Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 10. - 11.9. 2022

MUŽI VEZOU Z VENKU 6 BODŮ 

lisy-briza-2022.jpg

Kapitán našeho mužského áčka Venca Lisý se v Horní Bříze střelecky prosadil , když zužitkoval nadýchaný centr spoluhráče Davida Hellera . Odměnou mu byla gratulace od jednoho z nejlepších útočníků světa Edena Hazarda

 

 

 

MUŽI

 

 

VEZOU Z VENKU 

 

 

6 BODŮ 

 

 

 

 

Muži vezou z venkovních hřišť všech 6 bodů , což je skvělá bilance ! Ligové dorosty si v neděli vzali shodně od českobudějovického Dynama bod , když oba dva remizovaly 2 : 2 . Osmnáctka , na rozdíl od U16 smetla béčko Příbrami a z obou výher se mohli těšit i starší žáci . Ti mladší naopak zůstali doma bez bodu . 

 

 

 

 

MUŽI

klich-2022-briza.jpg

Patrik KLICH to nejprve v Horní Bříza zkoušel přes housle , ale nakonec svůj nejhezčí moment zápasu udělal hlavou ! Tou totiž proměnil centr Patra Bednáře a zvýšil na 0 : 3 , což se nakonec  stalo zcela zásadním momentem .  

 

 

 H. BŘÍZA - SK PETŘÍN A    1  :  3

Branky :  Lisý , Klich , Demeter

Sestava : Edelman  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan  - Bednář  (88´ Rada  )  , Zajíček (72´Tětek )   , Heller  (60´ Maxa ) -  Provod ( 46´Demeter )   , Klich  ,  Kotěšovec   (60´Vodrážka Jan ) , 

Suchý  , Štefl 

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://martynzeman.rajce.idnes.cz/Horni_Briza_vs._Petrin_Plzen%2C_10._9._2022/

Video ze zápasu :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211319-ZKZ-Horni-Briza-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

Muže čekal zdánlivě lehký úkol , porazit poslední Horní Břízu ! Nakonec se to sice podařilo , ale lehké to nebylo ani zdaleka !!! Domácí bojovali co jim síly stačili a nebýt naší úderné dvouminutovky ze začátku druhé půle , po níž jsme odskočili na 0 : 3 , bylo by to na severu ještě podstatně krušnější !

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Máme 3 body , kterých si obrovsky cením . Tyhle zápasy jsou hrozně ošemetné a my jsme ho , byť po jednoznačně nejhorším podzimním výkonu , zvládli výsledkově na jedničku . Domácí neměli co ztratit , hráli dobře a jednoduše a několikrát nás dostali do úzkých . My jsme se dostali sice po půlhodině do vedení a do konce půle ještě neproměnili dvě tutovky , ale naštěstí se nám povedl vstup do druhé půle a tam se lámal chleba . Zbytek zápasu jsme docela slušně odbránili a odskákali . Každopádně je to asi trochu lepší než hrát dobře a prohrát - což se nám letos stává podstatně častěji . 

 

 

 

STŘÍBRO  -  SK PETŘÍN  B     1  :  4

Branky :  Kotěšovec 2 , Maxa , Štefl

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/34ed0b4c-08c0-4771-8d97-6de9f22c64cf

 

Video ze zápasu :   

 

Rezerva si vzala zpátky přesně to , o co jí obraly před týdnem Radnice a  v těžkém zápase si odvezla ze Stříbra všechny 3 body . Domácí se sice ujali vedení po jedné z mnoha standartek , ale druhá půle už byla v naší režii . Nejdříve se náramně z trestňáku trefil Lukáš Maxa , aby 20 minut před koncem otočil stav dějin kapitán Matěj Štefl . Zbytek dokonal střídající Lukáš Kotěšovec , který se za 10 minut na hřišti trefil hned dvakrát  !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Domácí si nás hodili na jejich mini umělku a vůbec nám to nedělali lehké . Jejich taktika nákopů , dlouhých autů a standartek nám dělala obrovské problémy a v poslední minutě první půle jsme jednu takovouhle situaci nezvládli a o poločase prohrávali . Nakopla nás neskutečná trefa Lukáše Maxi z trestňáku a a pak už jsme byli na hřišti lepším týmem a posledních 15 minut jasně lepším . Zasloužená , ale velmi vydřená výhra . Pochválit musím určitě Tondu Vobrubu , který bohužel nedohrál pro zranění . doufám , že bude brzo v pořádku , protože jeho páteční výkon byl velmi dobrý . 

 

 

 

DOROSTY

 

DYNAMO Č.B.  -  SK PETŘÍN U19   2 : 2 

Branky :  Šneberger , Hofman

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ca8d54ac-3054-4871-8655-fdb3296f29f7

Video ze zápasu :  

 

Devatenáctka jede na neprohrávací vlně a z českobudějovického dynama si veze další velmi cenný ligový bodík . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy : 

Do Budějovic jsme jeli asi jako na každý venkovní zápas v téhle soutěži že jakýkoliv bodový zisk bude super zvlášť když jsme viděli výsledky ostatních zápasu. Za celý zápas jsme udělali v obraně asi 3 relativně malé chyby a dostali z toho 2 góly problém jsme dneska měli spíše vepředu kde jsme nedokázali podržet balón na půlce soupeře nedokázali jsme jeho nejistou obranu dostat pod tlak a donutit k chybám. Sice jsme dokázali otočit z 0:1 na 2:1 v nejlepší pasáži dnešního zápasu a to ve druhé polovině 1.polocasu kdy jsme měli ještě i šanci Lukášem Salakem zvýšit na 3:1 .O remize rozhodlo 10 minut od 60 do 70 minuty kdy nejdříve rozhodčí neodpiskal penaltu na Filipa Hofmana a krátce na to jsme dostali na 2:2 . Ke konci zapasu jsme si vypracovali ještě asi 3 příležitosti ale gól už jsme bohužel dát nedokázali. Velmi důležitý a těžký zápas nás ale čeká ve středu na Vyšehradě. Za dnešek a za celou probihajici sezonu si pochvalu zaslouží Michal Šmíd kterému se od začátku velmi daří a dneska opět potvrdil jak platným hráčem pro nás je.

 

 

 

 SK PETŘÍN U18  -  PŘÍBRAM   4  :  0

Branky :   Lank 2  ,  Kunesch , Trojan

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c909a6e2-2062-447b-aab1-b81e3442b591

 

Osmnáctka vyhrála v malši a hned to doma potvrdila se silnou příbramí . takže jen ať je ta série co nejdelší . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy  : 

Po parádním a důležitém vitězství minulý týden v Malši jsme chtěli tento bodový zisk doma potvrdit. Už v 10 minutě jsme šli do vedení Lukášem Trojanem ale v navýšení našeho gólového účtu nás brzdila nepřesnost v předfinální fázi. To že jsme šli o poločase do šatny za stavu 1:0 bylo dílem štěstěny a parádních zákroků Jardy Vytiska protože Příbram si od 25 minuty vypracovala několik šancí kdy mohla vyrovnat a jít i do vedení. Do druhé půle šel do hry Honza Kunesch a to rozhodlo zápas kdy nejdříve asistoval u gólu Dominika Lanka na dva nula třetí po krásné akci sám vvstřelil a na čtvrtý gól opět nahrál. Za dnešek je třeba pochválit kromě Kunyho a Domina také Dávu s Kolínem kteří odehráli velmi dobrý zápas a samozřejmě Jaryho který nás zejména v 1 půli několikrát podržel. Dneska je kromě již pochválených vyzdvihnout i celkový týmový výkon kdy kluci makali jeden za druhého a odměnou jim je první nula vzadu od začátku sezóny.

 

 

 

 

DYNAMO Č.B.  -  SK PETŘÍN U17    2  :  2

Branka :   Kural , Spiegel

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/f3f2a827-3f86-4673-9230-4d821db37a4d

Video ze zápasu :   

 

Sedmnáctka sice v Budějkách prohrávala o půli 2 : 0 , ale skvělým druhým poločasem nakonec veze skvělej bod !

 

 

Komentář trenéra Antonína Dvořáka : 

V Budějkách jsme, bohužel, vstoupili do zápasu už skoro tradičním způsobem, když jsme ve 4. minutě prohrávali 0:1. Po celý 1. poločas jsme měli lehkou územní převahu s několika náznaky dobrých příležitostí. Soupeř byl naopak při svých útočných akcích šikovnější a dostával se, někdy až příliš lehce, do zakončení a ve 41. zvýšil na 2:0.
V kabině jsme si o půli vše vyříkali. Kluci zvýšili důraz a zpřesnili hru a ve 2. poločase, a především v jeho závěru, jsme dokázali soupeře zatlačit a přehrát.
Po velkém tlaku jsme vystřelili 2 branky (69. a 72.) a “šlapali” do soupeře dál. Vše vyvrcholilo gólem v 89. minutě, který rozhodčí neuznali pro ofsajd.
Dneska chválím celý tým hlavně za to, že nesložil zbraně a utkání dovedl k remíze. Zároveň ale musím klukům připomenout kolikrát už jsme inkasovali v prvních 5 minutách zápasu.

 

 

 

 SK PETŘÍN U16  -  PŘÍBRAM   1  :  7 

Branka :  Štěpánek  

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ced37fde-b024-4f81-a94f-495ebe1ff3cc

 

Šestnáctka hrála sice dlouho bez branek a nic nenasvědčovalo konečnému debaklu , ale druhá půle a hlavně závěrečných 6 minut bylo doslova šílených . 

 

Komentář trenéra Martina Kořínka : 

Do zápase jsme šli s tím, že nám může dát obraz, jak jsme na tom, jelikož se s tímto stejně starým soupeřem uvidíme pravděpodobně i příští rok v lize. První půle byla vyrovnaná, soupeř měl více míče, ale žádné šance. My naopak měli tři velké, které kdybychom proměnili, tak věřím, že by byl zápas úplně jiný. Nicméně to se nestalo. V druhé půli už soupeř projevil svou obrovskou individuální kvalitu, kterou nám rozbil taktiku a bohužel se jasně ukázalo, že je jsou prostě na úplně jiné úrovni po všech směrech. Nám nezbývá než tvrdě pracovat, jelikož jiná cesta, jak se zlepšit, prostě není. 

 

 

 

ŽÁCI

 

SK PETŘÍN U15  -  ABC BRANÍK    

Branky :  Sebránek , Votípka , Romaňuk

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/0a845013-5107-42c7-8aef-ecc36abb6759

 

Patnáctka se po dvou zápasech bez vstřelené branky prosadila a hned z toho byla výhra !

 

Komentář trenéra Radka Votípky  :  ...

U15 po dvou zápasech kde jsme nastřelili ani jednu branku se konečně podařilo a Braník přehráli ve všech směrech. Kluci zaslouží velkou pochvalu. Nicméně nás čeká velmi těžké utkání v Příbrami a tam musíme podat všichni stoprocentní výkon.

 

 

SK PETŘÍN U14  -  ABC BRANÍK   4  :  2

Branky : Mastný 2 , Kučera , Uher

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9adf8b92-248a-4a77-8f72-f7478437500e

 

Čtrnáctka  sbírá body jak na běžícím pásu a ted má další tři  ! 

 

Komentář trenéra Radka Votípky : ...

 Když se daří tak se daří a kluci pokračují ve velmi kvalitních výkonech jen tak dál hoši.

 

 

 

 SK PETŘÍN U13  -  DYNAMO Č.B.   2 : 8

Branky :  Vocciante ,  Vokáč 

Fakta zápasu :  https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5a1627ed-6a04-4f7a-b399-e9bad8ff82c3

 

Třináctka bojovala s Dynamem  co jim síly stačili , ale hlavně v koncovce byl soupeř jednoznačně lepší. 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Stehlíka : 

 

Nedělní domácí zápas, byl pro nás první, s těžkým soupeřem a tím byl výběr jihočeského kraje, kterého se nám

V loňské sezoně podařilo doma porazit. Soupeř přijel v totožné sestavě a prezentoval se kvalitním, fotbalovým dojmem! Tušili jsme, že nás čeká nelehký duel, nicméně jsme začali dobře, ujali jsme se vedení, měli spoustu šancí na zvýšení vedení, Ale bohužel se opět potvrdila naše slabší stránka a to jejich proměňování….. 

Fotbal může být někdy krutý, a to byl pro nás tento zápas. Fotbalové „ nedáš dostaneš „ se v tomto zápase opakovalo na můj vkus hodně krát…..  Na druhou stranu musím kluky pochválit, že se do těch šancí, i proti tak kvalitnímu soupeři dostanou!!Jsem moc rád, že můžeme takové zápasy odehrát, i když z toho není vítězství, tak  je to pro nás obrovská škola a zkušenost, kterou určitě v budoucnu uplatníme. 

Makáme dál a příští týden si pojedeme pro další body

 

 

 

SK PETŘÍN U12  -  DYNAMO Č.B    4  :  12 

Branky :    Holík 2  , Schwab , Hrubý

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/27e44be1-a9f4-4fd1-83ac-746448ac45c7

 

Ani dvanáctka na svého jižního soupeře nestačila a nakonec dostala příděl rovný své kategorii :-)

 

Komentář trenéra Tomáše Kadlece : 

V dalším kole k nám na Petřín přijeli kluci z Dynama České Budějovice. Hned na úvod je potřeba říct, že výsledky hostů před vzájemným zápasem byli obdivuhodné a předvedená hra odpovídala předzvěstím. Hosté byli bohužel ve všech aspektech hry lepším týmem. Naši kluci se do zápasu pustili až s příliš velkým respektem k soupeři a nedokázali se s tím poprat vlastně celý zápas. Nedařilo se nám udržet míč a uklidnit se. I když snaha a bojovnost se nedá našim klukům upřít, na soupeře jsme prostě neměli a musíme sportovně uznat hostům zasloužené vítězství.

Nic ovšem nemění na tom, že takové zápasy potřebujeme a budeme se snažit si z nich vzít ponaučení do naší další tvrdé práce. Příští týden jedeme na Aritmu, uděláme změny  v sestavě a pokusíme si přivést vítězství. Prostě hlavu nahoru a jedeme dál ………..

 

 

 

 

PŘÍPRAVKY

 

U10  

 

Tento týden jsme odehráli dva turnaje, a to I. předkolo Planeo Cupu a 1. kolo Městského přeboru starších přípravek. A v obou turnajích se kluci předvedli v plné parádě!!!
 
I. předkolo Planeo Cupu
Na Petříně jsme odehráli jednu ze skupin, ze které postupovali do dalšího kola pouze první dva týmy. Naši kluci zahráli doopravdy moc dobře a po 4 výhrách a 1 remíze jsme skupinu vyhráli a s přehledem postoupili do II. předkola.
Naše výsledky - Domažlice - 2:1, Luby - 4:0, Nepomuk - 2:2, Spartak Příbram - 6:1, Klatovy - 4:1
 
1. kolo Městského přeboru starších přípravek
Na hřišti Slovanu Plzeň nás čekala premiéra v městském přeboru. V prvních dvou zápasech jsme zaslouženě vyhráli a prohráli až v posledním utkání s Vejprnicemi. Ale nutno poznamenat, že jsme proti silným a většinou starším hráčům Vejprnic odehráli skvělý zápas. Prostě nám kluci opět udělali velkou radost!!!
Naše výsledky – FCVP U9 - 11:4, Slovan - 7:1, Vejprnice - 2:4
 
 
 
U 9
 
První kolo začala v krajském přeboru mladších přípravek i naše U9 – ročník narození 2014. Turnaj jsme pořádali v sobotu v našem areálu SK Petřín Plzeň. Přijeli k nám týmy z Přeštic, Stříbra a doplnila je naše U8 (ročník 2015). Naši kluci předvedli velmi pěkné výkony a turnaj s jistotou ovládli. Velmi zajímavý náboj mělo Petřínské derby s naší U8. Ovšem nám se podařilo potvrdit roli staršího a kluky z U8 jsme přehráli. Ovšem zajímavé byli i zápasy s Přešticemi a Stříbrem, kde kluci soupeřům moc nedovolili a oba zápasy vyhráli. Dnes to byl kolektivní výkon a zápas od zápasu byli výkony kluků lepší a lepší. Poslední zápas se Stříbrem už měl parametry velmi pěkného výkonu celého týmu. Celkové skóre 39:3 a 9 bodů to jen dokumentuje. Takže klukům a velká pochvala za výkon a rodičům díky za podporu i přes deštivé počasí.

 

 

U 8

 

Kluky z U8 čekalo první měření sil v rámci krajského přeboru, včetně petřínského derby s kluky ročníku 2014. Sobotní „anglické počasí“ přineslo skvělé boje a velké množství gólů.

SKPP U8 vs. …

SK Petřín Plzeň U9 1:13

Branka: Weber

 

TJ Baník Stříbro 7:5

Branky: Mašek 3x, Levý, Jára 2x, Pospěch

 

TJ Přeštice 5:7

Branky: Kasten 3x, Jára 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Další obrovská zkušenost, kterou kluci určitě zúročí ve zbytku sezony i dalších letech. Derby s petřínskými parťáky r. 2014 za neustálého silného deště ukázalo jaký může být faktický rozdíl toho jednoho roku v této kategorii. Kluci na nás vlétli a nedarovali nám vůbec nic zadarmo, ale to přesně chceme – konfrontaci s kvalitními a těžkými soupeři. Chtěl bych tímto i kluky z U9 pochválit, hráli opravdu dobře. Alespoň jsme viděli, kam se chceme během té letošní sezony posunout. Svým klukům chci poděkovat, že makali celý zápas a i za nepříznivého stavu se stále chtěli svým starším kolegům alespoň trochu vyrovnat. Se Stříbrem to byl vyrovnaný zápas, který jsme nakonec zlomili na svoji stranu týmovým výkonem a střeleckou „formou“ Adama Maška. S Přešticemi jsme naopak vyrovnaný zápas ke konci ztratili, ale nic to nemění na tom, že musím kluky pochválit za to, jakým způsobem se na hřišti prezentovali. U některých je samozřejmě ten rozdíl výraznější, ale poctivým tréninkem doženeme i tohle. Škoda, že spoustu gólů soupeři darujeme naším přispěním, ale i tyhle zkušenosti jsou k nezaplacení – i tímhle se kluci učí a formují. Za celý turnaj bych ještě o kousek výše vyzdvihl výkony Adama Maška, Kuby Járy, Adama Webera a Davida Kastena, který nás aktuálně opouští na zkušenou do FCVP. Přejeme mu za celou petřínskou rodinu 2015 hodně fotbalových úspěchů.

 

 

Naše U8 má tento týden nabitý program a po pondělním výborném výkonu v rámci městského přeboru měli v úterý před sebou kluci další výzvu, Pohár mládeže FAČR – PLANEO CUP. I s několika změnami v sestavě obstáli opět na výbornou!

SKPP U8…

vs. Kohouti Rokycany 2:3

branky: Jára, Weber

 

vs. TJ Domažlice 12:0

branky: Jára, Levý, Mašek, Polanka 2x, Pospěch 2x, Rybář 3x, Weber 2x

 

vs. TJ Klatovy 11:2

branky: Mašek 5x, Minarčic, Levý, Rybář, Weber, Bergman 2x

 

Komentář trenéra Jardy Levého:

Tento týden máme opravdu napilno, ale kluci zatím zvládají, i s drobnými změnami v sestavě, fantasticky! Po včerejší konfrontaci v rámci městského přeboru nás čekala výzva v podobě Poháru mládeže FAČR - PLANEO CUP. Bohužel se z různých důvodů turnaj zredukoval z původních 6 až na 4 týmy. Kluci začali zápasem s Rokycany, které již znali z předchozího působení v přeboru předpřípravek. Zápas přinesl přesně to, co jsem očekával – silného a bojovného soupeře, se kterým jsme dlouho zaslouženě drželi vyrovnaný stav. Rozhodující branka přišla chvíli před koncem a v konečném účtování nás naštěstí nemusela mrzet. Další dva zápasy kluci totiž naprosto ovládli a zaslouženě brali stříbrný pohár a postup do dalšího kola! Klukům moc gratuluji k postupu a děkuji jim za skvělé výkony. Za dva dny jsme v šesti zápasech nasázeli celkem 50 branek!!! A jak všichni víme, góly jsou kořením fotbalu Já si teď jen přeji, ať to klukům vydrží a máme z toho i nadále všichni (kluci, rodiče i trenéři) stejnou radost jako doposud.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář