Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 3. - 4.10. 2020

ÁČKO TO ZVLÁDLO S NULOU

lisy-2020.jpg

Dva staří bardi oslavili druhou trefu "ploužáčkem"

Až 5 minut před koncem zápasu našeho mužského áčka s Katovicemi , přišel druhý uklidňující gól . Na centr Ládi Fialy si parádně naběhl kapitán Venca Lisý a hlavou propálil hostujícího gólmana . Kluci si na oslavu střihli taneček , ale kdo koho vyzval agentury neuvádějí :-)

 

 

ÁČKO

 

 

 

TO   ZVLÁDLO

 

 

 

S NULOU

 

 

 

 

 

MUŽI  "A"

hrabe-2020.jpg

Brankář Pavel Hrabačka si kromě výhry připsal i svojí první letošní vychytanou nulu a zvláště ve druhé půli se musel pořádně otáčet , aby tomu tak po závěrečném hvizdu bylo .

 

 

SK PETŘÍN  -  KATOVICE   2  :  0 

Branky   Demeter , Lisý

 

Sestava    :    Hrabačka  - Klich  , Vinkler ,  Zoubek ,  Trojovský -  Lisý  , Heller (85´Fikrle )  , Tětek ( 62´ Bendl )  -    Provod (70´Fiala ) ,  Šimáně (85´Kotěšovec ) , Demeter ( 62´Bílik )

Suchý , Kohout

 

Áčko už si třikrát za sebou nemohlo zařvat vítězný pokřik a tak kluci chtěli tuhle mini šňůru přetrhnout . A začali skvěle !!! Od první minuty se valila jedna lavina na hostující obranu za druhou a hned v 8.min se řvalo  góóóól ! Na levé straně se prosadil Michal Provod a jeho utěšený centr uklidil k tyče navrátilec do základní sestavy Aleš Demeter- 1 : 0 . Ten gól nás ještě více nabudil a šance přibývala jedna za druhou . Jenže bohužel jen šance , ale další trefa do přestávky nepřišla . Hosté se mohli za první půli radovat hned dvakrát , ale pokaždé už překonaného Pavla Hrabačku zastoupil jeden z obránců . 

Druhá půle ale už byla v režii hostí , byť šancí si zase tolik nepřipravili , tak nás v poli přehrávali . my jsme pak uťali závěrečný tlak brankou 5 min před koncem , když si na centr Fialy naběhl Venca Lisý a bylo hotovo . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Na poslední chvíli jsme museli udělat dvě změny v sestavě , protože z pracovních důvodů nemohl jít od začátku do hry Petr Bendl a ze zdravotních Marek Vohrna , ale zase se ukázalo jak široký a vyrovnaný máme kádr a od úvodu jsme měli jasně navrch !!! V první půli jsme hráli skvěle a byť si Katovice vypracovali dvě jasné příležitosti , tak my jsme jich měli víc než deset !!! Ve druhé půli se to herně otočilo , ale tolik šancí jako jsme měli my si hosté nevytvořili , každopádně nás zatlačili a měli herní převahu . Kluci to ale poctivě odpracovali a po zásluze bereme tři body s první letošní nulou vzadu , která nás hodně těší ! 

 

tetek-2020.jpg

Jakub TĚTEK do toho šel po hlavě !!!

Kuba si odbyl svojí divizní premiéru v základní sestavě  , a jak už ukazuje fotografie Vlaďky Štychové , šel do toho po hlavě a s rukama napřed !!! Každopádně rozhodně svým výkonem nezklamal .

 

 

PARÁDNÍ FOTKY   Vlaďky ŠTYCHOVÉ    ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

SK PETŘÍN  -  ŽÁKAVA   1  :  3

 

Branky  :   Vodrážka 

 

Sestava  :  Suchý  -  Voves  ( 15´Kotěšovec ) , Fikrle ,  Kordík  (46´Heller ) , Šulc  -  Bednář  , Bendl , Kohout  -   Štefl ( 75´ Krystl ) ,  Vodrážka J. , Škarda ( 80´Zoubek )

 

Rezerva si chtěla po porážce v Žichovicích spravit chuť , ale narazila ještě tvrději než tomu bylo před týdnem . Kluci sice hráli v neustálém tlaku , ale šancí si zase tolik nevytvářeli . Do toho přišla v první půli neproměněná penalta . Přesto se po hodině hry ,  akci Matěje Štefla prosadil předtím neúspěšný penaltový exekutor Honza Vodrážka a zdálo se že , to bude ok . jenže pár minut před koncem přišel žákavský brejk a bylo srovnáno . My jsme se vrhli ještě více do útoku a přišel druhý trest a v samotném závěru i třetí a bylo doslova vymalováno !!! 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   I takovýhle dokáže být fotbal, ale my jsme si o to našim výkonem celý zápas hlasitě říkali . Kluci se asi dívali na čtvrteční výkon Viktorky v Izraeli a chtěli je hodně napodobit . Každopádně jsme sice měli míč prakticky jen my , ale na to se opravdu fotbal nehraje a soupeř nás za naší pohodovost   tvrdě potrestal . Naprosto zasloužená výhra nad naším profesorským sborem , ze kterého můžu pochválit jen Fikrleho a Kohouta . 

 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZDE : 

 

 

STARŠÍ DOROST U19

 

 

  SK PETŘÍN   -  SOKOLOV    1  :  3 

Branky :  Nový 

 

Devatenáctka se musí dlouhodobě vyrovnat se spoustou absencí , tentokráte trenérům chybělo 8 základních kamenů ,  a  výsledkově nezvládla svůj domácí zápas se Sokolovem Byť to bylo herně vyrovnané utkání , tak to byli hosté , kdo se za stavu 1 : 2 prosadil a stvrdil si pro sebe tři body . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN     1  :  3

Branky :  Agapkin , Fořt , Majer

 

Osmnáctka si připsala více méně povinné vítězství , ale domácí dělali všechno pro to , aby to měli naši kluci co nejtěžší . A to , že zase museli otáčet nepříznivý stav , je tak nějak letos už tradicí . 

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST  U17

 

 

  SK PETŘÍN  -  SOKOLOV      1  :  3

Branky  :   Tran

 

Sedmnáctka se během jednoho týdne musela smířit už s druhou domácí porážkou . Ve čvrtek kluci nestačili na Kladno a v neděli ani na Sokolov , byť hlavně ve druhé půli jsme se zvedli a vypadalo to nadějně . Kontaktní trefa Trana ale přišla hodně pozdě . 

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN    0  :  11

Branky  : Salák 3 , Hönig 2 , Šedivý 2 , Pleticha , Sieber , Petr , Šneberger

 

Šestnáctka drtí jednoho soupeře za druhým a momentálně je s plným bodovým ziskem na gólovém skóre 57 : 3 !!!!!!!

 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

KLADNO  -  SK PETŘÍN   0  :  4

 

Branky  : 

 

Patnáctka ¨měla na Kladně jednoznačný cíl - neprohrát tam a udržet se v úplném popředí tabulky , ale domácí byli jednoznačně proti . 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

 

KLADNO  -  SK PETŘÍN  3  :  1 

Branky  :  Špilar

 

Čtrnáctka se domácím debaklu herně vyšvihla a na Kladně bylo hodně dlouho blízko bodům . Bohužel to nakonec nevyšlo , ale za výkon si tentokrát kluci jakous takous pochvalu zaslouží . 

 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   5  :  3 

Branky  :  Opava , Votípka , Jiřinec

 

Třináctka nemá úplně ideální období a všichni doufáme , že to brzo skončí . Kluci jedou v sobotu znovu ven , tentokráte do Rakovníka a ten už by měl dostat za uši :-)

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

PÍSEK  -  SK PETŘÍN   4  :  3  

Branky : Mastný 2 , Jogl

 

Dvanáctka je úplný mistr na vyrovnané zápasy e jejich celkové skóre při jedné výhře a pěti prážkách 25 : 28 je toho jasným důkazem . Kluci zase šahali po bodech a zase jim to proteklo mezi nehty . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář