Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI MAJÍ TRIPLLE

3 TITULY V JEDNOM ROCE

 
MUŽI MAJÍ TRIPLE
 

64416731_10211015166094767_8783115658264051712_n.jpg

Muži vyhráli vše co se dalo !!!

Muži se letos zapsali do historie fotbalových dějin . Po triumfu rezervy v 1.B třídě , si dojeli do Rokycan pro krajský pohár a v sobotu završili svůj historický triple v Mýtě , kde po výhře 0 : 7 oslavili triumf v krajském přeboru .

OBROVSKÁ GRATULACE !!!

 

 

MUŽI "A"

 

MÝTO  -  SK PETŘÍN    0  :  7

Branky :  Vohrna , Zoubek , Bendl , Šimáně , Nademlejnský Fiala , Štefl

 

         Sestava  :                                             Hrabačka

Šulc ( 65´Kohout )  Zoubek    Světlík   Fiala ( 65´Trojovský )

Vinkler      Bednář       Bendl  ( 70´Štefl )

Šimáně     Brudna    (60´ Demeter )

Vohrna   ( 50´Nademlejnský )  

Suchý , Lisý , Kordík , Huml

 

 

Muži se celý týden radovali z postupu do divize a připravovali se na sobotní dokopnou , před kterou si měli jet zahrát do Mýta . Jenže všechno vzalo úplně jiný směr  úderem pátečního večera !!! Rokycany doma nezvládli zápas , který se skoro nezvládnout nedal a Stříbro nás dostalo do situace , kdy nás výhra za tři body vynese až na vrchol tabulky . A po postupu rezervy a zisku poháru jsme prostě chtěli i tenhle titul . 

A přesně podle toho ten zápas v Mýtě vypadal . Domácí sice ještě po půlhodině hry drželi bezbrankové skóre , ale naše převaha byla obrovská a bylo jen otázkou času , kdy se prosadíme . To jsme zvládli do poločasu dvakrát a když jsme na začátku druhé půle přidali po nejhezčí akci zápasu třetí branku , bylo hotovo . Domácí teprve potom trochu vyrovnali hru , ale góly paradoxně padaly jen do jejich brány . Konečné skóre pak trefně vystihuje náš závěr sezóny , který nám vyšel parádně !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Co se týče samotného zápasu , tak ten  pro nás začal už v pátek večer , po tom , co se Rokycanům nepovedl poslední zápas se Stříbrem a před náma se otevřela jedinečná šance získat titul . A podle toho i zápas vypadal  ! Od začátku jsme měli navrch byť jsme za první půlhodinu nedali žádnou branku , tak to byla naše nejlepší fáze celého zápasu . . Jak nám to tam začalo padat , tak se hra postupně vyrovnávala , ale ve vápnech , odkud padají góly , jsme byli jasně lepší my . Takže za zápas musím pochválit všechny , protože při výhře 0 : 7 , to ani nijak nejde , ale dvě jména ještě povýším . Jsou to Láďa Fiala a Aleš Brudna , oba dva zahráli opravdu skvěle !!!

Takže máme za sebou sezónu , která se jen tak nezapomíná . Dva tituly , dva postupy a ještě k tomu krajský pohár  , to je opravdu na klobouček dolů . Takže tímto bych chtěl poděkovat všem , kteří se o to postarali . V prvé řadě hráčům , bez kterých to prostě nejde :-) , ale ještě v předřadě , těm , který úplně vidět nejsou , ale mají na tomhle oooobrovský díl zásluhy . Jsou to kluci z realizačního týmu , trenéři Honza Pleticha a Jarda Levý ( k tomu na podzim ještě Mára Fikrle ) , kteří jsou s týmem každodenně a teď si to můžou pořádně vychutnávat . Dál pak musím zmínit Honzu Vodrážku a Radka Votípku , kteří na tom mají taky díl viny a pak lidi kteří vedou tenhle klub . Za všechny zmíním předsedy Zdeňka Pflegera a Jirku Bednáře , ostatní mi prominou . 

Takže teď můžeme a budeme , chvíli slavit , protože si to zasloužíme . Ale moc dobře vím , že ve sportu je tohle všechno lehce pomíjivé a za dva měsíce už zase můžeme být ti nejhorší , co dělají fotbal . Teď to ale je tak , že jsme nejlepší , tak si to  užívejme . .....aspoň chvíli :-)

Díky moc   !!!!!!!!!

 

 

FOTKY VÁCLAVA LISÉHO st. :

https://fotbalunas.cz/zapas/248309/

Z PLZEŇSKÉHO DENÍKU : 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/petrin-deklasoval-myto-a-po-zisku-krajskeho-poharu-slavi-i-titul-20190615.html

 

 

muzi-kp-2019.jpg

ZLATÝ HATTRICK SK PETŘÍN

Pokaždé za posledních několik let , skončilo naše účinkování v krajském přeboru stejně . Třikrát za sebou jsme ho vyhráli a teď je na řadě divize , tam nám ten titul zatím lehce proplouvá :-)

 

treneri-2019-1.jpg

TENHLE POHÁR JE PRO VÁS - NAŠE ŽENY :-)

Paní Pletichová , paní Levá a paní Vodrážková , jsou každodenně šťastné , že se jim doma naši trenéři  nepletou a že domů chodí až po západu slunce , aby je nerušili při jejich domácích pracích . A k tomu všemu jim vyhráli tenhle pohár . Holky děkujeme , je to i Vaše zásluha !!!

 

fiji-myto-2019.jpg

TŘICET  LET ČEKAL NA TITUL
 
Bez mála tři desítky let běhá po trávnících , maká , dře , bojuje , ale doteď nikdy nic nevyhrál . Fotbalový osud ho letos zavál na Petřín a ejhle . Vláďa Fiala se dočkal a svůj první fotbalový triumf si náležitě užívá v náruči Máry Vohrny !!!
 
 
 
==============================================================
 
 
 
 
 
 
2002-franciee.jpg
 
Mladší dorost U17 dobyl Francii
 
Mladší dorostenci ročníku nar. 2002 , se pod vedením trenérů Zbyňka Jiskry a Kamila Krátkého , vydali do daleké Francie , aby se pokusili stylově zakončit už  tak povedený ročník . A povedlo se jim to náramně !!! Do cesty za titulem se jim třikrát postavili borci z Francie , jednou z Polska  a Německa a v samotném finále pak bludný Holanďani . Ale nikdo na naše kluky petřínský neměl :-)  
 
 
 
 

pohar-2019.jpg

Muži jsou vítězem krajského poháru !

Muži vyrazili na finále krajského poháru do Rokycan a vzájemný souboj dvou nejlepších týmů krajského přeboru po 90-ti minutách nepoznal vítěze . Takže se muselo do penalt a tam jsme byli lepším týmem . Kdo šel ten dal a v bráně jsme měli Pavla Hrabačku , který hned dvě pecky domácím lapil !!!

 

 

hejtman-2019.jpg

U13 vyhrála Pohár hejtmana Plzeňského kraje !

Kluci ročníku narození 2006 se v úterý vydali do Chotěšova , aby se pokusili o obhajobu poháru hejtmana , který vloni vyhráli jejich o rok starší kamarádi . Kluci ve FINAL 4 nechali za sebou kluky z Domažlic , Přeštic i z Viktorky a mohli slavit !!!

 

 

2008---vitez-kp-019.jpg

Starší přípravka je nejlepší v celém kraji

Naše nejstarší přípravka ročníku narození 2008 se stala krajským mistrem . Kluci se postupnými kroky , když se museli probít do domažlického finále přes spousty základních kol a předkol , ve kterých se protočilo všech více jak 20 borců celého týmu  . V Domažlicích  všem ukázali jak se to hraje na Petříně !!!

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář