Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVIS - 10.10.2020

POSLEDNÍ HRACÍ VÍKEND ROKU 2020

 

 

mastny-leo-2020.jpg

Leonard MASTNÝ dal Rakovníku 10 gólů !!!

Neskutečný gólový apetit ukázal v Rakovníku střelec naší U12 Leo Mastný . Na demolici domácího celku 1 : 18 se podílel deseti přesnými zásahy !!!

 

 

 

 

PŘED COVID PAUZOU

 

 

 

5 VÝHER

 

 

 

z 5 ZÁPASŮ

 

 

 

 

 

 

MUŽI  "A"

hrabe-2020.jpg

 

 

KLATOVY  - SK PETŘÍN  

nehráno - odloženo 

Branky   

 

Sestava    :   

 

Áčko si před covidovou pauzou bohužel nezahrálo , Klatovy požádali v týdnu o odložení tohoto zápasu . 

 

 

 

 

MUŽI  "B"

 

KOŠUTKA  -  SK PETŘÍN   0  :  5 

 

Branky  :   Vodrážka , Krystl , Škarda , Provod , Kotěšovec 

 

Sestava  :  Suchý  -  Štefl , Vinkler , Trojovský (70´Levý ) , Krystl  ( 55´Provod )  -  Fikrle , Tětek (55´Heller ), Kohout  -   Bílik ( 63´Kotěšovec ),  Vodrážka J. , Škarda 

 

Rezerva měla rozhodně co napravovat , protože dva po sobě prohrané zápasy rozhodně v plánu neměla !  Ale na Košutce už zase kluci ukázali svojí sílu !

Od úvodu jsme drželi opratě zápasu pevně ve své moci a byť domácí velmi zodpovědně bránili a pokoušeli se o rychlé kontry , tak šance jsme měli prakticky jen my a když po čtvrt hodině rozvlnil pomocí tyče domácí síť navrátilec do sestavy Jakub Krystl , tak se zdálo , že to bude dobré . Jenže naše hra se ve druhé polovině první půle  lehce zhoršila a tak jsme si na rozhodující trefu museli počkat až do druhého dějství . 

A i tady se nám povedl vstup a to hned dvojnásobně ! Nejprve si na parádní centr Kuby Krystla naběhl kapitán Petr Škarda a konečně si vzpomněl na svoje kanonýrské období z loňské sezóny . Domácí stačili jen rozehrát a hned jsme se řítili do vápna zase . Natěšený Škardís si pohrál s obráncem domácích a parádně našel v pokutovém území Honzu Vodrážku , který si připsal už devátou letošní trefu do černého . V tu chvíli bylo o vítězi rozhodnuto a naše hra se pohodovým náskokem blížila k ideálu . Čtvrtou branku si na své konto připsal střídající Michal Provod a poslední pátý zářez po samostatném úniku i Lukáš Kotěšovec . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Hodně moc jsme takovýhle výsledek potřebovali a jsem moc rád , že to bylo i po velmi dobrém a hlavně zodpovědném výkonu . 

 

 

 

 

STARŠÍ DOROST U19

 

 

  MOTORLET  -  SK PETŘÍN   

odloženo

Branky :  

 

Devatenáctka

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU  : 

 

 

 

 

STARŠÍ DOROST U18

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE

odloženo

Branky :  

Osmnáctka  

 

 

 

MLADŠÍ DOROST  U17

 

  MOTORLET  -  SK PETŘÍN 

odloženo

Branky  :   

 

Sedmnáctka

 

 

 

 

MLADŠÍ DOROST U16

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE

odloženo

Branky  : 

Šestnáctka 

 

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U15

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY  5  :  1

 

Branky  : Kural , Nový , Kaňák Jan , Kaňák Jakub , Šampalík

 

Patnáctka měla před sebou zdánlivě jednoduchý úkol , když na svém domácím hřišti přivítala v tabulce poslední Rokycany, které měli na svém kontě pouhý bodík ! Jenže fotbal je v tomhle neúprosný a našim borcům dlouho trvalo , než si dokázali poradit s velmi dobře fungující defenzivou hostí . Každopádně po dvou rychlých trefách už to bylo velmi dobré a nakonec přišla i očekávaná vysoká výhra .  

 

 

 

STARŠÍ ŽÁCI  U14

 

 

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY   5  :  4 

Branky  :  Třeštík 2 , Štěpánek , Janout , Trojovský

 

Čtrnáctka se rozhodla , že když se teď nějaký čas nemůže hrát , tak  do jednoho zápasu narve co nejvíc z toho , co fotbal může přinášet a divák , který bohužel na stadionu být nesměl , by si rozhodně přišel na své .  Kluci sehráli velmi dobrou první půli a přesto , že hosté šli do vedení , tak to bylo jen jednu bránu a ještě do přestávky svítilo na tabuli skóre 3 : 1 pro nás . I po pauze to vypadalo skvěle a když to bylo půl hodiny před koncem 5 : 2 , zdálo se , že soupeř odjede s pořádným nářezem . Jenže fotbal je prostě velmi specifický sport , který občas nemá logiku a když hosté v poslední minutě zápasu za stavu 5 : 4 trefili tyč , bylo to hodně emotivní !!!

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI   U13

 

RAKOVNÍK  -  SK PETŘÍN     1  :  7 

Branky  :  Löwenhöffer , Votípka , Popule ,Hořejší , Opava , Hošťálek , Jiřinec 

 

Třináctka konečně zabrala na plno a po několika neúspěšných výsledcích nenechala v Rakovníku nic náhodě a jednoznačně svého ligového soupeře přehrála i přestřílela . 

 

 

 

MLADŠÍ ŽÁCI  U12

 

RAKOVNÍK  -  SK PETŘÍN   1  :  18 

Branky :   Mastný 10 , Jogl 2 , Dostal 2 , Protivínský , Kančev , Davídek , Vukovič

 

Dvanáctka si konečně odpustila vyrovnaný výsledek a naplno rozbalila v Rakovníku svoje ofenzivní dovednosti . Neskutečnou střeleckou parádu pak předvedl Leonard Mastný , který se trefil do sítě domácích celkem DESETKRÁT !!!