Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. - 6.6. 2019

JEDEN TRIUMF ZA DRUHÝM

A DALŠÍ POHÁR
 
 
tentokráte z 
 
 
FRANCIE
 
2002-franciee.jpg
 
Mladší dorost U17 dobyl Francii
 
Mladší dorostenci ročníku nar. 2002 , se pod vedením trenérů Zbyňka Jiskry a Kamila Krátkého , vydali do daleké Francie , aby se pokusili stylově zakončit už  tak povedený ročník . A povedlo se jim to náramně !!! Do cesty za titulem se jim třikrát postavili borci z Francie , jednou z Polska  a Německa a v samotném finále pak bludný Holanďani . Ale nikdo na naše kluky petřínský neměl :-)  
 
 
 
 
PETŘÍNSKÝ
 
 
POHÁROVÝ
 
 
HATTRICK
 
 
Neskutečný týden prožívají fotbalisti na Petříně !!! V neděli vyrazila nejstarší přípravka na finále krajského poháru do Domažlic a byl z toho titul !!! V úterý vyrazili na velké finále hejtmana Plzeňského kraje naši mladší žáci a byl z toho titul !!! A ve středu si pro třetí titul v tomto týdnu dojeli naši muži , tentokráte do Rokycan , kde získali Pohár PKFS !!!
 
 
Všem patří obrovská gratulace !!!!
 
 

pohar-2019.jpg

Muži jsou vítězem krajského poháru !

Muži vyrazili na finále krajského poháru do Rokycan a vzájemný souboj dvou nejlepších týmů krajského přeboru po 90-ti minutách nepoznal vítěze . Takže se muselo do penalt a tam jsme byli lepším týmem . Kdo šel ten dal a v bráně jsme měli Pavla Hrabačku , který hned dvě pecky domácím lapil !!!

 

 

hejtman-2019.jpg

U13 vyhrála Pohár hejtmana Plzeňského kraje !

Kluci ročníku narození 2006 se v úterý vydali do Chotěšova , aby se pokusili o obhajobu poháru hejtmana , který vloni vyhráli jejich o rok starší kamarádi . Kluci ve FINAL 4 nechali za sebou kluky z Domažlic , Přeštic i z Viktorky a mohli slavit !!!

 

 

2008---vitez-kp-019.jpg

Starší přípravka je nejlepší v celém kraji

Naše nejstarší přípravka ročníku narození 2008 se stala krajským mistrem . Kluci se postupnými kroky , když se museli probít do domažlického finále přes spousty základních kol a předkol , ve kterých se protočilo všech více jak 20 borců celého týmu  . V Domažlicích  všem ukázali jak se to hraje na Petříně !!!

 

 

=============================================================

 

pohar-2019-1.jpg

FINÁLE KRAJSKÉHO POHÁRU

 

FC ROKYCANY  -  SK PETŘÍN    1  :  1

2  :  4    na   PK

Branka  :  Zoubek

 

                  Sestava  :                                   Hrabačka

Šulc          Zoubek        Trojovský           Fiala

Lisý        Bednář          Bendl  ( 90´Vohrna )

Šimáně  ( 70´Nademlejnský )    Gavrylovskyy  (85´Krystl )   

Demeter   ( 55´Brudna )

Suchý , Kohout , Štefl

 

pohar-2019-2.jpg

Muže čekal ve finále krajského poháru protivník nejtěžší možný a ještě v jeho svatostánku , takže se čekalo , že to bude mít grády . A taky mělo !!!  Na klimatické podmínky , které ve středu večer panovaly , kdy se většině zúčastněných chtělo spíše do vedlejšího areálu koupaliště , se hrálo ve velkém tempu . Oba týmy se střídaly v aktivitě a byť mohlo rozhodně padnout daleko více branek , než-li jen dvě , bylo se na co koukat . Nakonec musel jako v pravém finále rozhodnout penaltový rozstřel a tam jsme měli lepší střelce a lepšího gólmana  !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Máme trofej a to se vždycky počítá , protože jak už to ve sportu bývá , historie zná jenom vítěze ! Takže za to musím kluky pochválit a to nejenom ty , kteří byli na finálovém zápase v Rokycanech , ale i dalších možná 20  , ať už mužů , starších , nebo mladších dorostenců , kteří se starali o postupy od prvních kol poháru , bez nich by jsme ten pohár neměli .  Co se týče samotného zápasu , tak tam byli pasáže , se kterýma jsem byl hodně spokojený a kdy jsme mohli ten zápas rozhodnout , ale na druhou stranu se to samé  dá říci i o domácích. Takže asi spravedlivě to skončilo plichtou a museli rozhodnout penalty . Tam je to samozřejmě spíš o gólmanech a Pavel Hrabačka dokázal , že tahle disciplína je mu vlastní a hlavně jeho zásluhou si vezem pohár do Plzně .

 

 

FOTOGRAFIE Z FINÁLE :

 

https://www.facebook.com/vladka.stychova.9/posts/2660908443923592

 

a

 

https://souteze.fotbal.cz/subjekty/gallery/273

 

 

bedy----pohar-2019.jpg

==================================================================

 

 

DVA TITULY

 

a

 

200 GÓLŮ

 

 

 

Přesto , že to podruhé za sebou nebyl zrovna parádní petřínský víkend , tak jsme se hned několikrát radovali a to pořádně !!! Starší přípravka se v Domažlicích stala krajským přeborníkem , mladší dorost U16 vyhrál domácí zápas s Příbramí a už ho na čele divize  nemůže nikdo předskočit a oboje muži dali ve svých soutěží shodně 100 branek , což není rozhodně jednoduché ! Oba dva výběry starších žáků si popradily se Střešovicema a konečně vyhrála i naše ligová U12 , která si smlsla na Aritmě !!!

 

 

 

bolevec-2019.jpg

Opravdu bouřlivé prostředí čekalo na naše muže v Bolevci . Kluci s tím ale poradili a z Prokopávky vezou všechny body

 

 

MUŽI "A"

 

BOLEVEC  -  SK PETŘÍN      0  :  3   

Branky :   Brudna , Gavrylovskyy , Demeter

 

Sestava :     Hrabačka (89´Strejc)

Šulc (80´Kohout)    Zoubek    Lisý      Fiala  

       Bendl       Bednář

Nademlejnský ( 65´ Vinkler )

Šimáně     Gavrylovsky ( 70´Provod )

Brudna  ( 65´ Demeter )    

Vohrna

 

Áčko vyrazilo na opravdu horkou půdu do Bolevce a byť pohled na tabulku věštil pohodové odpoledne , tak zasvěcení moc dobře ví , že to na Bolevci nikdy jednoduché není . Kluci  ale zvláště v první půli zahráli velmi dobře a nakonec nic neponechali náhodě . 

Od úvodního hvizdu jsme měli hru pod kontrolou a vytvářeli si i šance . Chvilku jsme si sice zastřelovali , ale pak už to tam začalo i padat . Nejprve se ocitl před samotným domácím golmanem Leo Gavrylovskyy a bylo to 0 : 1 . Pak jsme zase něco zazdili  ,  aby pak  po přihrávce Zdeňka Šimáněho zavěsil Aleš Brudna 0 : 2 

Ve druhé půli jsme trochu polevili a domácí se dostali do několika protiútoků , ale naše pozorná obrana si to tak nějak pohlídala . Rozhodující , uklidňující třetí trefu pak po samostatném úniku přes mnoho domácích hráčů zavěsil Aleš Demeter  -  0  :  3

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   

Moc dobře jsme věděli , že to na Bolevci nebudeme mít jednoduché a aby jsme se vyvarovali nějakých nepříjemností budeme muset zahrát dobře . No a to se nám prostě povedlo ! Hlavně v první půli jsme hráli přesně to co jsme chtěli , domácí jsme jasně přehrávali  a vytvořili si rozhodující náskok . Ve druhé půli to ze začátku nebylo moc dobré , ale nakonec jsme to zvládli bez obdržené branky a jednu parádní jsme ještě přidali a bylo to naše jubilejní 100 branka v soutěži . 

 

 

MUŽI "B"

 

RADNICE  -  SK PETŘÍN   2  :  2 

5  :  4  na PK

Branky :   Kordík , Štefl

 

Rezerva měla před sebou jasný úkol ! Neprohrát a dát alespoň 2 góly na to , aby jich celkem v soutěži měla 100 ! Ještě pár minut před koncem sice naši borci vedli  0 : 2 , ale v drtivém závěru se domácím podařilo srovnat a na penalty vyhrát. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Rezerva si tak trochu vybírá daň z úspěchu !!! Což samo o sobě není vůbec špatné . Kluci si daleko před koncem soutěže vybojovali postup a poslední zápasy jim prostě výsledkově nevyšly , byť to bylo vždycky alespoň za bod . Každopádně stejně jako u áčka , tak i tady 100 branek v soutěži je parádní počin , zvláště s faktem , že k tomu měli o 4 zápasy méně než áčko !

 

voves-2019.jpg

Devatenáctka se loučila debaklem v Benešově

 

DOROST  U19

 

 BENEŠOV  -  SK  PETŘÍN     6  :  1

Branky :  vlastní

 

Devatenáctka se bohužel se sezónou a zároveň s celým dorosteneckým věkem , rozloučila potupnou porážkou v Benešově , ale na celkové parádní sezóně , to zase tak nic nemění . Kluci se z toho oklepou a budou určitě vzpomínat na skvělý rok !!!

 

 

DOROST   U18

 

SK PETŘÍN  -  SP. PŘÍBRAM    0 :  1

Branky :   

 

Osmnáctka přišla v Sedlčanech o možnost vyhrát celkově celou divizní soutěž a aby toho nebylo málo padli kluci i doma s Příbramí . Za celý zápas si sice vypracovali daleko více střeleckých příležitostí , ale balon do hostující sítě prostě nedostali . A když už se všichni připravovali na penalty , tak přišel příbramský úder , na který už jsme neměli žádný čas odpovědět . 

 

veselka-2019.jpg

Ani sedmnáctka se v Benešově bodově neprosadila 

 

DOROST U17

 

BENEŠOV  -  SK PETŘÍN      3  :  1 

Branky :  Mertl

 

Sedmnáctka si rozhodně jela do Benešova pro tři body , ale domácí byli proti . Důkladnou obranou s pravidelným nakopnutím balonu dopředu , si domácí postačili po celý zápas a naši borci prostě nenašli na dobře organizovanou obranu žádný recept . 

 

 

DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  SP. PŘÍBRAM     5  :  0

Branky :     Tříska 2 , Kovář , Rada , Pejřimovský

 

Šestnáctka potřebovala k titulu bod a nenechala nic náhodě . Po přestávce svého soupeře doslova přišpendlila na jeho polovině a titul je doma !!!

 

OBROVSKÁ GRATULACE !!!

 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI   U15

 

 SK PETŘÍN  -  STŘEŠOVICE   3  :  1

Branky :   Kobes , Treml , Kyklhorn

 

Patnáctka vlétla do zápasu jako uragán a kdyby to bylo za 10 minut  7 : 0 , tak by se nikdo nemohl divit . Jenže to tam spadlo jen jednou a hosté z ojedinělé akce srovnali . Kluky to ale nerozhodilo a ve druhé půli si došli pro zaslouženou výhru .  

 

 

 

2005--2019.jpg

Čtrnáctka si zapózovala fotografce Vlaďce Štychové , už před zápase a jakoby tak nějak kluci věděli , jak to dopadne :-)

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

 SK PETŘÍN   -  STŘEŠOVICE    4  :  1

Branky :  Hönig , Kolářík , Křemenák , Šiml

Čtrnáctka ,  si zvláště po přestávce , pohrávala se soupeřem s parádní lehkostí a dalších spousty šancí skončilo vedle , nebo v rukavicích hostujících gólmanů .  

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U13

 

SK PETŘÍN  -   ARITMA      1  :  5 

Branky :   Huml

Třináctka sice měla po celý zápas mírnou územní převahu , ale na urputnou obranu Aritmy to prostě nestačilo . 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

SK PETŘÍN    -   ARITMA    5  :  2

Branky :  Vaniš 2 , Linhart 2 , Dobrý

Dvanáctka si musela na tříbodovou výhru počkat až do konce soutěže , ale kluci si jí rozhodně zasloužili . Nejen za celý zápas , ale i za celý podzim , ve kterém vždycky bojovali jak jen to šlo .