Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 17.TÝDEN

VÝSLEDKY Z 18.a 19.4. 2015

lisy-v.jpg

VENCA LISÝ SESTŘELIL KOLOVEČ !!! Náš nejlepší střelec se opět prosadil a to hned dvakrát . Ve šlágru kola nám jeho dvě trefy stačily na tři body a odskočení od Kolovče už na čtyři body .

 

ÁČKO ZASE NA JEDNIČKU

 

    Šlágrem víkendu byl rozhodně zápas našeho áčka v Kolovči a výsledek je více než super !!! Zabojovalo i béčko , které mělo velké problémy se sestavou , ale dva body jsou určitě plusem . Oba dorosty sice podali výborný výkon , ale je z toho jen jeden bod . Starší žáci vezou povinné body z Horažďovic a mladší ligové výběry berou tři body za výhru U 12 .

 

MUŽI "A"

 

       KOLOVEČ  -  SK ZČE    0   :   2

Branky : Lisý 2

Příhoda

Hejnal    Zoubek    Macht     Vít

Vohrna    Papáček    Šulc      Bednář

Lisý    Peterka

Stř. : 80´Chocholatý , 82´Meszároš , 86´Škarda , 88, Šebek

Tak tyhle tři body se prostě počítají !!! Áčko naprosto zvládlo šlágr kola a to jak herně , tak výsledkově . Soutěž pomalu spěje do finiše a každý bodík se rozhodně na závěr bude hodit . Vejprnice  , a do včerejška i Koloveč , totiž na jaře hrají opravdu velmi dobře a sbírají jeden bod za druhým . Takže tohle je počin hodný velké pochvaly . Zápas jsme rozhodli během tří minut , když obě rozvlnění sítě měl na svědomí Venca Lisý . Nejprve udělali domácí megahrubku ve středu hřiště , balon se dostal k našemu kapitánovi Bednářovi a ten Vencovi předložil balon jak na podnose  . Za pár vteřin udeřilo z druhé strany , Mára Vohrna udělal totéž zprava a Lisý zase trefil . Takže celkově naprostá spokojenost , ale do konce zbývá ještě 8 kol a to je prostě na oslavy brzy . Nebo spíš takhle , zatím to není ani brzy , zatím to totiž  není na oslavy vůbec :-)  . Čeká nás ještě spousta práce .....

 

 

MUŽI "B"

        SK ZČE  -  ZBIROH  1  :  1  ( 4:1 na PK)

Branka : Siakala

Rezerva  měla sice obrovské problémy se složení sestavy , ale i tak potvrdila jarní formu a zase bere dva body . Hosté byli sice možná lehce lepším týmem , ale naši borci to zase zvládli . Jedinou trefu ve hře zařídila nová polská akvizice , takže gratulujeme .  

 

STARŠÍ DOROST

         SK ZČE   -  SŠ PLZEŇ   2   :   3

Starší dorost  odehrál velmi smolný derby zápas . Hosté šli sice po naší chybě velmi rychle do vedení a když po dalších 15-ti minutách přidali druhý gól vypadalo to s námi zle nedobře . Přesto i v těchto chvílích hráli naši více než vyrovnanou partii . Zřejmě rozhodující moment zápasu tak přišel v poslední minutě prvního dějství , kdy si Kozák naběhl do šestnáctky a snížil na 1 : 2 . Bohužel hostující mávač společně s hlavním arbitrem naprosto nepochopitelně branku kvůli údajnému ofsidu neuznali a šlo se do kabin . Druhá půle byla z naší strany ještě lepší a záhy bylo srovnáno 2  :  2 . Bohužel to byli hosté , kteří nakonec vstřelili rozhodující branku . Každopádně si kluci zaslouží pochvalu , protože v tomhle zápase vyhrál horší .

 

MLADŠÍ DOROST

       SK ZČE -  SŠ  PLZEŇ  2  :  2  (2:4 na PK)

Mladší dorostenci sehráli tak nějak podobný zápas jako jejich starší kolegové , bohužel s velmi podobným koncem . Kluci měli v prvním poločase až drtivou převahu a kdyby bylo na ukazateli skore po půli      7 : 0 , nikdo by se nemohl divit . Jenže fotbal se hraje na góly a ten jsme nedali ani z těch nejvyloženějších šancí . A jak už to ve fotbale  bývá , tak po hodině hry hosté utekli  a dostali se do vedení . Kluci ale zabojovali a za pár minut už jsme zase vedli my, bohužel hosté v závěru srovnali . Za výkon si ale kluci zaslouží obrovskou pochvalu .

Více na  :  http://www.skzceplzen99.estranky.cz/

 

ST.  ŽÁCI  U 15  -  2000

       HORAŽĎOVICE - SK ZČE   0   :   7

Starší žáci  odehráli v Horažďovicích jeden ze zápasů , které zase tak nebolí a vezou si domů tři body za jednoznačnou výhru .  

Více na  :  http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ST. ŽÁCI  U 14  -  2001

     SK ZČE  -  ZRUČ   3   :   0

Nulajedničky v pátek doma přivítali velmi nebezpečnou Zruč a bylo to velmi příjemné koukání . Kluci byli po celý zápas lepším týmem a potvrdili to i výsledkově .

Více na : http://skzceplzen2000.uvadi.cz/

 

ML. ŽÁCI  U 13  -  2002

     SK ZČE - POVLTAVSKÁ FA   0   :   4

Mladší žáci  přivítali doma v lize toho nejpřijatelnějšího soupeře , který je momentálně k mání , ale podali katastrofální výkon

Více na : http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---13--mladsi-zaci--2002/

 

ML. ŽÁCI  U 12  -  2003

     SK ZČE  -  POVLTAVSKÁ FA  6   :   1

 Dvatisícetrojky rozhodli o své výhře už během prvního poločasu , kdy se dostali do vedení 4 : 0 , pak sice jejich výkon lehce stagnoval , ale výhru už si vzít nenechali a ani nepřipustili jakékoliv problémy . .  

Více na  :  http://www.skzceplzen.cz/clanky/u---12--mladsi-zaci-2003/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 11  - 2004

SK ZČE 04  -  SK ZČE  05      0  :   1

Nulačtyřky sice nenastoupili do derby zápasu v nejsilnějším složení , ale to nic nemění na tom , že prohráli naprosto zaslouženě .

Více na  :  http://sk-zce-plzen-2004.webnode.cz/

 

ST. PŘÍPRAVKA  U 10  - 2005

SK ZČE 05  -  SK ZČE  04      1   :   0

Nulapětky si vyšlápli na své starší kamarády a připsali si do tabulky velmi cenné tři body

Více na :  http://www.skzceplzen05.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 9  - 2006

SK ZČE - SENCO "A" 13  :  3

SK ZČE - Chotíkov 14  :  0

Jediný, kdo dokázal vzdorovat byli hosté ze Senca v prvním poločase, který jsme vyhráli pouze poměrem 4:3, ve druhém poločase jsme ovšem nedali soupeři šanci a po zásluze zvítězili. V dalším zápase s Chotíkovem jsme jasně dominovali již od počátku zápasu a nedovolili soupeři vstřelit ani jeden jediný gól.

Více  na :  http://www.skzceplzen06.estranky.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA U 8  - 2007

SENCO - SK ZČE  14  :  3

"07"  začali své jarní boje porážkou na Sencu , ale podstatné je to , že kluci zahráli velmi dobře !!!

Více na :  http://skzce2007.webnode.cz/

 

ML. PŘÍPRAVKA  U 7  -  2008

 SK ZČE - LHOTA     24  :  3 

Kluci si zase pořádně zastříleli .  

Více na  :  http://2008skzce.webnode.cz/

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář