Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - PŘEŠTICE 1 : 4 , SKPP"B" - BĚLÁ 5 : 0

ÚSPĚŠNÉ JEN BÉČKO

STOPROCENTNÍ

 

 

JEN

 

 

LIGOVÉ DOROSTY

 

 

Velikonoční nadílka byla tak nějak spravedlivá jak k nám , tak k soupeřům . Stoprocentní byly jen oba ligové dorosty , které si poradily s Benešovem . U ostatních to bylo tak nějak fifty fifty . Muži sice v pátek  napřed svalili Bělou , ale po obědě padli s Přešticema . Divizní dorosty vezou jen bod z Domažlic a to samé platí i o starších žácích , kteří zavítali až do Tábora . Mladší žáci si na Aritmě připsali jednu výhru , o kterou se postarali naše 2010

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Středopolař našeho áčka Petr Zajíček sice dělal co mohl , dokonce létal vzduchem , ale odvrátit porážku svého týmu ani on nedokázal . Přeštice nakonec vyhráli 1 : 4 .  

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

kasty-prestice-2022.jpg

 

SK PETŘÍN "A"   -  PŘEŠTICE       1  :  4

Branky :  Vodrážka Jan

 

Sestava : Suchý  - Fikrle , Zoubek , Kohout , Provod (72´Štefl )  -   Zajíček , Heller  , Lisý  (17´Bendl )  -  Bílik ,  Demeter ( 46´ Trojovský  ) , Vodrážka Jan ( 46´Šimáně )

Kotěšovec , Edlman

ČK : 43´ Fikrle

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/58576fd5-373c-4c8c-a889-24c99887c411

 

Muži vyzvali na Velký velikonoční pátek vedoucí tým tabulky a početná divácká kulisa dávala tušení , že se můžou dít věci . 

A od první minuty se dalo na co koukat . Hosté začali podstatně lépe než my a netrvalo to dlouho kdy vedli už 0 : 2 . Domácí mezitím přišli o svého kapitána Vencu Lisého , kterého "rozpáral" a poslal do nemocnice  jeden z přeštických , což samozřejmě zvedlo pár emocí , zvláště když za tento rozparovačský kousek nebyl hostující hráč ani napomenut . Každopádně se hra trochu srovnala a kontaktní branka visela ve vzduchu . Petr Bendl rozehrál standartku na Michala Provoda , který poslal balon do přeštického vápna , kde se po několika odrazech dostal až na hranici velkého vápna , kde se do něj parádně opřel Honza Vodrážka  a bylo to už jenom o gól - 1 : 2 . 

Po brance se ještě do sebe lehce  pustili náš  Kryštof Bílik a přeštický gólman Rojík . jejich lehkou rozepři přiběhl uklidnit Matěj Fikrle a k údivu všech dostal společně s přeštickým brankářem žlutou kartu on a ne Bílik . V  tu chvíli  asi nikomu nevadilo , že se hlavní rozhodčí prostě spletl . Za 10 minut už si na to ale všichni vzpomněli . Matěj Fikrle totiž nechtěně brnknul o nohu utíkajícímu útočníkovi Přeštic a tentokráte naprosto zaslouženě a správně dostal žlutou . Bohužel ve spojení s tím omylem z před chvílí , to byla předčasná  vstupenka do sprch . Záhy přichází konec první půle a tak nějak i konec fotbalu a celého zápasu . 

Domácí se pak ještě 20 minut drželi na dostřel , ale pak přišli dva slepence hostí a bylo hotovo . Když se pak po kvótě vystřídání zranil domácí útočník Kryštof Bílik , dohrával Petřín posledních cca 20 min dokonce v osmi v poli  a už  nebylo na co koukat .  

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Naše plány byly zcela jiné , než to nakonec bylo v realitě . Chtěli jsme si to s Přešticema rozdat , ale vývoj utkání byl prostě v jejich režii . I vzhledem k tomu , že naše béčko tentokráte hrálo před áčkem a zápas s Bělou měl pro nás velmi velkou důležitost , tak to nakonec dopadlo tak , že jsme na Přeštice poslali hned tři klasické útočníky  a chtěli dávat branky !!! Jenže oni nás v první čtvrthodině jasně přehrávali a zaslouženě se dostali do vedení 0 : 2 , byť ten druhý gól jsme dostali v době , kdy jsme museli hrát v deseti , protože našeho kapitána jeden z hostujících hráčů  tak "otevřel" , že to spravilo až 5 stehů na chirurgii . Každopádně jsme se z toho nejhoršího na chvíli dostali a snížili na 1 : 2 a začali spřádat plány jak to ve druhé půli srovnáme a třeba i otočíme . Jenže přišla druhá žlutá pro našeho Fikrleho a byť tu první měl dostat úplně někdo jinej , tak výsledek byl ten , že jsme šli o poločase do šaten už jen v deseti .  ... no a bylo po zápase . 

Ve druhé půli jsme se už jen drželi v bloku a čekali na zázrak , který bohužel nepřišel . Přeštice hru už jasně kontrolovali a zaslouženě to dotáhli k vítězství a asi už i k postupu . Mě mrzí dvě věci ! Za prvé to , že jsme přišli o dva hráče a když si vezmu , že za to rozpárání nohy Venci Lisého nebyl jejich hráč ani napomenut na rozdíl od těch dvou žlutých , které nám na další víkend vyřadí dalšího hráče a jedna z nich mu vůbec nepatřila , tak to ve mě pořád ještě vře . A za druhé , že přišlo fakt hodně lidí , my jsme je ale prostě nemohli bavit po celý zápas a oni vlastně viděli jen poločas a pak už nic , nebo skoro nic .

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/skpetrin

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206675-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-Prestice.htm

 

 

MUŽI "B"

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

becko---bela--2022.jpg

Naše béčko postavilo doma s Bělou nepropustnou zeď a když se kluci na druhé straně pětkrát trefili do černého , byla z toho parádní výhra 5 : 0 !!!

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  BĚLÁ      5  :  0 

Branky :  Veselý 2 , Škarda , Šimáně , Kotěšovec 

 

Sestava :  Strejc  - Voves (46´Zíma ) , Vodrážka Dan , Trojovský (60´Levý ) , Krystl - Fikrle ( 20´Maxa ) , Veselý , Štefl (46´Urbánek ) - Kotěšovec , Škarda , Šimáně ( 46´Treml )

Edelman , Jílek 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/087e16cc-a639-4647-9dbf-f233ec617baf

 

 

Béčko si poslední dobou oblíbilo klasického "bůra" a po parádním výsledku 0:5 v Sušici , zopakovalo tento husarský kousek i doma a tentokráte vyprovodilo tímto výsledkem  domů Bělou .  

Kluci zaslouží velkou pochvalu a to i přesto , že druhá půle skončila bez branek !

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  Není to vůbec jednoduché vyhrávat týden co týden a být pořád po tlakem toho , že ten kdo si na nás počká a vychutná si nás bude za hvězdu a my za blbce . Takže jsem strašně moc rád za to , jakým způsobem jsme do zápasu vstoupili a jak jsme ho zvládli !!! a to i přes to , že jsme druhou půli nepřidali branku žádnou . Rozhodně výsledek s Bělou je fantastický a musím se zastavit i u soupeře , protože vůbec nechápu jak tenhle tým může mít v tabulce jen 18 bodů a hrát o holou záchranu . Když si vezmu jak se u nás jednotlivé týmy prezentují , tak tohle byl tým , který s náma dokázal běhat až do konce a který pořád chtěl hrát fotbal . 

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU S BĚLOU

najdete na facebooku Martina Mangla

https://www.facebook.com/martin.mangl.1

 

VIDEO ZE ZÁPASU : 

https://app.veo.co/matches/sk-petrin-plzen-20220113-veo-cz-academy-2022-01-13-095910/#t=21:30

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář