Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS 1. --2.11. 2019

OSMNÁCTKA ZVLÁDLA DERBY

 

 
 
 
 
 
U18  ZVLÁDLA
 
 
 
veledůležité
 
 
 
DERBY
 
 
 
 
 
 
 

dsc_2759---kopie.jpg

OSMNÁCTKA ZVLÁDLA DERBY

Osmnáctka neprožívá nijak oslnivý výsledkový podzim a tak je v sobotu čekal velmi důležitý zápas na Roudné se Sportovkou . Kluci ale ukázali , že už to muselo někde přijít a na Slovany si odváží velmi cennou a zároveň i vysokou výhru 1 : 7 . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

dedek.jpg

Petr "DĚDEK" Bendl , si v Mariánkách vypůjčil od zraněného kapitána Petra Bednáře kapitánskou pásku a jde mu tenhle módní doplněk opravdu k duhu . Čtyřikrát páska na ruce znamenala čtyři výhry v řadě , čímž jsme se urychleně dostali z pozice posledního týmu divizní tabulky . 

 

 

 SK PETŘÍN   -   SOBĚSLAV    2  :  1

 

Branky : Demeter  ( as. Klich  ) , Černý  ( as. Bendl ) 

 

Sestava :    Suchý

Klich   Zoubek   Lisý   Fiala 

        Bendl    Vinkler    Černý (70´ Lávička , 92´Šulc )  Provod ( 63´Vohrna )

 Šimáně  ( 83´Trojovský )  Demeter (85´ Škarda )

  

Hrabačka , Bednář

 

Muži doma přivítali velmi silnou Soběslav a moc , moc chtěli potvrdit vzrůstající formu . 

Utkání začalo docela vlažně , hosté si zaparkovali svůj obranný blok na své polovině a čekali co my s tím uděláme , ale my jsme toho taky moc nepředvedli , takže se začalo vlastně hrát až od 17 min , kdy jsme se ujali vedení . Hosté zahrávali trestný kop , ten se se ale odrazil od naší zdi a Patrik Klich parádně vyslal Aleše Demetera do sólového úniku , který "Demi"  parádně uklidil - 1 : 0 . Pak se hra podstatně zatraktivnila a na obou stranách byly k vidění nějaké šance . Tu naší největší měl na starosti kapitán Petr Bendl , který po rohovém kopu parádně hledal na zadní tyči svého příbuzného Vencu Lisého , ale tak nějak záhadně míč v hostující sítí neskončil . To se bohužel podařilo za pár minut mostům , když i oni proměnili svůj rychlý brejk a bylo srovnáno - 1 : 1 . 

Ani druhý poločas nenabídnul nějakou sprchu gólovek a vypadalo to , že oběma týmům tak nějak ta remíza vyhovuje , ale 20 min před koncem udeřilo na naší straně podruhé . Petr Bendl si vyměnil balon s Markem Vohrnou a parádní kolmicí vyslal na zteč Dana Černého , ten sice první dotykem potupil hostujícího gólmana jesličkama a míč putoval do prázdné svatyně , ale jeho rychlost byla nedostatečná , takže "Dandee" musel ještě pořádně zabojovat , aby ten kulatý nesmysl dostal až do sítě  -  2  :  1

Zbytek zápasu byl klasickým soubojem mezi týmem , který chce stůj co stůj srovnat a týmem , který to chce stůj co stůj ubránit a nejlépe přidat pojišťovací gól . Což se povedlo nám a všechny body zůstávají na Petříně  .  

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 


Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Moc dobře jsme věděli , že nás čeká jeden z nejlepších týmů celé soutěže a že pokud chceme uspět musíme eliminovat jejich útočnou sílu . A to se nám povedlo na výbornou , byť se samozřejmě nedá určit , jestli na tom měla vliv naše výborná hra směrem vzad , nebo jestli hosté nepředvedli vše ze svého repertoáru . Na to se však historie neptá . My jsme po taktické stránce předvedli jeden z našich nejlepších výkonů celého podzimu , naopak co se týče počtu  vypracovaných šancí , tak to byl jeden z našich nejhorších zápasů , ale i tady musím brát v potaz , že proti nám stál prostě dobrý protivník . Každopádně musím kluky pochválit , protože to nebyl vůbec jednoduchý zápas a oni ho vesměs zvládli na jedničku . Teď se ale musíme pořádně připravit na zápas v Hořovicích , protože jestli ten zvládneme , tak si můžeme možná i myslet , že jsme ten podzim , po tom šíleném rozjezdu , možná i zachránili . Ale že to bude strašně těžké vím už teď . Každopádně asi žádný divizní  tým netrénuje víc než my a teď je ta úplně ideální doba to prodat . 

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN   -   KAZNĚJOV     6  :  5 

Branky :   Škarda 2 , Šulc 2 , Lávička , Voves

 

Rezerva zase předvedla , že na její zápasy se vyplatí  chodit , protože se většinou dějou věci . A stejně tomu bylo i tuhle sobotu , byť se na tom tentokráte hodně podíleli i hosté z Kaznějova , kteří ukázali , že na špici tabulky nejsou rozhodně omylem . 

Ti se také ujali vedení , když se trefil jejich nejlepší hráč Michal Tichý a to opravdu parádně . Pak jsme se sice vrátili do role favorita a postupně se prostříleli až do vedení 6 : 2 a vypadalo to na pořádný výprask hostí . Jenže ouha !!! Během deseti minut to bylo 6 : 5 a do konce zbývalo ještě 20 minut ! Ale i tady se v této části zápasu ukázala naše fyzická připravenost a hosté už neměli síly nás nějak víc zmáčknout . Ale tím , že jsme nedokázali proměnit žádnou z mnoha našich šancí a dát zřejmě rozhodujícího sedmého góla , tak to mělo "koule" až do konce . 

 

 

Komentář trenéra Jardy Levého :   To že Kaznějov do této doby prohrál jen jediné utkání , ukazovalo , že to bude dobrý zápas a to se nakonec ukázalo v plné síle . Nás na chvilku zmrazil ten úvodní parádní vingl , ale pak jsme se prosadili tím co je nám vlastní a když to bylo 6 : 2 , tak jsme  prostě a jednoduše vypnuli a Kaznějov toho parádně využil . Naštěstí jsme těch branek do té doby vstřelili 6 a to nakonec na tři body stačilo . A ještě jedna pochvala pro naše borce . Z těch šesti branek nebyl ošklivý ani jeden , ba naopak všechny byly nádherné !!!

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

 

 

 

 

DOROST U19

 

 SK PETŘÍN  -   VYŠEHRAD      6   :  0

Branky :   Kotěšovec 3  , Nový , Černý , Demeter

 

Devatenáctka nakonec skvěle zvládla i další domácí zápas a nadále se drží na bronzové příčce ligové tabulky . Kluci zvládli rozhodnout zápas už v první půli , kdy se hned třikrát prosadil Lukáš Kotěšovec a s pomocí tří fantastických zákroků našeho gólmana Davida Strejce se šlo do kabin za stavu 4 : 0 . Hosté  sice ve druhé půli měli možná i herní převahu , ale šance si už nevypracovali skoro žádné . Na rozdíl od našich  borců , kteří se několikrát valili v přečíslení na hostující obranu . Konečných 6 : 0 je skvělým výsledkem a doufejme , že kluci něco přivezou i z pražské Slávie , kam zajíždí za týden . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

 

 

 

DOROST U18

 

SŠ PLZEŇ  -   SK PETŘÍN       1  :  7

 

Branky  :  Vodrážka 3  ,  Souček , Svoboda , Fikrle , Pitipáč

 

Osmnáctka na jedničku zvládla velice důležitý derby zápas a dvě kola před koncem podzimní části se zase trochu vzdálila místům kam prostě nepatří . Každopádně na Prazdroji předvedli kluci výborný výkon , který naprosto převyšoval soupeře a konečné skóre tak nějak vystihuje dění na hřišti . Teď je třeba ještě zabojovat a z posledních dvou zápasů urvat další body . 

 

 

 

DOROST U17

 

SK PETŘÍN   -   VYŠEHRAD    5  :  0

Branky :  Tříska 3 , Majer , Kovář

 

   Sedmnáctka hrála prostě dobře a navázala na dobrý výkon z Písku . A když k tomu přidali kluci i potřebné branky , tak to nakonec skončilo , tak jak mělo . Teď kluci čeká souboj na Slavii Praha o první flek po podzimní části a určitě jim budeme držet palce , aby ten zápas zvládli . 

 

 

DOROST U16

 

 SŠ PLZEŇ    -    SK PETŘÍN      3  :  3 

5  :  6  na PK 

Branky  :  Flachs , Žídek , Šmíd

 

Šestnáctka doslova přitahuje fotbalové thrillery , protože těch zápasů , které se lámaly až v posledních vteřinách zažili letos už několik . Tentokrát zase kluci pocítili , jak je ten fotbal krásný . V posledních vteřinách srovnal Michal Šmíd na 3 : 3 a pak jsme urvali i penalty . 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

TEMPO    -    SK PETŘÍN      2  :  2

2  :  4  na PK

Branky :  Frank 2

 

Patnáctka si udělala krásný závěr podzimu , když kluci obrali vedoucí celek celé soutěže a to se prostě počítá !!! Kluci se tak trochu víc přiblížili první polovině tabulky , kam rozhodně patří a kam se budou chtít v jarních odvetách rozhodně dostat . 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

TEMPO    -    SK PETŘÍN    1   :   1

1 : 2 na PK

Branky :   Trojovský

 

Čtrnáctka se také dostala až k penaltovému rozstřelu , ve kterém se začali dít věci !!! Dostat balon z jedenácti metrů do sítě ,  bylo pro většinu borců z obou týmů neřešitelný problém . Takže když byl po šesti sériích , tedy po 12-ti provedených kopech ,  stav   1  :  1 , vzal si balon náš brankář David Jankovič , ukázal většině hráčům z pole , jak se to kope a rozhodl o druhém bodu , který putuje do Plzně !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

MAJÍ ODEHRÁNO

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U12

 

MAJÍ ODEHRÁNO

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář