Jdi na obsah Jdi na menu
 


BARCA !!! BARCA !!!

"KATALÁNŠÁDA"

 

Už dlouho jsem "neblogoval" a jelikož tak činím povětšinou v případě , že mě něco rozčílí , tak je to za prvé divné a za druhé dobře  :-) !!!

 

Takže jelikož mám chvilku volna , tak se musím pustit do rozboru fantastického , nebo spíš fanatického postupu naší slavné Barcelony .

 

Ano , otočit výsledek 0 : 4 proti takovému soupeři jako je PSG je minimálně úctyhodné , na druhou stranu řeči o tom , že je to v historii poprvé co se něco takového povedlo , mi přijdou trochu liché , protože jestli chci postoupit , tak přece nemůžu prohrát první zápas " vo čtyři " . Ale i tak si myslím , že pravděpodobnost , že  Barca někoho doma porazí 4 : 0 nebyla úplně mimo realitu . Rozhodně to už pár klubů pocítilo na vlastní kůži .

 

Nebylo to sice 4 : 0 , ale 6 : 1 , zdá se , že HEPPYEND je u konce , ale ???

 

Chlapácké řeči Pařížanů , že za vyřazení nemůže rozhodčí , ale oni samotní mi přišel trochu mimo mísu , ale po několika dnech odstupu , si myslím skoro totéž . Skoro znamená z poloviny , nemyslím si tedy , že za postupem katalánců stál jen rozhodčí , ale hlavně samotní hráči , ale Barcelony !!!

 

Při normálním scénáři by totiž za stavu 3 : 1 kopalo PSG penaltu za faul na Di Máriu  , kterou by pravděpodobně proměnili , bylo by to 3 : 2 a Mascherano by se šel vykoupat ( mimochodem jeho prohlášení , že ho prostě sestřelil , protože už neměl na výběr , mi přijde v té jejich simulační partě jako světlo na konci tunelu a hodně u mne stoupl ) . Pak by šel po druhé žluté ven "kousač" Suaréz , Barca by dohrávala v devíti a vyrovnávací gól na 3 : 3 by se možná blížil kvapíkem .

 

Jenže fotbal je fenomén , místo toho přišli na scénu slzy dojetí z toho jaký jsme v tý Barceloně borci !!!

 

Evidentně nejsem fanoušek tohoto souboru , byť tomu před nedávnem ještě tak bylo a před zápasem s PSG jsem byl řekněme neutrální . Přišla doba změny !!!

 

A proč ?

 

Mě úplně nevadí , že Barca postoupila , myslím si že do té špičky rozhodně  patří a že to bude prostě zajímavé jak si povede dál   . I bych překousl , jakým způsobem . Co mi úplně vytáčí , je dvojice

NEYMAR , SUARÉZ

Oba , dá se říci fenomenální sportovci , kteří mají jedno společné , chtějí

 

PODVÁDĚT , SIMULOVAT , VYHRÁVAT

 

a to od první do poslední minuty , prostě pořád

 

...a mě to prostě dohromady nějak nejde

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

bellemek - Bigo Live Free Diamond app 2022

https://issuu.com/toonblasthack2020/docs/bigo_live_diamonds_free_2022


Bigo Live Cheats iOS 2022
BIGO LIVE HACK Android
Bigo Live Free Diamonds no human verification 2022