Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP A - SOBĚSLAV 2 : 1 , SKPP B - MÝTO 8 : 2

NESKUTEČNÝ ZÁVĚR 

 

MUŽI

neymy-sobeslav-2022.jpg

Dát vítěznou branku v 94 minutě a ještě v zápase ve kterém srovnáte v minutě 92 se jen tak někomu nepodaří . Matěj Štefl , zvaný NEYMY si tohle bude pamatovat hodně dlouho !!!!

 

 

SK PETŘÍN A  -  SOBĚSLAV     2  :  1

Branky :  Kotěšovec , Štefl

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan ( 66´Maxa )  - Bednář ( 82´Kotěšovec ) , Zajíček ( 82´Štefl )  , Vodrážka Jan ( 46´ Vanc  )  -  Provod ( 66´Heller )  , Demeter , Klich

Edelman , Krystl

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085152-60633f49/

 

Muži byli ve svízelné situaci , kdy po dvou kolech se krčili na chvostu tabulky s pouhým bodem a k tomu jim na Petřín přijela Soběslav , která před týdnem smetla Hořovice 4 : 0  a v týdnu si  v poháru  smlsla na třetiligovém Písku 3 : 0 . 

Od začátku do konce se na plzeňský trávník valily proudy vody , terén byl sice těžký , ale rozhodně se na něm dal hrát fotbal  , což se ale  oběma týmům v prvním dějství moc nedařilo . na každé straně bylo pár šancí , ale do brány nespadlo nic .

Druhá půle už byla zajímavější , provazy vody nepřestávaly , ale naše hra se určitě zlepšila . Pomalu jsme přebíraly otěže zápasu a bylo více méně jen otázkou času , kdy se dostaneme do vedení . Jenže to dopadlo úplně obráceně ! Hosté se po krásné akci z levé strany dostali až na dostřel Vojty Suchého a z voleje mu nedali šanci 1 : 0 .  Náš tlak sílil , ale góla ne a ne dát a vše přišlo až v nastaveném čase ! Nejprve byl ve vápně sražen výborně hrající Aleš Demeter a Lukáš Kotěšovec z penalty srovnal na 1 : 1 , ale ještě to nebylo vše . Ještě jsme měli minutu na to zápas otočit úplně a ono se to povedlo . Na centr Aleše Demetera si naběhl Matěj Štefl a svojí neomylnou "palicí" rozhodl o naší výhře 2 : 1

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Strašně těžký zápas a to hned ze třech důvodů . Za prvé v našem postavení v tabulce , za druhé v tom šíleném počasí které panovalo celý zápas a za třetí tím soupeřem který k nám přijel . To všechno bylo pro nás fakt těžký a to , že jsme to zlomili až v nastaveném čase je jen aura za tu práci kterou kluci odvádí v tréninku a vratka za tu smůlu kterou jsme si museli vyžrat v úvodních dvou kolech . Fotbalově to byla od nás velká bída , ale tak to někdy bývá ! Musím pochválit Vojtu Suchého , který nás dneska fakt podržel , paradoxně nejvíc po famózní střele Patrika Klicha do vlastní šibenice  , pak Petra Bednáře a nejlepším hráčem  na hřišti byl Aleš Demeter !!!

 

 

SK PETŘÍN  B   -   MÝTO    8  :  2

Branky :  Vanc 2 , Škarda 2 , Veselý , Štefl , Brož , Tětek

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/9bbb096b-cd9b-4d7b-81a3-a159d2414c56

Video ze zápasu :   bohužel z technických důvodů není k mání

 

Rezerva chtěla vyhrát i třetí zápas v řadě , ale že to bude takhle jednoduché asi čekal málokdo . Mýto moc odpor nekladlo a když k tomu připočtu velmi dobrou hru našich mladíků , tak z toho byla zasloužené kanonáda . Co musí kluky určitě mrzet jsou první dva inkasované góly v soutěži , ty přijít asi nemusely . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Když budeme hrát takhle dobře , bude to s námi mít těžký úplně každý . Od úvodního hvizdu se na to hosty valilo ze všech stran a ještě k tomu jsme byli docela produktivní , takže to muselo hosty dost bolet . Velkou pochvalu si zaslouží Honza Havelka , který byl v první půli doslova k neudržení , k němu se hlavně v první půli přidal Martin Vanc a kdybych musel říct ještě jedno jméno , tak to bude stoper Kuba Zíma , ketrý svůj debut v základní sestavě v krajském přeboru zvládl skvěle . Ostatním patří jen normální pochvala -:)

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář