!! Nulapětky vyrazili v neděli pod vedením trenéra Karla Jakeše ke svému poslednímu halovému turnaji do Nového Strašecí a domů si po zásluze přivezli stříbrné medaile . Doufejme , že si stávající formu udrží i ve své soutěži starších přípravek .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář