Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - SEDLČANY 2 : 2 , SKPP"B" - SVÉRADICE 6 : 1

BÉČKO SKVĚLE , ÁČKO KLOPÝTLO

 

 

MUŽI 

bedy--beroun-2021.jpg

BEDYMU  TO V BEROUNĚ LEPILO

Středopolař našeho áčka Petr Bednář , předváděl v Berouně jeden takovýhle kousek za druhým a domácí mu prakticky nedokázali odebrat balon z jeho tkaniček :-) . 

 

 

 

BEROUN  -  SK PETŘÍN "A"   0 : 1 

 

Branky :   Lisý  ( as. Vodrážka ) 

Sestava :   Hrabačka  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout ( 46´Zoubek ) , Provod ( 86´Trojovský )   -       Lisý  ,  Zajíček  , Bednář ( 81´Škarda )    -  Vodrážka  ( 72´ Bílik)  ,  Demeter ( 81´ Tětek  ) , Šimáně

Suchý

 

 

Muži jeli do Berouna jako velký favorit , což pro ně zase není úplně tak běžná role a doufejme , že to bude stále a stále častější a že si kluci i na tohle rychle zvyknou . 

Na typickém říjnovém "pažitu" na břehu Berounky se asi nedal čekat nějaký nádherný fotbal a to se také stalo . 94 minut boje o území s minimem střel a šancí rozhodla standartka Honzy Vodrážky , kterou parádně hlavou trefil kapitán Venca Lisý . Domácí měli taky jednu obrovitánskou šanci , ale ti , na rozdíl od Václava , hlavou , takřka prázdnou , bránu Pavla Hrabačky , netrefili . 

Takže říčním údolím mohl znít hurónský pokřik našich borců !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pětatřicet minut to bylo takřka o ničem . Domácí poctivě bránili a my se na , ne úplně rovném , hřišti nedokázali proti dobře organizované obraně vůbec prosadit , pořád jsme jen někde bojovali o balon . Posledních 10 min první půle už to vypadalo lépe , ale z několika slibných situací jsme branku nedali . Ani druhá půle sice žádný velký fotbal nepřinesla , ale aspoň tam byly nějaké emoce a pár zmrzlých diváků ( a skvělé je , že většina z nich byla našich ) se nudilo o něco méně , než v prvním dějství . Každopádně jsou to 3 body a jsou skvělé !!!

beroun-2021.jpg

DALŠÍ FOTOGRAFIE OD VLAĎKY ŠTYCHOVÉ NAJDETE ZDE : 

 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen

 

 

 

 

 

 SV.HRÁDEK  -  SK PETŘÍN "B"  0  :  3

Branky : Jílek , Bílik , Štefl

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Černický ( 46´Krystl ) , Trojovský , Kohout , Voves ( 72´Levý ) -      Skolozubov  ,  Ježek ( 46´ Jílek )  -  Kotěšovec  ( 72´Źajíček) , Bílik Škarda 

Vodrážka J.

 

Rezerva vyrazila daleko na jih a podle postavení v tabulce , to mělo být jen otázkou výše skóre . jenže fotbal je prostě fenomenální sport , ve kterém prostě nikdy nevíte . Naše herní převaha byla sice velká a místy až drtivá , ale buď nás v kombinaci brzdil ne zrovna ideální terén  a nebo nám po standartkách chybělo fakt málo , aby to tam padlo . Takže jsme museli být trpělivý a po hodině to všechno propálil Petr Jílek a bylo to podstatně lepší . Soupeř to musel trošičku otevřít a my ho zaslouženě potrestali po trefách Kryštofa Bílika a netradičně hlavou , Matěje Štefla .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Asi se budu opakovat , ale je úplně nebetyčný rozdíl mezi tím vyhrávat a vyhrávat pořád !!! Dvakrát , třikát v řadě dokáže vyhrát úplně každý , ale vyhrát pět , deset , nebo dvacet zápasů za sebou , na to musíte mít skvělý tým, který musí na sobě neustále pracovat a který je každé kolo pod tlakem . V Hrádku to bylo klasické venkovní bojování a je skvělé , že to nakonec dopadlo 0 : 3 . Teď máme před sebou poslední dva zápasy podzimu a uděláme naprosté maximum pro to , abychom měli po polovině soutěže 43 bodů !!!

 

 

 

jasně lepším týmem . 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář