Jdi na obsah Jdi na menu
 


MÁRA VOHRNA DORAZIL BULDOKY

VÝHRA NAD LÍDREM SOUTĚŽE

 

vohrna---2015-holysov.jpg

 MÁRA VOHRNA DORAZIL BULDOKY 

Tak nějak podobně ( tenhle snímek je lehce archivní ) se radoval v sobotu Mára Vohrna, když zvýšil naše vedení nad vedoucím celkem divizní skupiny "A" na 2 : 0 . Nakonec se ukázalo , že je to gól rozdílový a naši muži se mohli radovat z výhry nad opravdu silným protivníkem .

=================================

 

SUPER VÍKEND

ZKAZILY DOROSTY

Vypadalo to na víkend snů , ale nakonec to v neděli nedotáhly naše dorostenecké týmy . Každopádně i tak se to dá považovat za docela dobrou práci , protože krom remízy mladších žáků v Horažďovicích , vyhráli všechny ostatní týmy !!!!

 

 

MUŽI   "A"

 

 SK ZČE   -   KARLOVY VARY    2  :  1

Branky  :  Lisý , Vohrna

 

PFLEGER

HEJNAL   SVĚTLÍK     ZOUBEK    FILINGER

CHOCHOLATÝ    LISÝ     PAPÁČEK   BEDNÁŘ

VOHRNA     PETERKA

Stř :  62´´BENDL , 33´ŠIMÁNĚ,  72´FEIFERLÍK ,  86´TROJOVSKÝ , 90´ MACHT   ,  , NB PŘÍHODA

 

Muži si doma vyšlápli na vedoucí Karlovy Vary a co víc , dá se říci , že zaslouženě berou tři body . Úvod zápasu nám sice úplně nevyšel dle našich představ , kdy jsme chtěli na hosty vlítnout a ukázat jim , kdo je tady doma , ale po nějakých deseti minutách jsme hru vyrovnali a na dlouhou dobu jsme otěže utkání drželi na svých kopačkách . Třikrát jsme během první půle opravdu hodně pohrozili , ale do černého jsme se trefili až těsně před přestávkou , když Venca Lisý krásnou šajtlí prostřelil rukavice hostujícího gólmana . Klasický gól do šatny , tzv GARDĚROBIÉR , nám samozřejmě hodně pomohl a ve stejném duchu se vyvíjel i začátek druhé půle . Od nějaké 60 minuty ale začali hosté silně přidávat na plyn  a ve vzduchu silně viselo vyrovnání . Jenže přišla chyba v jejich rozehrávce , balonu se zmocnil Petr Bendl , který ideálně vybídl k sólu v ten den výborného Máru Vohrnu a ten svůj sobotní výkon pečetil  naší druhou brankou . Bohužel ani tohle hosty nepoložilo a dál pokračovali v nespočetných nákopech na svého snajpra Psohlavce , se kterým naši borci měli plné ruce , nohy a hlavy  práce . Deset minut před koncem se po jednom z takových nákopů dostal k balonu jejich útočník a bylo to 1 : 2 . Zdálo se , že těch deset minut do konce bude nekonečných , ale paradoxně od té kontaktní branky se náš výkon opět zvedl a utkání jsme dohráli do vítězného konce . Takže určitě velká spokojenost , ale pozor , pozor , pozor !!! Brod už sice vidíme , ale břeh je strašně moc daleko . Příští týden jedeme do Milevska a to je soupeř , kterého na cestě k vytouženému břehu musíme nechat za sebou .

Do sestavy kola DIVIZE sk. "A" ,  se na portálu : www.fotbalunas.cz  dostali i Venca Světlík a Mára Vohrna , takže kdo má touhu vyhlasovat pro jednoho z nich titul " HRÁČ KOLA " ,tak tak učiňte .   

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář