Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 18.TÝDEN

SERVIS VÝSLEDKŮ Z 25. - 26.4. 2015

2007-na-kosutce-15.jpg

BONDOVSKÉ 007 ŘÁDILI NA KOŠUTCE  !!!

Naši borci ročníku 2007 se po úvodní prohře na Sencu rozjeli k parádní jízdě a už  tři zápasy je  nikdo nedokázal zastavit . To zřejmě gestikuluje i náš útočník  košuteckému brankáři !!!

 

ÁČKO BERE

VŠECHNY BODY

 

    Áčko mužů zvládlo derby zápas na Lopatárně , jejich rezerva je v tabulce už na druhém místě ,  dorosty nehrály a starší žáci zvládli svůj zápas ve Stříbře . Ligové týmy mladších žáků neuspěly na hřišti Příbrami , ikdyž mladší U 12 předvedla velmi dobrý výkon . 

 

MUŽI "A"

 

          RAPID  -  SK ZČE    0   :   2

           Branky  :    Lisý  2  

 

 Příhoda

Hejnal    Macht    Zoubek    Vít

Vohrna    Papáček    Šulc       Bednář

Lisý     Šebek

Stř. :  Škarda  ,  Peterka

Áčko  potvrdilo roli favorita a z Lopatárny si veze všechny tři body . Muži začali  zápas se svým  , ne zrovna oblíbeným soupeřem ,  dobře . V úvodních 15-ti minutách si vytvořili několik slibných příležitostí a zdálo se , že to půjde lehce , ale domácí se po zbytek poločasu s naším týmem srovnali a do kabin se šlo za spravedlivého nerozhodného stavu . Kluci začali tlačit na pilu hned po přestávce a to dost . Najednou jedna akce stíhala druhou a úvodní branka na sebe nenechala dlouho čekat . Bednář poslal z levé strany balon do šestnáctky , kde se k němu dostal Šebek , který ho předložil jako na podnose Lisému a bylo to 0 : 1 . Za chviličku se náš nejlepší střelec řítil sám na domácího gólmana a zdálo se , že je hotovo ,  Venca sice  nedal , ale v tu chvíli to zase tak nějak nebolelo . Když ale za několik vteřin neproměnil Petr Bednář penaltu , už to tak příjemné nebylo a mohlo se zdát , že by nás to mohlo mrzet . Kluci ale až do konce zápasu nepolevili , krom dalších tutovek se trefil zase Venca Lisý a hlavně domácí na naší  bránu vystřelit nenechali . Takže výhra naprosto zasloužená a zvlášť ve druhé půli podpořená i velmi kvalitní hrou . 

VIDEO ZE ZÁPASU :

 http://fotbal.tvcom.cz/Zapas/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2014-2015/43046-SKP-Rapid-Sport-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

MUŽI "B"

        SK ZČE  -  PLASY   4   :   3

Branky : Peterka 2 , Zervos , Hruška

Rezervu urvala doma všechny tři body a jejich postavení v tabulce je více než skvělé . Kluci velmi záhy vedli 3 : 0 , ale kdo zná naše béčko , tak ví , že to vůbec nic neznamená !!! Vloni takhle vedli už několikrát a taky z toho nebyl nakonec bod žádný . I tady to bylo ještě do poločasu 3 : 2 , ale nakonec si to kluci pohlídali a jsou na příčce znamenající baráž .

 

STARŠÍ DOROST

         MĚL  VOLNO

 

 

MLADŠÍ DOROST

       MĚL  VOLNO

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

        STŘÍBRO  -  SK ZČE    0   :   5

Starší žáci  vyhráli vysoko a naprosto zaslouženě . Kluci jeli do Stříbra s cílem brát všechny tři body , ale že to bude takhle jednoduché rozhodně nečekali . Domácí porazili nedávno doma i vedoucí Domažlice , ale v souboji s našimi borci tahali pořád za kratší konec.

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

        SK ZČE  -  LETNÁ   4   :   0

 TOUŠKOV  -  SK ZČE   1   :   6

Nulajedničky berou za víkend hned šest bodů !!! V pátek jim k tomu pomohli mladší "02" , v sobotu pak zase několik dvoutisícovek . Každopádně pro všechny jedničky je to palec nahoru !!!

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

       PŘÍBRAM  -  SK ZČE    23  :  1

Mladší žáci  měli o víkendu jednu výhodu a to tu , že nemuseli po zápase jít na pouť ke svatému Jiří . Na kolotoči totiž strávili celý zápas v Příbrami , ale tím , že dali velmi hezkou branku si to tak trochu napravili . Každopádně domácí byli naprosto nad naše síly a kluci si z toho zápasu musí vzít jen to , že jen prací v tréninku se můžou k takovéhle výkonnosti posunout . 

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

       PŘÍBRAM  -  SK ZČE    5   :   3

 Branky  : Valenta , Urbánek  ,  Lukáš

Dvatisícetrojky sice nezopakovali podzimní výhru , ale výkonem rozhodně nezklamali . Domácí sice vyhráli , ale pochvalu zaslouží pořádnou i naši borci .  

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

PŘEŠTICE  -  SK ZČE  2  :  2  (1:3 na PK)

Nulačtyřky si vezou z Přeštic dva body a konečně přeťali tu šílenou sérii porážek .

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE   -  ROKYCANY   3  :  3 (2:2 na PK)

Nulapětky předvedli parádní výkon s lídrem tabulky a dotáhli to až do penalt . Ty se budou ale opakovat , protože se  mylně ukončili po nerozhodném stavu ! I to se ve fotbale stává :-)

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - SENCO "A" 13  :  3

SK ZČE - CHOTÍKOV 14  :  0

Jediný, kdo dokázal vzdorovat byli hosté ze Senca v prvním poločase, který jsme vyhráli pouze poměrem 4:3, ve druhém poločase jsme ovšem nedali soupeři šanci a po zásluze zvítězili. V dalším zápase s Chotíkovem jsme jasně dominovali již od počátku zápasu a nedovolili soupeři vstřelit ani jeden jediný gól.

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SK ZČE  - KOŠUTKA  8   :  5 

"07"  jedou na vítězné vlně , tentokráte to donesli borci Košutky

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 VIKTORIA  -  SK ZČE   14   :   16

Kluci si tentokráte vyšlápli na o rok starší Viktoriány .   

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář