Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. - 2.4. 2023

VELKÝ PETŘÍNSKÝ PÁTEK

helis-komarov-2023.jpg

David Heller se v zápase s Horní Břízou střelecky prosadil a to i navzdory tomu, že hrál netradičně levého beka :-)

 

 

 

VELKÝ

 

PETŘÍNSKÝ

 

PÁTEK

 

 

Velikonoce se nám opravdu povedly! Ba co víc, stačil nám k tomu jeden den, abychom svalili všechny soupeře, kteří se nám postavili do cesty. Na velký pátek se totiž radovaly úplně všechny týmy. Prostě pomlázka jak má být!

 

 

MUŽI

lisy--komarov-2023.jpg

Kapitán našich mužů Václav Lisý (na archivním snímku v zápase s Komárovem) se v zápase s Horní Břízou zapsal do listiny střelců jako první a položil základní kámen ke konečné výhře áčka 4 : 1

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  H. BŘÍZA    4  :  1

Branky:  Lisý, Heller, Zajíček, Demeter

Sestava :  Suchý  -  Klich (80´ Voves ), Kohout, Vodrážka Dan, Heller - Bednář, Lisý, Zajíček  (72´ Tětek) - Demeter (80´ Štefl), Šimáně (80´ Vanc), Vodrážka Jan (72´ Tříska)

Edelman, Šulc

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/41db495d-ab90-4956-bb13-2ed3ae447444

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20230407-petrin-briza-41-e6305cb7/

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži měli před sebou zdánlivě lehký úkol, ale ty bývají většinou nejtěžší. Takže když už ve 3. minutě protečoval Dan Vodrážka centr z pravé strany svého bratra Honzy a kapitán Venca Lisý uklízel balon už do prázdné brány, byl to ten nejlepší možný začátek. Zlomové momenty zápasu přišly po dvaceti minutách hry. Nejprve se parádně uvolnil na pravé straně Zdeněk Šimáně a jeho zpětnou přihrávku náramně uklidil David Heller - 2 : 0, aby se hned po rozehrání ze středového kruhu zmocnila balonu dvojice Honza Vodrážka a Petr Zajíček a společnou kombinaci završil Zajda střelou do prázdné  -  3 : 0. Bylo sice odehráno 20 minut, ale akcie hostů byly v tu chvíli na nule. Když se pak chvíli po přestávce trefil i Aleš Demeter, bylo dílo dokonáno a byla jen otázka o kolik to bude... Jenže do konce se už prosadili jen hosté a žádná kanonáda se nekonala. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

Strašně důležitá výhra, protože Bříza už letos na jaře nachytala tolik týmů, že jsme rozhodně nechtěli být další v řadě. Skvěle jsme do zápasu vstoupili a když to bylo ve 20. minutě už 3 : 0, bylo prakticky hotovo. Bohužel jsme ve zbytku zápasu dali už jen jednu branku, ale paradoxně jsem byl s druhou půlí o něco málo spokojenější než s první. Jsem moc rád, že se nám letos doma daří, teď by bylo super něco přivézt i z Aritmy .  

 

 

 

SK PETŘÍN "B"   -  STŘÍBRO    8  :  0

Branky: Škarda 2, Tříska 2, Vanc, Bendl, Klich, Špilar 

Sestava :  Edelman - Vanc (79´ Klich), Šulc, Voves, Havelka - Štefl, Bendl, Tětek (82´ Veselý), Kotěšovec (67´ Špilar) - Škarda, Tříska (79´ Zajíček)

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/fe728abf-f472-4dee-8ee1-66854d153d95

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230407-52cd905b-22f1-40f4-9410-95154d7a34d1-7c75b031/

 

Béčko má před sebou jediný cíl - předhonit Chotíkov a získat stříbrné medaile. K tomu musí prostě pořád vyhrávat! Takže tohle byl další korálek za tímto cílem. První půle ještě byla vcelku vyrovnaná, ale postupem času se rozdíl mezi oběma týmy pořád zvětšoval a bylo to vidět i na skóre. 

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Nakonec jednoznačně vítězství, ale výkon v prvním poločase nebyl ideální, nebyl zkrátka podle představ. I když jsme vedli 2:0, nedařila se nám kombinace a také pohyb nebyl dobrý. O půli jsme si k tomu něco řekli, zlepšili se, a už to byla z naší strany poměrně dominance. Stříbro se určitě snažilo, ale postupem času mu docházely síly, čehož jsme využili k navyšování skóre

 

 

 

DOROSTY

 

  SK PETŘÍN U19 -  DYNAMO Č.B.   5  :  1

Branky:  Urbánek 2, Šedivý, Hájek, Flachs

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/848ff8d0-2386-429b-aa45-818a60b96ee4 

 

Devatenáctka po dvou remízách zabrala naplno a po skvělém výkonu doma srazila rezervu Českých Budějovic. 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy: 

Na velikonoční pátek odpoledne jsme proti Budějovicím chtěli po dvou remízách zase bodovat naplno a to se nám povedlo náramně . Vstup do zápasu jsme měli velmi dobrý jak co se nasazení tak co se hry týká ale bohužel  jsme už v 7 minutě po krásném gólu Budějovic prohrávali 1:0 super, ale bylo to, že jsme pokračovali jako by se nic nestalo,  vytvářeli tlak na obranu Dynama snažili se dostávat do šancí a po jednom z rohových kopů se nám povedlo Honzou Flachsem vyrovnat.  Po vyrovnání jsme pokračovali ve výborném výkonu a snažili se vstřelit gól a strhnout vedení na naší stranu. Ve 34 minutě se po centru Pidy Hájka z voleje trefil Adam Urbánek. O 4 minuty Patrik Šedivý doběhl dlouhý míč za obranu, poslal míč před bránu, který Pida Hájek na zadní tyči dorazil do brány a šli jsme do poločasu se zaslouženým dvoubrankovým náskokem. Prvních 10 minut 2 poločasu jsme přestali hrát a tak trochu si koledovali aby Budějovice snížili. Naštěstí se v 55 minutě nádherně uvolnil Filip Hofman a předložili Patrikovi Šedivému míč před branku a ten se z bezprostřední blízkosti nemýlil. Tříbrankové vedení nás uklidnilo a Budějovicím jsme od toho okamžiku skoro nic nedovolili a naopak si vytvářeli neustálím tlakem gólové příležitosti. V 80 minutě Radek Žemlička na polovině hřiště vybojoval míč , Ála Trachta míč zatáhl do vápna a vybídl ke skorování Adama Urbánka, který druhým gólem korunoval svůj výborný výkon. Vítězství v tomto zápase bylo zcela zasloužené a zase jsme se posunuli o kousek blíž našemu cíli. Proti Budějovicím kluci potvrdili výborným výkonem svojí jarní formu a odehráli fakt super zápas. Kromě Adama Urbánka který odehrál výborný zápas a dvěma góly přispěl k našemu vítězství bych chtěl ještě vyzdvihnout výkon Lukáše Saláka který odehrál opět výborný zápas.

 

 

 

 SK PETŘÍN U17  -  DYNAMO Č.B.   4  :  2

Branky: Spiegel 2, Kaňák Jan, Holmik

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/befff2bd-256f-44bc-9587-8c6b4b9e3e2a

 

Sedmnáctka předvedla doma skvělý začátek a skvělý konec zápasu a ve výsledku jí to stačilo na skvělý výsledek !!!

 

Komentář trenéra Jakuba Veselého:   

Tenhle zápas jsme chtěli zvládnout za každou cenu a to hlavně ze dvou důvodů. Chtěli jsme dovršit dokonalý petřínský pátek bez ztráty bodu a zároveň jsme poprvé na jaře chtěli vyhrát dva zápasy po sobě. 

A to se nám podařilo, i když cesta k tomu nebyla vůbec lehká. Skóre sice životní střelou otevřel Honza Kaňák, ale minutu před koncem poločasu neproměnil samostatný únik na brankáře Matěj Brandner a soupeř z následného útoku vyrovnal na 1:1. Krátce po začátku druhé půle soupeř otočil skóre, kdy potrestal naší chybu v rozehrávce. Kluci se ale nevzdali a po dvou brankách Spieglase opět vedli 3:2. Deset minut do konce zápasu se náš kapitán Holmik vydal na výlet s míčem z obranné poloviny až do soupeřovo vápna kde propálil vše co mu stálo v cestě a pojistil naši výhru 4:2.
Ale jednoznačně největší pozitivum z dnešního dne je návrat na hřiště Matěje Špilara, který si svůj první start po zranění zpříjemnil premiérovou trefou za náš B tým proti Stříbru.
 

 

 

 

 PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN U18   0  :  1  

Branky:  Kyklhorn 

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/ff498761-0773-4b6d-bd07-6abaee558193

 

Osmnáctka jede jako skvěle namazaný stroj a pátá výhra v řadě je toho nesmazatelným důkazem !!!

 

Komentář trenéra Marka Hofmana: 

V Příbrami nás nečekalo nic jednoduchého, protože postavení domácích v aktuální tabulce soutěže není pro ně  komfortní, a každý získaný bod má pro ně cenu zlata. Úvod zápasu byl z obou stran nervózní, nám se nedařila kombinace a domácí hráli jednoduše, kdy se často uchylovali k nákopům za obranu na nabíhající ofenzivní hráče. Postupem času jsme dění na hřišti vyrovnali a začali si vytvářet příležitosti ke vstřelení gólu. Bohužel naše předfinální fáze nebyla dobrá. Bezbrankový stav vydržel až do poločasové přestávky, a bylo to zcela po zásluze. Druhý poločas přinesl stejný obraz hry, jako ten první, tedy vyrovnanou hru s šancemi na obou stranách. Po hodině hry jsme zahrávali  přímý kop z hranice velkého vápna, k němu se postavil Matěj Kyklhorn a tečovanou střelou nás s  notnou dávkou štěstí poslal do vedení. Po obdržené brance Příbram hru otevřela, což nám vyhovovalo a dostali jsme se do dalších šancí, kdy v té největší netrefil odkrytou branku domácích Pepa Šneberger. Když deset minut před koncem v gólové šanci domácí hráč nevyzrál na Járu Vytiska, který předvedl pohotový zákrok, mohli jsme se po závěrečném hvizdu rozhodčího radovat ze zisku tří bodů. Pochvalu zaslouží kluci z ročníku 2007, kteří nám v tomto utkání hodně pomohli.

 

 

PŘÍBRAM  -  SK PETŘÍN  U16    2  :  3 

Branky:  Třeštík, Král, Štěpánek

Fakta zápasu : 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/79bf637f-b87d-4cc5-89e7-68ddb5fa81a6 

 

Šestnáctka si v Příbrami vyšlápla na vedoucí tým soutěže a to, o čem kluci snili celý týden , se nakonec povedlo úplně náramně !!!

 

Komentář trenéra Martina Kořínka :      

Na Velký pátek jsme jeli na půdu akademie fotbalové Příbrami. Jejich ročník 2007 se mohl pyšnit tím, že jsou v tabulce na druhém místě jen o skóre s prvním a otevřeně tak bojují o prvenství v soutěži. Nutno podotknout, že zaslouženě. Celý tým Příbrami je opravdu skupina nadaných fotbalistů s velkou technickou a pohybovou výbavou doplněnou a skvělou práci trenérů, jelikož i z taktického hlediska je velmi těžké jim něco vytknout. V prvních 30 minutách to tak i vypadalo. Zápas neměl žádné větší příležitosti, ale opticky dominovala Příbram a nám se nedařilo dělat, co jsme chtěli. Kvůli skvělému presinku soupeře se navzdory našemu plánu z naší hry stala nakopávaná na fyzicky zdatné útočníky a samozřejmě to nevycházelo. Zároveň bych si bez míče v mnoha situacích představoval větší aktivitu a bojovnost. Z jedné takové situace dala Příbram i gól, když jejich krajní hráč odcentroval mezi třemi našimi a ve vápně našel náběh spoluhráče. 0-1. Kolem 25. minuty hry jsme poprvé začali ukazovat prvky hry, které jsme chtěli. Začala se dařit rozehrávka i přechod, začalo být složité se dostat k našemu vápnu. Fotbalový bůh nám v tu chvíli asi chtěl dát vědět, že jdeme správnou cestou a po rychlém brejkovém přechodu dal Petr Třeštík gól na 1-1, který jen můžeme litovat, že není natočený, byl by aspirantem na gól roku. Do konce poločasu si dovolím tvrdit, že lepší tým jsme byli my. V druhé půli jsme začali opět skvěle. Nicméně tentokrát nás srazila individuální chyba brankáře. Příbram trochu zoufale vystřelila asi z 25-30 metrů a bohužel Maty Trnka nevěděl, kde má bránu. Myslel, že míč jde mimo tři tyče a jistil to tak až mu to spadlo do brány. V tu chvíli přišel šílený útlum. Psychicky jsme situaci, kdy jsme takhle levným gólem přišli o nadějný stav, vůbec nezvládli. V tu chvíli se ale Maty Trnka vykoupil asi 2-3 jasnými góly, které soupeři pochytal a neumožnil jim tak zápas ukončit. V 75. minutě přišel další moment geniality a tentokrát od Matyho Krále, který neuvěřitelně přešel obránce Příbrami, naplno využil svou rychlost a ohromil celý stadión, když dostal míč za záda brankáře. V tu chvíli jsme najednou mohli na hřišti snad i lítat. Do soupeře, který najednou měl před očima černo, jsme vedli jeden útok za druhým a po střele od Matyho Krále dorážel ve vápně dobře postavený Maty Štěpánek. 3-2! Trochu se sám sobě divím, že mě v tu chvíli nechytali až na Spartaku :D Nicméně zápas nebyl u konce, museli jsme vydržet konečný tlak soupeře. V posledních minutách Příbram srovnala a k velké nelibosti domácích, rozhodčí zvedl praporek. Určitě šlo o sporný moment, který ze své pozice 80 metrů od situace vůbec neumím posoudit. Za nedlouho přišel konečný hvizd a bujaré oslavy. Věřím, že i když jsme v utkání měli i nutnou porci štěstí, tak jsme si 3 body zasloužili hlavně za to, jakým způsobem nyní pracujeme a jakým způsobem se kluci neustále zlepšují a posouvají a sami nyní vidí, jak vysoké jsou hranice jejich možností, když ukazují to nejlepší, co v sobě mají. Máme nyní o 6 bodů více než na podzim touhle dobou a věřím, že nikomu u nás v týmu se nechce přestat vyhrávat a podle toho budou vypadat i další zápasy. 

 

 

Ž Á C I

 

ABC BRANÍK  -  SK PETŘÍN U15    0  :  9   

Branky:  Šilhavý 5, Hrdlička, Romaňuk, Hošťálek, Sebránek

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/495a8aae-34a4-41e9-a914-ff636bac59be

 

Braník nebyl schopen vzdorovat našim borcům a konečný debakl 0 : 9 jen ukazuje naší jarní pohodu!

 

Komentář trenéra Jiřího Hrdličky:

Páteční dopoledne na Braníku, za pěkného počasí a na novém UMT hřišti, jsme odehráli vesměs tréninkové utkání. Od samého začátku, kluci určovali tempo utkání a soupeři dovolili během první půle pouze dva rohové kopy. S přibývajícím časem, kdy domácím začala docházet jak kondice, tak organizace, začalo naše konto vstřelených branek narůstat. Kluci si zahráli, zastříleli a celkově příjemné dopoledne, jsme zakončili na společném obědě s rodiči

 

 

 

 ABC BRANÍK  -  SK PETŘÍN U14    0  :  2 

Branky:  Kučera, Holub

Fakta zápasu:  

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/85a5b163-6bdf-4dcd-9223-093bb1066844

 

Čtrnáctce se zápas TOP 5 vydařil skvěle a pořád může pomýšlet na ty úplně nejvyšší cíle!

Komentář trenéra Jiřího Běleho:

Zvládli jsme další těžký zápas a po Admiře, Motorletu to odskákal další pražský tým - Braník. Troufám si říct, jeden z aspirantů na celkové 1. místo v soutěži.
Po celkem vyrovnaném prvním poločase, kdy jsme přežili 2 gólovky soupeře, jsme druhý poločas byli lepším týmem, jak fotbalově, tak v neskutečné touze urvat 3 body, což se podařilo.
Kluci zaslouží velkou pochvalu, jak odmakali celé utkání! Opravdu klobouček dolů…
Jedno jméno musím vyzdvihnout Dominik Kančev…., tento drobný klučina si z chlapáků z ABíČka udělal naprostý trhací kalendář.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář