Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - DOMAŽLICE"B" 0 : 2 , SKPP"B" - NEPOMUK 8 : 1

BÉČKO TO ZVLÁDLO , ÁČKO NE

 

MUŽI "A"

domazlice-2022--1.jpg

Herní převaha je někdy ve fotbale zhola k ničemu !!! Podobně tomu bylo v domácím zápase s béčkem Domažlic , kdy jsme se za celých 90 minut nedokázali prosadit ani jednou !!!

 

 

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE "B"   0 : 2

Branky:  

Sestava : Suchý  -  Klich, Kohout, Vinkler, Provod  ( 75´Škarda )  - Šimáně, Trojovský ( 75´Tětek ) , Tětek  ,  Demeter , Zajíček  , Heller  - Vodrážka J. 

+ Edelman , Rada , Vanc , Štefl

 

Fakta zápasu:

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/bc067ca5-6886-48b8-839f-3b8ebcbfd4e1

Video ze zápasu: 

https://app.veo.co/matches/20221029-sk-petrin-domazlice-b-0026a726/

Fotky ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

Áčko neodehrálo s rezervou Domažlic úplně špatný zápas , ale absolutní střelecká nemohoucnost ho stála lepší výsledek . Hosté se soustředili hlavně na destrukci a nakonec z toho vytěžili tři body . 

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

Tenhle zápas se hodnotí strašně špatně, Chtěli jsme proti Domažlicím odčinit špatný výkon z minulého týdne, ale povedlo se nám to bohužel jen napůl. Co se přístupu, nasazení a hry týká tak to je ta polovina která se nám povedla ale fotbal se hraje na góly a ty my momentálně nedokážeme dát. Domažlice jsme od začátku pouštěli do našeho vápna jen sporadicky a bohužel po zbytečném faulu před naším vápnem jsme z přímáku inkasovali. To nás na chvilku přibrzdilo ale ke konci prvního poločasu jsme to byli opět my kdo udával tempo hry ale bohužel bez góĺového efektu. Ve druhé půli byl obraz hry podobný opět jsme se snažili  vyrovnat nepříznivý výsledek, ale marně. Druhý gól už neberu to jsme vrhli všechnu sílu ve snahu o alespoň vyrovnání a hráli už jen s jedním obráncem.  Dneska jsou to opět ztracené body, které se budeme snažit získat příští týden v Hořovicích.

klich-domazlice-2022.jpg

 
 

MUŽI "B"

skarda--nepomuk-20222.jpg

Kapitán béčka Petr Škarda v pátek proti Nepomuku doslova řádil . Na konečném  skóre 8 : 1 se podílel hned pěti kanadskými body v poměru 3 + 2 !!!

 

 

SK PETŘÍN  -  NEPOMUK    8 : 1

Branky:  Škarda 3 , Jandoš 2 , Kural , Štefl , Rada

Fakta zápasu: 

https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/2faab9f3-1450-4013-9984-364186d5d60e

Video ze zápasu:  

https://app.veo.co/matches/20221028-petrin-b-nepomuk-81-0ef8c09a/

Fotky ze zápasu :

http://chttps://www.facebook.com/skpetrin

https://plzensky.denik.cz/fotbal-kraj/becko-petrina-ukoncilo-cernou-serii-doma-znicilo-nepomuk-co-rekl-trener-20221028.html

 

Rezerva ukončila čtyřzápasový bodový půst opravdu parádně . Pomohl jí k tomu výborný vstup do zápasu , kdy už po 10-ti minutách to bylo 2 : 0 . Hosté se sice před přestávkou nadechli , když snížili na 3 : 1 , ale druhá půle už byla plně v naší režii

 

Komentář trenéra Honzy Pletichy:

V pátek jsme proti Nepomuku od začátku hráli asi tak jak by si každý trenér představoval. V pohybu, v nábězích, většina akci zakončených ,měli jsme skoro všechny odražené míče takže naprostá spokojenost. Takhle když budeme hrát pokaždé a bude to i podpořené promenovanim šanci tak budeme spokojený. Obrovskou pochvalu kromě všech kdo nastoupili v základu zaslouží i 4 mladší dorostenci Olach, Holmik, Nový a Kural kteří nám dneska museli pomoct protože máme hodně zraněných . Doufám že po 4 prohranych zápasech zbytek sezony odehrajeme v podobném stylu.

 

kural-nepomuk-2022.jpg

Mladé pušky ročníku 2006 si odbyli mužskou premiéru a asi na ní jen tak nezapomenou . Drtivá výhra 8 : 1 nad Nepomukem byla i v režii šestnáctiletých pušek - střelcem jedné branky Vojty Kurala  , Martina Olacha , Matyáše Holmika a Filipa Nového . 

 

 

 

 

 
Poděkování zároveň i fanouškům, buben si opět neoddychl a atmosféra byla parádní!!!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář