Jdi na obsah Jdi na menu
 


TOCHOVICE - SKPP"A" 1 : 4 , RADNICE - SK"B" 3 : 5

ÁČKO VÍTĚZNĚ V TOCHOVICÍCH , BÉČKO V RADNICÍCH

 

 

MUŽI

 

366ef164-ad60-4442-8e20-10cfd2995844_1_201_a.jpeg

Naši muži v sobotu smázli Klatovy a v neděli šla část z nich na Viktorku, která je za odměnu  pozvala na podobnou demolici Zlína, v rámci kampaně "Daruj svou kostní dřeň" . Na fotce je cca polovině těch petříňáků, kteří se do registru přihlásili. Díky hoši !

 

 

 

 TOCHOVICE  -  SK PETŘÍN "A"    1  :  4

Branky: Demeter , Zajíček , Šimáně , Tříska

Sestava :  Suchý  -  Provod, Kohout, Vinkler, Klich ( 77´Voves )  - Bednář ( 77´Vodrážka Dan), Lisý, Zajíček  ( 70´ Tětek) - Demeter (70´ Vanc ), Šimáně  , Vodrážka Jan (62´ Tříska )

Edelman

 

Fakta zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/df9ec978-1a91-41f0-a063-158e55645d7e

Video ze zápasu: 

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/216134-SK-Tochovice-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

Fotografie ze zápasu: 

 

 

Muži byli v Tochovicích favoritem, ale to byli i na podzim doma a prohráli, takže moc dobře věděli, že to nebude nic jednoduchého. A taky nebylo. 

V první půli jsme si sice vypracovali možná 3 fakt velký tutovky, ale ani jeden z útočné trojice Honza Vodrážka, Aleš Demeter a Zdeněk Šimáně se do černého netrefili a tak se musel na druhé straně ukázat i náš brankář Vojta Suchý, který měl po celou první půli fakt dost práce.

Druhá půle už byla z naší strany skvělá a více méně nám k tomu stačilo 10 minut . Napřed se pomstil za faul na svou osobu Aleš Demeter, když se parádně trefil z trestňáku. Za další 5 minut si na naší pravé straně parádně se soupeřem poradila dvojice Honza Vodrážka s Patrikem Klichem a Zdeněk Šimáně už uklízel do prázdné. Tahle disciplína se nám tak zalíbila, že v uklízení do prázdné jsme pokračovali i nadále a akce dvojic Zdeňka Šimáněho s Petrem Zajíčkem a Dominika Třísky s Michalem Provodem skončily vždy zásunem balonu do prázdné domácí branky . Za deset minut bylo hotovo .... 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky: 

První poločas mi velmi připomínal náš vzájemný podzimní souboj, kdy musím uznat, že domácí hráli fakt dobře a to hlavně dopředu, vzadu už v první půli měli s náma problémy,  do poločasu jsme se bohužel neprosadili, ale  co bylo nakonec ještě důležitější - i my jsme udrželi vzadu nulu, byť toho domácí měli na skórování až až  . Ve druhé půli přišla naše desetiminutovka a bylo po zápase. Každopádně tenhle výsledek je pro nás skvělý !!!

 

gaga-2023.jpg

Brankář mužského "A" týmu Vojta Suchý, se v zápase s Klatovy v první půli trochu nudil, ale po přestávce musel zase ukázat, že jeho forma je fakt dobrá!

 

 

 RADNICE  -  SK PETŘÍN "B"    3  :  5   

Branky: Tříska 2 , Tětek , Vodrážka Dan , Trojovský

Sestava :  Edelman - Voves , Vodrážka Dan , Trojovský , Vanc ( 46´Havelka )  -  Tětek , Maxa , Rada ( 60´Zajíček )  -  Kotěšovec ( 60´Štefl ) , Provod (70´Brož ) , Tříska

 

Fakta ze zápasu :

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/d673fff6-5f6b-4927-8169-a5481e1428d6

Video ze zápasu:

https://app.veo.co/matches/20230415-97de8d01-25a2-4cf2-b076-0d6072c9fd70-2bae3f89/?highlight=7bf3ee3e-c47e-4746-abc0-0b0f9572a057&scroll=MT#/highlights/

 

Béčko vyrazilo do Radnic na dohrávku netradičně ve středu a kdo se vydal na sever Rokycanska rozhodně neprohloupil . 

 

 

Komentář trenéra Jardy Levého: 

Do zápasu jsme šli s respektem, věděli jsme, že nás nečeká nic lehkého. Jednak mají Radnice v týmu dost šikovných fotbalistů se zkušenostmi z vyšších soutěží a obavy nám malinko působilo i očekávání stavu hrací plochy. Do zápasu jsme vstoupili famózně a hned ve druhé minutě jsme šli do vedení. Nicméně naší nekoncentrovaností jsme vzápětí pustili soupeře do šance a bylo 1:1. Tady bych kluky opět pochválil za bleskovou reakci, kdy jsme si za dalších 5 minut vzali vedení zpět. Za stavu 2:1 jsme přečkali pár nebezpečných situací, kdy jsme soupeře naším nedůrazem pustili do vyložených šancí. Tuto kritickou část jsme však přečkali a záhy odskočili krásnou hlavičkou Dana Vodrážky na rozdíl dvou gólů. Když jsme pak po ruce přidali z penalty gól na 4:1, zdálo se, že jsme soupeře definitivně zlomili. Přesto jsem hráče o poločase nabádal, aby nic nepodcenili a nedovolili Radnicím se dostat zpět do zápasu. Výsledek byl, bohužel, přesně opačný a po rychlém snížení se v 67. minutě dostal soupeř dokonce na kontaktní gól. V tu chvíli se mi honilo hlavou ledacos, ale nezpanikařili jsme a dalším gólem hlavou po rozehraném rohovém kopu jsme odpor domácích definitivně zlomili. Vezeme důležité 3 body z horké půdy, kterých si moc vážíme a pokračujeme ve stíhací jízdě na 2. místo, které je naším jednoznačným cílem! Z celého týmu bych tentokráte vyzdvihl individuální výkon Dominika Vovse, který na pravém kraji obrany odehrál výborný zápas.

 

neymy--2023.jpg

Fantóm posledních zápasů našeho béčka Matěj Štefl byl bohužel jedním z těch, kteří nám v týdnu zůstali v posteli. Asi nikdo si v šesté minutě, kdy jsme šli s Tlumačovem do vedení,  nemyslel, jak moc nám nakonec jeho produktivita bude chybět.

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář