Jdi na obsah Jdi na menu
 


VÝSLEDKOVÁ¨Ý SERVIS Z 20. - 21.5. 2017

VÍTEJ ZLATÝ HATTRICKU

 

VÍTEJ ZLATÝ

 

HATTRICKU

 

 

Muži už si svůj titul krajského mistra užívají několik dní a víkendu se k nim přidaly oba dva dorostenecké výběry !!! Suma sumárum   -   do konce soutěží zbývá cca měsíc a

SK PETŘÍN PLZEŇ

už má tři mistry krajského přeboru !!!

​Neskutečné , neuvěřitelné , monstrózní , famózní , chváleníhodné .........

muzi-titul-2017.jpg

MUŽI  -  MISTR PLZEŇSKÉ KRAJE

Muži už sice mají krajský titul v kapse přes dva týdny , ale až teď , po zápase s Holýšovem , si mohli vychutnat oslavy na vlastním hřišti !!!

dorost-titul-2017-1.jpg

STARŠÍ DOROST - MISTR PLZEŇSKÉHO KRAJE

Starší dorost měl doma s Tachovem první mečbol a hned ho proměnil , takže čtyři kola před koncem soutěže mohli propuknout vítězné oslavy !!!

dorost-u17---titul.jpg

MLADŠÍ DOROST  -  MISTR PLZEŇSKÉHO KRAJE

Mladší dorost sice v týdnu lehce klopýtnul na Košutce a ani drtivá výhra s Tachovem ho ještě nemohla pasovat na letošního mistra , ale odpolední zaváhání Doubravky dala klukům definitivní jistotu , že i titul mladšího dorostu poputuje na Petřín !!!

 

MUŽI "A"   

 

SK PETŘÍN  -  HOLÝŠOV   4  :  2

 

Branky :  Bendl 2  ,  Vohrna , Šimáně

 

Sestava :                     Pfleger  ( 80´Hrabačka )

Škarda   Zoubek  ( 46´Trojovský )  Levý ( 46´Světlík )

Šulc ( 60´Šimáně )    Papáček   Lisý   Bednář

 Bendl      Vohrna

 

Áčko začalo opět zhurta , ale nám velmi známý brankář Řezáč dělal možné i nemožné , aby udržel nulu co nejdéle . Nicméně  náš tlak se pořád zvyšoval a nakonec to stačilo na poločasové dvoubrankové vedení , když se do černého trefili Bendl a Vohrna . Druhá půle už sice tolik parádního fotbalu nepřinesla , ale o našem vítězství nebylo pochyb ani na vteřinu . Hosté sice ještě odpověděli na třetí branku Bendla , ale v závěru svým prvním gólem za áčko zase odskočil na rozdíl tří branek mladý Šimáně . Holýšov ještě v závěru vymetl naší šibenici , ale tři body zůstaly na Petříně .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Musím kluky pochválit , protože dokážou prodat naší momentální pohodu a předvádíme fakt dobrý fotbal . Až se divím , kde se to v nás bere , protože proti nám vesměs hrají soupeři , kteří hrají o bytí a nebytí , ale rozdíl je pořád vel , velký . Cíl sezóny jsme už dávno splnili , ale před námi je ještě jedna výzva a to dohrát celou soutěž bez porážky v základní hrací době a přesto , že  už máme prakticky letní přestávku , tak o víkendech do toho půjdeme na plný pecky !!!

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Holysov_Muzi_A/

 

 

MUŽI"B" 

CHOTĚŠOV  -  SK PETŘÍN    2  :  1

Branky :​  Němček

​Rezerva po pěti výhrách v řadě klopýtla v Chotěšově , ale doufejme , že to jen malinkatá překážka na cestě za záchranou . Domácí byli tentokráte nad naše síly , ale i tak jsme dlouho drželi remízový stav . Rozhodující branka totiž padla až v samém závěru , což samozřejmě trochu mrzí .  

 

DOROST U19    

SK PETŘÍN  - TACHOV   4  :  0

Branky : Šimáně  , Brudna , Gavrylovskyy , Trojovský

Starší dorost zažívá snovou sezónu a kluci proměnili hned první mečbol . Mistři , mistři , mistři - těžko dodat více . Stačí si jen prohlédnout fotky a video z utkání a následných oslav

 

FOTOGRAFI Z UTKÁNÍ A OSLAV :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Tachov_99/

 

VIDEO ZE ZÁPASU A OSLAV :

http://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Pohlavi-Muzi/Sezona-2016-2017/149602-SK-Petrin-Plzen-SD-FK-Tachov-SD.htm

 

 

DOROST U17 

SK PETŘÍN  -   TACHOV   13  :  0 

Branky :  Nový 4 , Bartička 2 , Koudele 2 , Otto , Pospíchal , Vinkler , Žižka , Provod

​U 17 bohužel klopýtla ve středu na košutce , takže ani drtivá výhra nad Tachovem , jim ještě nedávala jistotu titulu . Ta přišla až záhy po výsledku druhé Doubravky . Takže i tady můžeme jen zakřičet : Mistři , mistři , mistři !!!

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Tachov_00/

 

 

DOROST U16 

DOBŘÍV  -  SK PETŘÍN    0  :  14

Branky :  Tětek 6  ,  Vrána 3 , Koželuh 2 , Salvét 2 , Maur

Další demolice našeho soupeře v podání našich nejmladších dorostenců . Kluci si pomalu doužívají těchto procházek po zeleném pažitu , protože je už za pár měsíců čeká druhá dorostenecká liga a to bude úplně jiná káva !!!!

 

 

ŽÁCI U15   

K. VARY  -  SK PETŘÍN   5  :  1

Branky :  Vodrážka

Nuladvojky  měli zase obrovské problémy se sestavou , ale nakonec za vydatné podpory o rok mladších kolegů odehráli více než slušný zápas .

 

ŽÁCI U14   

K. VARY  -  SK PETŘÍN    0  :  3

Branky :   Majer , Jandík ,  Maxa

Nulatrojky prochází obdobím , že jim je úplně jedno kdo proti nim nastoupí !!! Výsledek je pořád stejný a kluci , včetně realizačního týmu a všech jeho fanoušků si tohle musí užívat !!!!

 

ŽÁCI  U 13

SK PETŘÍN   -  SPARTA PRAHA   1  :  4

Branky :  Pastyřík

Kluci předvedli jeden z nejlepších výkonů ve svých dějinách a jen strašně málo je dělilo od neskutečného úspěchu !!! Hned v první minutě rozesmutnil sparťany Pastyřík a vedli jsme 1 : 0 . V tu chvíli si rudí mysleli , že to za chvilinku otočí , jenže kluci dřeli jako koně a vyrovnání přišlo až po 70´hry !!! Bohužel hned na to přišel druhý slepenec a když záhy udělal velechybu brankář Fikrle , který byl jednoznačně nejlepším hráčem na hřišti a místama přiváděl sparťany k šílenství :-)  bylo hotovo .

FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Petrin_x_Sparta_2004/

 

 

ŽÁCI U 12

SK PETŘÍN  -  SPARTA PRAHA  2  :  7 

Branky :   Kolářík  , Hrdlička

Ani o rok mladší kluci nedali Spartě vůbec nic zadarmo a přesto , že konečný výsledek není vůbec špatný , tak vzhledem k průběhu hry je až krutý !!! Kluci zahráli skvěle a nebýt famózního výkonu sparťanského gólmana , mohlo to být daleko veseljší !!!

​FOTOGRAFIE Z UTKÁNÍ :

http://sogun1.rajce.idnes.cz/Sparta_x_Petrin_2005/

 

trojas-2017.jpg

KAPITÁN  "TROYAS" SPLNIL ÚKOL A JDE DÁL

Kapitán staršího dorostu Martin Trojovský jako jediný opouští řady našeho dorostu a jeho další kroky povedou do kategorie mužů , kde se popere o místo v divizním kádru . Každopádně jeho mise , jakožto jediného hráče ročníku 1998 byla splněna na jedničku a kluci si musí pro příští rok najít jiného vůdce !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář