Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - HOŘOVICE 0 : 1 , SKPP"B" - MOCHTÍN 6 : 4

ÁČKO POSLEDNÍ DOMÁCÍ ZÁPAS NEZVLÁDLO

 

 

BÉGO JE MISTR

 

 

 

Béčko dotáhlo svou super sezónu do parádního konce a pokřik MISTŘI , MISTŘI zněl slovanským areálem dlouho do noci . Dařilo se i oběma divizním dorostům , které oba shodně na Aritmě vyhrály 1 : 3 . Žáci už pak sbírali jen malinkaté plusové body za vstřelené branky 

 

muzi-mistri-2022-a.jpg

MISTŘI , MISTŘI , MISTŘI !!!

Mužská rezerva dotáhla do zdárného konce tříletou snahu o titul v 1.A třídě a naprosto zaslouženě vyhrála , rozhodně nelehkou , druhou nejvyšší krajskou soutěž . 

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

 

SK PETŘÍN "A"  -  HOŘOVICE   0 : 1

Branky :  

 

Sestava : Edelman  -   Vodrážka Dan ( 46´Šimáně Zdeněk )  , Kohout  , Vinkler    -   Provod , Lisý  , Zajíček , Bednář  ( 80´Krystl )   -  Štefl  ( 60´Heller ) , Kotěšovec (46´Demeter ) , Vodrážka Jan ( 46´Bílik  )

Suchý , Veselý 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/6ea6bbd4-10b4-4850-89ea-6a5386124c6b

 

Muže čekal poslední domácí zápas sezóny a pokud chtěli naši myslet na konečnou čtvrtou příčku , museli porazit zachraňující se Hořovice . 

Od začátku jsme měli lehce navrch , ale šance Vinklera , Provoda a Štefla zůstaly nevyužity . A udeřilo na druhé straně . Zdánlivě lehká pozemní  střela přeskočila pomocí drnu ruce našeho gólmana a míč se zastavil až v naší síti - 0 : 1. 

Druhá půle byla ve znamení naší stálé , trvalé , leč bohužel zcela neplodné převahy . Šancí na alespoň vyrovnání jsme měli opravdu dost , nejblíž byl Zdeněk Šimáně , který netradičně hlavou trefil břevno hostujícího týmu , ale do brány jsme ten kulatý nesmysl prostě nedostali . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Těžko můžu klukům něco vyčíst , protože co se týče nasazení , tak to bylo prostě dobrý . Jsme ale v Česku , takže zaručené zprávy o tom , že jsme jim to "pustili" budou bohužel samozřejmou "zaručenou" zprávou ve fotbalových kuloárech . My jsme pro to mohli udělat to , že tenhle zápas minimálně neprohrajeme , ale bohužel to dopadlo takhle . Po dlouhé době jsme měli k dispozici všechny ofenzivní hráče , ale ani to nám ke vstřelení aspoň jednoho gólu nepomohlo . Hosté se prostě ubránili všemi prostředky , hráli o hodně a posledních 20 minut  dohráli jako Atletico Madrid :-) , tzn , že nás prakticky nenechali hrát a pořád se váleli po zemi . Podle mne udělali rekord soutěže  v počtu křečí za zápas , ale i to k fotbalu a k taktice patří . My jsme měli prostě dát góla a bylo by to všechno o fous radostnější. 

 

 

FOTKY ze zápasu :

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206739-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-FK-Horovicko.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

ss-2022.jpg

Kapitán naší rezervy Petr Škarda si společně se svým spoluhráčem Honzou Šulcem , vychutnávají jak chutná titul !!!

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SK PETŘÍN "B"  -  MOCHTÍN  6 : 4

Branky :  Bendl 3, Skalozubov 2 , Krystl

 

Sestava :  Suchý  - Krystl , Zíma , Levý ( 66´Brož ) , Šulc (66´Strejc ) - Veselý ,  Skalozubov  , Tětek ,  Bendl - Bílik ( 46´Kyklhorn ) , Škarda

 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4cd6e367-4580-4b78-b7fc-f6c37a455130

 

 

Béčko dotáhlo své tříleté snažení se o titul v 1.A třídě do zdárného konce , byť ten samotný zápas s mochtínem nebyl zdaleka jednoduchý , tak jak se všeobecně čekalo . Každopádně historie se úplně neptá , na to jak , ale jestli . Takže za celou sezonu skvělá práce a velká gratulace !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Jak už to bývá , tak ten poslední krůček je fakt dost těžký . My jsme sice už dlouho měli postup do kraje v kapse , ale moc a moc jsme tenhle úspěch chtěli potvrdit prvním místem a trochu se nám to ke konci zadrhlo . Každopádně Mochtín u nás předvedl opravdovou fotbalovou kvalitu a to nejen  v samotné hře , kde se prakticky ani jednou neodhodlal k nějakému unáhlenému odkopu a pořád chtěl kombinovat , ale hlavně ze standartních situací , ze kterých udeřil hned třikrát a v téhle disciplíně nás jasně přehrál . My jsme to ale nakonec naší kvalitou zvládli a po zásluze jsme to mohli večer oslavit !!!

 

treneri-2022.jpg

Trenérský kvintet , který je hluboce podepsaný pod dalším titulem . Aleš Rada , Radek Vodrážka , Jarda Levý , Honza Pleticha a Pavel Hrabačka jsou pod tímto úspěchem silně podepsaní !

 

 

 

 

Po devadesáti minutách tedy prohráváme přijatelných 2-13
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář