Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - MÝTO 3 : 1 , SKPP"B" - LUBY 5 : 0

MUŽI BEROU VŠECH 6 BODŮ

MUŽI   

 

 

mají po delší době

 

všech 6 bodů

 

 

Muži po delší době zabrali na obou frontách a stejně jako v pátek béčko proti Lubům  se dařilo i áčku v sobotu dopoledne . Devatenáctka měla sice se Sokolovem skvěle rozjetý zápas , ale nakonec z toho nebylo nic . Naopak U17 a oba divizní dorosty si s chutí zastříleli . Starší žáci se museli v Kladně obejít o několik opor a na vedoucí tým soutěže to nestačilo a tím , že oba mladší výběry prohráli v Písku , radoval se z žákovských výběrů jen ten do 14-ti let !!!

 

 

 

MUŽI 

kuba-ka.jpg

Jako uragán vlétl do druhé půle Jakub Krystl , alias KUBA KÁ !!!

Hned první kontakt s balonem proměnil v nádhernou třetí branku našeho týmu , hned za chvilinku přidal další trefu a už to bylo 4 : 0 a pak už se jen čekalo , kdy zkompletuje hattrick . Jenže byť těch šancí do konce měl možná 5 , tak už tam nepadlo . I tak vele velkou měrou přispěl k vysoké výhře 5 : 0 nad týmem z Lub u Klatov . 

 

 

 

SK PETŘÍN  -    MÝTO      3  :  1  

 

Branky :  Vodrážka Jan ( as. Šimáně ) , Vodrážka Jan ( as. Šimáně ) , Vinkler  ( as. Kohout )

Sestava :   Hrabačka  -   Klich  , Vinkler ,  Kohout , Fikrle  (70´Voves ) -   Provod ( 46´´Heller ) , Zajíček  ( 79´ Bílik  )  ,  Lisý  ,  Šimáně     -   Demeter ( 85ˇJílek ) , Vodrážka  ( 73´Zoubek )

Suchý , Ježek

 

 

Muži byli v sobotu určitě mírným  favoritem , byť se střetl devátý tým tabulky se šestým , ale obávaný petřínský úvodní nápor se tentokrát nekonal a divácí viděli od začátku vyrovnanou partii , kdy se takové pološance objevovali na obou stranách hřiště . 

Po zhruba půlhodině hry ale během několika mála minut dvakrát zcela totožně zaúřadovala útočná dvojice Zdeněk Šimáně a Honza Vodrážka a druhý jmenovaný pokaždé trefoval svojí hlavou hostující zařízení zcela neomylně a bylo to 2 : 0 . Zdálo se , že to bude pohoda , ale v poslední minutě se na hranici vápna napřáhl ke střele hostující Patrovský a bylo to zase jen o branku . 

Naštěstí jsme hned po deseti minutách druhé půle vytáhli souhru našich stoperů a po přiklepnutí Adama Kohouta se trefil potřetí do sítě Mýta Ondra Vinkler a bylo to zase o dva - 3 : 1

Ve zbytku zápasu se více jiskřilo , než střílelo a tak to takhle zůstalo až do konce . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Velká škoda , že jsme neudrželi naše dvoubrankové vedení až do poločasu , protože by to bylo všechno určitě jednodušší . Každopádně hosté hráli určitě nejlépe z několika našich vzájemných zápasů a vůbec nám to neusnadňovali . Takže určitě to bylo jejich kvalitním výkonem , že ten náš nebyl rozhodně ideální , ale o to víc je ta výhra cennější . 

 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/DavidKoranda/posts/973433136537229

 

 

 

 SK PETŘÍN "B"   -    LUBY    5  :  0

Branky : Krystl 2 , Štefl , Škarda , Tětek

Asist. :  

 

Sestava :   Suchý  - Šulc  ,  Trojovský , Veselý , Voves ( 46´Černický )  -      Tětek  ,  Jílek ( 46´Heller ) , Ježek , Štefl ( 70´ Levý )   -  Bílik ( 46´Krystl )

 

Rezerva chtěla rozhodnout co nejdřív a to se jí i přes ne zcela optimální výkon povedlo . Rychlé dvoubrankové vedení podpořil ještě velmi úsměvný červený zákrok hostujícího hráče , který našeho Kubu Veselého úplně prostě a dá se říci , že i sprostě nakopl do prd...  a šel se hned vykoupat . Hosté se  velmi úporně a zároveň dobře bránili a tak se skóre moc neposouvalo , byť těch gólových útočných akcí bylo hodně  a tak musel svojí genialitu předvést hrající asistent Jarda Levý , který parádně našel Kubu Tětka a zpečetil naší výhru na 5 : 0 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Máme další tři body , takže jsme si splnili svůj úkol na jedničku . Přes , na můj vkus , docela rozháranou hru v první půli jsme se dostali rychle k výsledku 2 : 0 a po té červené kartě to bylo více méně jisté , že to bude dobrý . Ve druhé půli jsme hráli už velmi dobře , byť Luby bránili jak to šlo , tak jsme předváděli jednu hezkou akci za druhou , akorát ty branky nám tam moc nepadaly . Pevně věřím , že jsme si něco nechali na příští týden do Tachova 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář