Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - JINDŘ. HRADEC 1 : 1 , SKPP "B" - KŘIMICE 4 : 0

ÁČKO BERE JEN BOD , BÉČKO VŠECHNY 

 

 

 

bedy-2022-j.-hradec.jpg

Muži doma v sobotu dopoledne přivítali daleký Jindřichův Hradec a přes trvalou převahu z toho nakonec byl jen bod za remízu 1 : 1 . 

 

 

 

 

MUŽI 

 

provy-2022-j.hradec.jpg

 

SK PETŘÍN "A"  -  JINDŘ. HRADEC      1 : 1

Branky : Lisý

 

Sestava : Edelman - Klich , Lisý , Kohout , Trojovský  -  Bednář ( 75´Zoubek ) , Zajíček , Heller (86´Vodrážka Dan )  -  Vodrážka Jan ( 55´Kotěšovec ) , Provod , Bílik ( 55´ Štefl )

Suchý , Voves

 

Muži zase vyhráli venku a zase to bohužel nepotvrdili v domácím zápase . Ikdyž na rozdíl od domácí porážky s Doubravkou z toho byl nakonec alespoň bod . 

Ráno na Petříně  bylo opravdu mrazivé a nefotbalové . Správec odklidil ze hřiště čerstvě napadlý sníh a mohlo se jít na to !!! Od začátku to byla jen hra na jednu branku . Hosté přijeli s jasnou taktikou vydržet co nejdéle bez inkasované branky a to se jim bohužel dařilo skvěle . Bohužel nám to tam prostě ne a ne padnout a tak se po nějakých 70-ti minutách dostali do zakončení i hosté , ale jejich první střelu jsme s pomocí obrany a výborného zákroku Edelmana , dokázali zneškodnit . Když jsme pak po rohu konečně dostali balón do brány , když se prosadil kapitán Venca Lisý , zdálo se , že to bude sice hubené , ale naprosto zasloužené vítězství . Jenže 3 minuty před koncem  přišla další obrovská tutovka na dvougólové odskočení a z rychlého protiútoku druhá hostující střela na naší bránu , která ale trefila cíl - 1 : 1 a konec . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Na hodnocení zápasu hrozně složíté utkání , protože byť bych určitě mohl spílat úplně všem , že jsme nedokázali dát alespoň 5 branek , když už si vytvoříme toliko šancí,  a prakticky celých 90 minut tvrdíme na hřišti muziku , tak ve výsledku jsem prostě víc spokojenej než nespokojenej . Každopádně nás to všechny mrzí , protože fotbal sice občas takový bývá , ale když máte takhle navrch , měli byste prostě vyhrát . Každopádně ikdyž vím , že ten bod je prostě málo , tak musím kluky pochválit .  Teď nás čeká double Lom x Přeštice a moc se na to těšíme .

 

 

FOTKY ZE ZÁPASU  : 

 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

 

ROZHOVOR S MARTINEM TROJOVSKÝM : 

hráčem 18. kola divizní skupiny A

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8771/adam-kohout-pokutuje-i-za-to-co-neni-v-pokutniku-nam-prozradil-hrac-18-kola/

 

 

skarda-2022-krimice.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda si sice do tabulky střelců nepřipsal žádnou čárku , ale to si "Škardís" určitě nechává na příště . Rozhodně ale byl na hřišti vidět !!!

 

 

SK PETŘÍN "B"   -  KŘIMICE   4  :  0

Branky :  Bendl , Vodrážka Jan , Krystl , Salozubov

 

Sestava :  Strejc - Voves (70´Levý ) , Vodrážka Dan ( 70´Suchý ) , Zoubek ( 46´Zíma ) , Krystl - Fikrle , Veselý , Bendl - Štefl ( 46´Skalozubov ) , Vodrážka Jan ( 46´Kotěšovec ) , Škarda

 

Béčko si do tabulky připsalo další tři body a zase se o kousek přiblížilo kýženému postupu mezi krajskou smetánku . Každopádně se v pátek večer na umělce bylo na co dívat a kluci předvedli opravdu velmi dobrý výkon . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Jedním slovem spokojenost !  Určitě nám k tomu výkonu pomohli i hosté , protože chtěli hrát fotbal , určitě o dost víc než druhý den Jindřichův Hradec , a tak se na to dalo koukat . Sice jsme  z jejich brankáře udělali jednoznačně první hvězdu zápasu , ale občas mu tam něco zapadlo . Takže ještě jednou velká pochvala všem a jsem rád , že se naše forma zvedá . Čekají nás veletěžké venkovní zápasy a jelikož si chceme jít za svým postupem jednoznačně a co nejrychleji , máme ještě co na práci !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU

+ ROZHOVOR S VOJTOU SUCHÝM : 

 

https://www.mladisportovci.cz/2022/04/01/sk-petrin-plzen-b-vs-fc-krimice-40-30/?fbclid=IwAR0IRdTVzMlei0DKA6f-0aIkAdoULaqVgu6r0ObCg4hlF_I30Bs09zbg08A

 

 

 

ROZHOVOR S DANEM VODRÁŽKOU

 

hráčem 17.kola 1.A třídy

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8743/tata-ma-hlavni-slovo-na-hristi-ale-doma-je-to-urcite-nase-maminka-rika-dan-vodrazka/

 

 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář