Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - LOM 3 : 4 , SKPP"B" - RADNICE 1 : 4

MUŽI DOMA PROPADLI 

 

 

MUŽI

provod-senco-2022.jpg

Michal PROVOD byl u naší třetí branky proti Lomu , kdy po jeho parádním centrum srovnával na 3 : 3   Aleš Demeter , ale nakonec to na body nestačilo .

 

 

 SK PETŘÍN A  -  LOM     3  :  4

Branky :  Lisý , Zajíček , Demeter

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý  , Kohout  , Vodrážka Dan (72´Vanc )  - Bednář  (72´Tětek )  , Zajíček   , Heller  (72´Kotěšovec  ) -  Provod   , Klich ( 84´Havelka ) ,  Demeter  (84´Vodrážka Jan ) , 

Edelman  , Maxa 

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

 

 

Video ze zápasu :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085152-60633f49/

 

 

Nezaujatý divák si musel v sobotu dopoledne určitě přijít na své , ale takových tam určitě moc nebylo . Od začátku se hrál velmi dobrý fotbal a padaly góly ! Lom se dostal do vedení když jeho elitní útočník Musiol doslova docpal míč za brankovou čáru , my jsme odpověděli nádhernou hlavičkou kapitána Venci Lisého a neméně hezkou střelou Petra Zajíčka na zadní tyč . K oběma trefám asistoval David Heller . 

Po přestávce jsme ale dostali dva slepené góly zase my a Lom se opět dostal do vedení 2 : 3 . Po parádní akci čtveřice Tětek - Vanc - Provod a zakončující Demeter jsme ale deset minut před koncem srovnali na 3 : 3 a vůbec to s náma nevypadalo zle . Jenže za chviličku si vzal slovo hlavní sudí  Teatrální pád hostujícího hráče v šestnáctce sežral hlavní sudí i s navijákem - penalta ! Tou  zkompletoval hostující Musiol hattrick a my už jsme odpovědět nedokázali

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Nezbyde nám vůbec nic jiného , než se z toho oklepat a příští týden vyhrát !!! My jsme vůbec nehráli špatně , byť Lom je fakt dobrý tým a jeden z mála který i u nás chce hrát fotbal a neparkuje tady autobusy jako drtivá většina  ostatních týmů .  Takže jediná šmouha na tom zápasu je to , že jsme dostali čtvrtou branku z naprosto vymyšlené penalty a to prostě bolí . 

 

 

 

SK PETŘÍN  B  -  RADNICE    1  :  4

Branky :  Vodrážka Jan

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/4fb97be8-1afe-4d45-9f78-98fb76d98bf1

 

Video ze zápasu :   https://app.veo.co/matches/20220902-2022-09-02-151723-e4314c6f/

 

Vše šlo tak nějak dle plánu asi půl hodiny . My jsme byli od začátku lepší , vcelku brzy jsme dali i krásnou branku , kdy parádní centr kapitána Petra Škardy  od lajny uklidil hlavou Honza Vodrážka . Hostující KAROSA byla neustála zaparkovaná v jejich vápně a všichni tak nějak čekali kolik jich ty Radnice nakonec dostanou !

Jenže přišla dvouminutovka v závěru první půle , která úplně otočila stav dějin . Hosté se po dvou našich obrovských chybách dostali do vedení a jestli v první půli bránili hodně , tak ve druhé ještě přidali . Jenže k tomu přidávali jeden brejk za druhým a konečných 1 : 4 je vlastně ještě milosrdných , když vezmeme v potaz , že neproměnili ani jednu ze dvou penalt !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Musím říct , že nakonec to beru pro naše mladíky jako obrovskou zkušenou !!! Hosté přijeli  bránit a nakonec jsme z toho dostali 4 góly a k tomu ještě 2 neproměněné penalty ! Takže my se na způsob tohohle  fotbalu musíme příště daleko lépe připravit a nedopustit to , že když máme 75% držení míče , tak si  z toho vytvoříme 3 tutovky a soupeř 8 !!!

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář