Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÝ SERVI 27. - 28.8. 2017

SMUTNÁ FRAŠKA NA METEORU

skarda--m.-lazne-2017.jpg

"ZAPATA" TENTOKRÁTE NEVYŠEL

Jedna z nejoblíbenějších střel našeho mužského A týmu zvaná "ZAPATA" tentokráte Škardísovi nevyšla , ale nakonec to nikomu moc nevadilo . Tři body za tři branky , které  jsme dali jiným způsobem se počítají stejně !!!

 

SPOUSTA DOBRÝCH

 

VÝKONŮ

 

a fraška na Meteoru

 

 

Víkend jsme rozjeli jako minulý týden skvěle . Všechny čtyři sobotní dopolední zápasy jsme vyhráli , ale pak už to tak skvělé nebylo . Áčko sice předvedlo v Hořovicích velmi dobrý výkon , ale na body to tentokráte nestačilo . Rezerva , v v průměrném věku pod 18-ti léty , přivezla z Tlučné 2 body a stejně tak si vedla naše U17 , která si po vyhraných penaltách připsala první dva ligové body . Nejhůře tak na Meteoru dopadla naše U 19 , která si z Prahy přivezla debakl 6 : 1 , ale hlavně hrůzný zážitek z toho , jak se taky může dělat fotbal !!!

 

MUŽI  "A"

 

HOŘOVICE  -  SK PETŘÍN    2  :  1

 

Branky :    Zoubek

 

Sestava :    

      

PFLEGER

TROJOVSKÝ   LEVÝ ( 46´NAVRÁTIL )   ZOUBEK   ŠULC ( 88´HUML  )

BEDNÁŘ (82´PŘÍHODA ) LISÝ  BENDL

MOTL  HELLER   ( 65´HARTL )

 

Muže čekal ve třetím kole souboj o úplné čelo divizní tabulky , ale nakonec z toho nebyl ani bod . Domácí se trefili hned v úvodu , kdy se trefil Mojdl a když se za chvíli trefili i podruhé , nevypadalo to s námi úplně dobře . Každopádně i v těchto chvílích jsme hráli velmi dobře , ale domácí síť jsme nenapnuli ani jednou .

​Ve druhé půli náš tlak sílil , ale i domácí měli své šance po rychlých protiútocích . Bohužel jsme se nedokázali prosadit a tak jediným střeleckým úspěchem byla Zoubkem proměněná penalta , po které ale hlavní arbitr zápas ukončil

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Bohužel jsme dostali branku moc brzy , ikdyž ta nám ještě tolik neublížila . Rozhodujícím okamžikem byla druhá trefa domácích , která přišla hned záhy . Přesto jsme v poli hráli velmi dobře , určitě nejlépe ze všech tří odehraných kol . Paradoxně nemáme z Hořovic ani bod a ze dvou úvodních kol bodů 5 . Teď se musíme pečlivě připravit na domácí zápas s Dobříší , protože pokud se přiblížíme k výkonu z Hořovic , tak to bude dobré !!

 

 

DOROST U 19  - liga dorostu

METEOR  -  SK PETŘÍN    6  :  1

​Branka : Šimáně

​Devatenáctka zažila na Meteoru zápas hrůzy !!! Žezlo utkání vzal od první minuty zápasy do svých rukou hlavní rozhodčí a přestal až ve chvíli , kdy to bylo 3 : 0 !!! Klukům patří obrovská pochvala za to , že zápas dohráli se ctí a bez vyloučení . Těžko , přetěžko se na tohle dá připravit !!! Ještě jednou pro všechny přítomné velká poklona !!!

 

DOROST U18  -  divize dorostu

SK PETŘÍN   -  DOBŘÍŠ    3  :  2

Branky : Potoček , Klich , Provod

​Osmnáctka sice byla po celý zápas jasně lepším týmem , ale pořád dotahovala náskok hostí . Dvakrát srovnala skóre a dvakrát to vypadalo , že to lehce otočí . Nakonec otočila , ale jednoduché to nebylo . V závěru totiž hosté svojí třetí šanci napálili do tyče , dvě předchozí totiž proměnili . .

 

DOROST U17  -  liga dorostu

METEOR  -  SK PETŘÍN  3 : 3 ( 5:6 naPK)

Branka  :  Černý 2 , Bílik

​Sedmnáctka se sice musela obejít bez obou svých brankářů , ale Zíma z 02 dělal co mohl . Nakonec to stačilo na první dva ligové body a to je super výsledek !!!

 

DOROST U16  -  divize dorostu

SK PETŘÍN  -  DOBŘÍŠ   13  :  1 

Branky : Nový 5 , Pitipáč 2 , Vodrážka , Tegi , Svoboda , Janča , Honal , Kolena

​Šestnáctka vstoupila do zápasu aktivně , ale když střelec minulého kola Radek Svoboda spálil dvě miliónové šance , byla v nás troch dušička , zda to nebude vadit . Nevadilo !!! Kapitán Vodrážka se prosadil jak jinak než  hlavou a stavidla se otevřela naplno !!!  Střelcem týdne se stal Nový s pěti trefama .

 

ŽÁCI  U15  -  divize žáků

SK PETŘÍN  -  ADMIRA  1  :  0

Branky  : Tříska

​Naši nejstarší žáci chtěli potvrdit tři body z venku a nakonec se jim to povedlo . Byť soupeř dělal vše možné aby tomu tak nebylo . Nakonec z toho byli další tři body do tabulky , tentokráte opravdu vydřené !

 

ŽÁCI  U14  - divize žáků

SK PETŘÍN  -  ADMIRA  2  :  1

Branky :  Kyklhorn  , Slavotínek

​Kluci předvedli jak se minima dokáže dosáhnout maximum . Hosté byli po většinu zápasu lepší , rychlejší , větší , silnější a nevím co ještě , ale dvakrát jsme si jim dokázali dosta za záda a jsou z toho opravdu šťastné 3 body . Za bojovnost !!! .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář