Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 14. -15.9. 2019

PRACHBÍDNÝ PETŘÍNSKÝ VÍKEND

 
 
PRACHBÍDNÝ
 
 
 
PETŘÍNSKÝ
 
 
VÍKEND
 
 
 
 
 

sulc--2019-prestice.jpg

MUŽI BOHUŽEL Z PŘEŠTIC NIC NEVEZOU

Pravý obránce Honza Šulc byl součástí našeho týmu , který se v Přešticích sice neprezentoval špatným výkonem , ale na body to prostě nestačilo  . 

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

  PŘEŠTICE  -  SK PETŘÍN     2  :  1 

Branka :  Lisý ( as. Heller )

 

Sestava :     Hrabačka

Šulc   Zoubek   Lisý   Provod 

 Demeter  (76´Gavrylovskyy )  Vinkler ( 72´Vohrna ) 

Heller  (87´Kohout )  Bendl   (76 ´Bednář )

   Černý    Šimáně  

 

Suchý , Škarda

 

Muže čekalo malé derby , které bylo ještě okořeněné faktem , že se potkal první s posledním týmem tabulky . Na hřišti to ale žádný z mnoha diváků , kteří se přišli do Přeštic na fotbal podívat , nepoznal .  

Celý zápas se nesl ve znamení velkého boje o každý metr a šancí na obou stranách bylo tak nějak stejně málo . Asi se moc nebudu plést , když napíšu , že na střely na bránu to bylo 2 : 2 a na střely celkem 5 : 5 , což opravdu není úplně moc  . Každopádně to zase na kvalitě a dramatičnosti celého utkání moc neubralo . 

Domácí se ujali vedení hned v úvodu zápasu , když proměnili rychlý brejk , my jsme zase odpověděli v úplném závěru prvního dějství , když se po autovém vhazování opřel do balonu Venca Lisý a do kabin se šlo za stavu nerozhodného . 

Vše podstatné se odehrálo po hodině , zase vyrovnané , hry . Domácí nakopávají balon dopředu , kde jejich útočník v ofsajdovém postavení úplně mimo hru sestřeluje našeho stopera . Takový klasický "oranžový" zákrok , tzn. že se čeká bud žlutá , nebo červená karta - světe div se ,  hraje se dál . Následně přichází roh , ze kterého po vzoru našeho momentálního vzoru Tomáše Satoranského přichází neskutečná smeč domácího forvarda bohužel jen do obroučky ( pro otodoxní fotbalisty útočník rukou boxuje balon metr nad všema hlavama do břevna naší branky ) , aby pak z naprosto jasného dalšího ofsajdu domácí doklepli míč do sítě . Přichází nefalšovaná radost všech domácích  -  2  :  1 . 

Po druhém zakopnutém balonu pak vzápětí dostává červenou kartu náš Provod a posledních 20 min se pokoušíme o zázrak v deseti . Přesto si vypracujeme dvě velké šance , ale ani Černý , ani Zoubek balon do domácí brány nedostali . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Co se týče výkonu , tak byť jsme nehráli úplně zle , tak máme rozhodně na víc . Velkou roli taky hraje to ,  kdo proti vám stojí a Přeštice prostě mají velmi kvalitní tým , kterému moc a moc přeju postup do ČFL . Situaci před vítězným přeštickým gólem vůbec nechci komentovat , protože si to každý může pustit na videu a pokud nefandí Petřínu , tak se u toho i  náramně pobavit . Mě mrzí hlavně fakt , že jsme pak v deseti neproměnili jednu ze dvou tutovek , které jsme si vytvořili , protože si ten gól a potažmo nějaký ten bodík , kluci prostě zasloužili . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

 ŽICHOVICE  -  SK PETŘÍN       2  :  1 

Branky : Škarda  

 

Rezerva sice doma válí , ale venku už podruhé tahala za kratší konec a ze Žichovic kluci nepřivezli ani bodík . Kluci vyrazili k hradu Rabí jen s jedenácti vyvolenými a na lavici je jistilo jen trenérské trio Levý , Pleticha , Vodrážka . Když pak domácí už po 10-ti minutách sestřelili mladého brankáře Landrgota , přichází klasická střižba mezi trenéry  , kterou "vyhrává" Jarda Levý a jde na posledních 80 min  do brány . Ani jeho excelentní výkon nakonec na body nestačil a domácí si nakonec doslova vybojovali všechny tři body . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Bohužel se nám to sešlo tenhle víkend tak , že jsme na lavici neměli úplnou kvalitu . Velmi brzo musel sice do brány Jarda Levý , ale ostatní borci celý zápas dohráli a byť někteří měli v nohách celou sobotní bitvu v Přešticích , tak jsme to měli zvládnout lépe . Musím ale konstatovat , že mě domácí velmi nemile překvapili . Takovýhle tým , který má na hřišti  více jak polovinu divizních hráčů , by měl hrát alespoň trochu fotbal . 300 nakopnutých balonů , 300 vzdušných soubojů a 290 faulů bych čekal rozhodně jinde . Každopádně i takhle se hraje někde fotbal a my jsme v tomhle druhu kopané prostě neuspěli . Co ale musím domácím pochválit je atmosféra ve které hrají . Spousta lidí , pěkný areál , v tomhle musím klobouk smeknout . 

 

 

 

 

DOROST U19

 

 BENEŠOV  -  SK PETŘÍN     3  :  2

Branky :  Kotěšovec , Junek

 

Devatenáctka vyrazila do Benešova a z vlastní bohaté zkušenosti Vám doporučuji tohle město minout . Vyrovnaná hra kterou rozhodují domácí v poslední minutě z dvoumetrového ofsajdu.......

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST U18

 

SK PETŘÍN  -  HOŘOVICE    1  :  2

Branky  :  Řezníček

 

Osmnáctka měla  , bohužel jak je u ní letos zvykem , zase problémy se skládáním sestavy a trenéři určitě čekají na dobu , až se marodka alespoň trochu vylidní . Kluci doma přivítali první Hořovice a hrál se oboustranně velmi dobrý fotbal . My jsme byli o něco lepší v první půli , hosté zase ve druhé . Nakonec z zápasu nemáme ani bod , ale kluci zasluhují velkou pochvalu , protože se bylo opravdu na co dívat .  

 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -  FC VIKTORIA     4  :  2

Branky : Papež 2 , Hendrych , Velfl

 

   Sedmnáctka si do Benešova jela pro více méně povinnou výhru , ale ta se vůbec nerodila lehce . Domácí se dostali hned v úvodu do vedení a kluci zápas otočili až po hodině hry . 

 

 

DOROST U16

 

 SK PETŘÍN   -   HOŘOVICE     1  :  4

Branky  :  Treml

 

Šestnáctka si to s Hořovickem rozdala o to , kdo zůstane na předních místech v tabulce a svůj boj  , hlavně výsledkově  , nezvládla . Kluci už v 5. minutě prohrávali 0 : 2 a pak se to strašně špatně otáčí . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

SK PETŘÍN  -  BRÁNÍK        2  :  4

Branky :  Vaňourek , Kacerovský

 

Starší žáci sice dvakrát během první půle vedli , ale hlavně vyrovnávací branka hostí v poslední vteřině první půle nás hodně srazila . Kluci sice bojovali a hrál se vyrovnaný zápas , ale body jedou do Prahy . 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

SK PETŘÍN -   BRANÍK      1  :  2

Branky :  

 

Čtrnáctka  už po několikáté ztratila zápas výkonem ve druhé půli , který byl i tentokráte horší než v poločase prvním a na body to prostě nestačilo  

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

SK PETŘÍN   -   ARITMA    2  :  1

Branky  :  Sidorenko , Vaniš

 

Třináctka si to rozdala s Aritmou a černého Petra v tabulce soutěže a dlouho to vypadalo zle nedobře . Kluci ale bojovali jako lvi a v poslední třetině svého soka dorazili a zápas otočili brankou 2 minuty před závěrečným hvizdem . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U12

 

SK PETŘÍN   -  ARITMA      8  :  2 

Branky  :  Votípka  6  , Linhart  2

 

Kluci zatím předvádějí ve své první ligové sezóně velmi dobré výkony a proti Aritmě se prostě  čekala výhra . Kluci svojí roli favorita zvládli a za vydatného přispění gólového Votípky se jim to podařilo  

 

 

bebi--2019--trefto--2-.jpg

U6 – minipřípravka , válela na turnaji TREFTO !!!

Naši nejmenší se v neděli vydali na turnaj do Hrádku u Rokycan, a i když pro většinu z nich to byl první turnaj, kluci se prezentovali parádními výkony, obrovskou bojovností, 100% nasazením a hlavně spoustou vstřelených gólů. Máme z kluků obrovskou radost a věříme, že to bude s každým turnajem jen lepší a lepší. Potenciál mají kluci obrovský!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář