Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP"A" - KATOVICE 7 : 0 , SKPP"B" - ŽÁKAVA 1 : 1

ÁČKO SMETLO KATOVICE

DOROSTENECKÉ 

 

DERBY 

 

 

zvládla U19 skvěle

 

 

Každý zápas s plzeňskou Viktorií je svátkem a pokud se Vám podaří zvítězit , tak se to blíží k narozeninám :-) . Když se Vám podaří porazit Viktorku gólem v poslední minutě zápasu , tak je to opravdová euforie !!! Takže byť áčko dokázalo nastřílet sedmičku Katovicím , tak jednoznačným příběhem víkendu je vítězství naší U19 !!!

 

 

 

MUŽI 

katovice-2021.jpg

"Trojzubec"  ve vzduchu vyhrál stoper Ondra Vinkler s lehkou zadní pomocí brankáře Vojty Suchého a stejně tak dopadlo i celé divizní utkání mezi naším áčkem a jihočeskými Katovicemi , kterým naši chlapi nakonec dali nevídaných 7 branek !!!

 

 

 

SK PETŘÍN  -  KATOVICE   7  :  0  

 

Branky :  Lisý ( as. Provod ) , Šimáně  ( as. Bednář ) , Bílik ( as. Šimáně ) , Bednář ( as. Zajíček ) , Demeter ( as. Šimáně ) , Demeter ( as. Provod ) Šimáně ( as. Tětek )

Sestava :   Suchý  -   Klich ( 72´Kotěšovec ) , Vinkler ,  Kohout , Fikrle  (72´Tětek ) -   Provod , ´Zajíček  ( 72´Zoubek )  ,  Lisý , Vinkler ,  Bednář  ( 72´Štefl )    -   Šimáně , Bílik ( 60´Demeter )

Hrabačka , Voves

 

 

Muži měli za sebou tři zápasy bez výhry a soupeře , který naopak poslední tři zápasy vyhrál a to ještě s úctyhodným skóre 15 : 2 , takže jestli se něco čekalo , tak obrovsky vyrovnaný zápas . Jenže....

Jenže fotbal je prostě už takový a nakonec fanoušci viděli pravděpodobně nejvyšší petřínskou divizní výhru v dějinách .

S první brankou nám hodně pomohli katovičtí , ale pak už to byla labutí píseň naší ofenzívy a dávali jsme jeden gól za druhým. 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Pro nás velmi složitý zápas , protože byť jsme měli za sebou fakt tři těžké soupeře , tak realita , že ze tří týdnů máme jen jeden bod , byla prostě holá a i já jsem byl zvědavý jak s tím naložíme . Takže jestli jsem něco očekával , tak rozhodně ne to , že se po hodině hry budu jen kochat . Každopádně jsme si za tou výhrou šli už od začátku , trošičku se na nás usmálo i štěstíčko , které bylo minimálně tři týdny někde schované a pevně doufám , že tohle dokážeme potvrdit i v Klatovech , které mají tolik bodů , že jim rozhodně za týden tři chybět nebudou :-)

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/search/top?q=martin%20mangl

 

 

 

 

  SK PETŘÍN "B" -  ŽÁKAVA     1  :  1

4 : 5 na PK

Branky : Demeter

Asist. :  Provod

 

Sestava :   Hrabačka  - Šulc ( 60´Demeter ) ,  Trojovský , Zoubek ,Voves ( 46´Krystl )  -Veselý ( 46´ Jílek ) ,   Tětek  , Štefl   - Kotěšovec ( 74´Černický )  Škarda , Ježek ( 60´Provod )

 

Rezerva bohužel nezvládla domácí zápas a po remíze ani následný penaltový rozstřel  a nezbývá jí nic jiného , než se znovu nahodit na vítěznou vlnu a nejlépe hned za týden na Košutce .  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Oproti minulým zápasům jsme  změnili rozestavení i způsob hry ,  po očekávaném vyrovnaném začátku jsme začali mít navrch a už před přestávkou jsme začali hosty přehrávat a vypadalo to , že to bude dobré . Jenže pak přišla úplně hloupá standartka , hosté to z trestňáku trefili náramně a pořádně je to nakoplo . My jsme sice přidávali pod kotel , ale navíc než na srovnání to nestačilo .

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář