Jdi na obsah Jdi na menu
 


PAVEL VRBA - TRENÉR NÁRODNÍHO TÝMU

 HYSTERIE KOLEM PAVLA VRBY

Již dlouho předlouho nosím v hlavě nápad založit tenhle BLOG na našich stránkách, aby jsem je zase posunul o kousek dál a chloupek výš . Hysterie kolem odchodu pana Pavla Vrby z Viktorie už mě k tomu donutila a já přináším první "blog" mých názorů na toto téma . Uvidím časem budou-li Vás tyhle názory zajímat , nebo ne. Pokud ne , tak je jednoduše smažu , pokud jo , budu rád .

A teď už k panu Vrbovi . 

Jako každého "fotbalového odborníka" , tak i mě nějakým způsobem zasáhla zpráva o odchodu našeho Pavla k národnímu týmu . Co mě však naprosto rozhodilo , bylo to co se dělo po tom . Uzavřený trénink před rozbouřenými fans , internet plný slov jako :  zrádce , hajzl a lump , vyjádření pana Šádka že si vlastně celou dobu hřál na prsou jedovatého hada a ne kamaráda a spousty dalších , pro mne  opravdu hysterických věcí .

Ano , souhlasím s tím , že odchod pana Vrby může pro Viktorku  přinést v budoucnu nějaké problémy , ale také nemusí . Pan Vrba tady byl pět let a někam ten klub posunul, teď přijde nový trenér a bude mít minimálně několik sezon v česku nadprůměrné možnosti uplatnit svoji vizi. Jsem přesvědčený , že v Česku běhá plno fakt dobrých trenérů , kteří mohou ještě o kus dál posunout to co tady načal pan Vrba .

Samozřejmě , že ten způsob jakým to Vrba udělal , není uplně top , ale já se mu vůbec nedivím . Neznám sice žádné podrobnosti a vnímám to jen tak jako Vy , ale dle mého názoru se ho nikdy nikdo z Viktorky ani nezeptal , zda by NÁHODIU nechtěl trénovat  ten národní tým .  Já a asi i on jsme pořád dokola jen slyšel i : Vrbu nepustíme !!!! Ani dnes !!!  Ani zítra  !!!! Ani včera !!! Prostě nikdy !!! Jenže oni mu nabízeli vést NÁRODNÍ TÝM ,ne Slavii nebo  Spartu , což bych vdané situaci i já brál jako unfer přestup. Oni mu ale  nabízeli něco o čem se nám ani nezdá ,protože je to fakt jako sen . Moc by mi zajímala statistika , kolik žijících trenérů se může pochlubit nabídkou vést nároďák a kolik znich řeklo NE !!!

Takže ať si říká kdo chce co chce , tak podle mě se nabídka trénovat nároďák prostě neodmítá . Jenže  nemůžu stoprocentně  říct zda to tomu nároďáku tenhle trenér  vůbec pomůže . Možná že si Vrba bude za rok drbat hlavu , protože když jsem  koukal na to kolik dní bude v roce 2014 se svým týmem , tak mi to vyšlo na nějakých 10 - 14 dní ( takže za rok  o nějakých 340 dní méně než by byl s Viktorkou ) a cca 3 zápasy  a  to se taky může stát  , že je všechny tři prohraje   ! V   tu samou  dobu pak může hrát Viktorka s novým koučem opět ligu mistrů a to bych mu  fakt nepřál .

Takže závěrem . Já Vám pane Vrbo děkuji jako český  plzeňák za to co jste ve fotbale udělal pro moje město a mou zem  a jako český plzeňák Vám gratuluji , že jste přijal nabídku vést národní tým  a že se fotbalem budete snažit udělat jen to nejlepší pro mou zem a mé město .

A všem těm naprosto zhrzelým doporučuji pustit si v jakýkoliv den hlavní zprávy, garantuji Vám , že tam nejdete spoustu zhrzelejších zpráv .

                                                                               Vodr

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář