Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP "B" - TACHOV 0 .: 2 , SKPP "A" - M. LÁZNĚ 4 : 0

REZERVA POPRVÉ PADLA

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu s Klatovama  byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  M.LÁZNĚ   4  :  0

Branky :  Lisý 2 , Vinkler , Provod

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vinkler  , Vodrážka Dan  , Provod  -  Bednář ( 66´ Škarda ) , Heller , Lisý ( 75´Fikrle )  -  Šimáně ( 46´Voves ) , Kotěšovec  ( 66´ Demeter ) , Vodrážka Jan ( 66´Štefl )

Strejc , Veselý

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/b97f53a3-d2ec-4738-ac9d-0cbda7a4b752

 

Muži měli co napravovat , protože naposledy v Mýtě to byl fakt propadák . Minimálně výsledkově se jim to nakonec povedlo , i když hra nebyla bůhvíjaká . 

Každopádně o vítězi bylo rozhodnuto už po první půli , ve které měli hlavní slovo Zdeněk Šimáně s kapitánem Vencou Lisým . Zdeněk nejprve dvakrát trošičku všem zabrnkal na nervy , když netrefil doslova prázdnou bránu , ale záhy si to vynahradil skvělou asistencí na svého kapitána , který otevřel skóre - 1 : 0 . Chvilku na to jsme se prosadili ze standartky , když Honza Vodrážka poslal balon na "špičičku" Ondrovi Vinklerovi a bylo to 2 : 0 . A těsně před odchodem do kabin vybídl nádhernou průnikovkou Honza Vodrážka Petra Bednáře , který ještě o tyč přihrál Páťovi Klichovi , který ještě v malém vápně našel opět Vencu Lisého a bylo hotovo - 3 : 0 . 

Ve druhé půli se ještě po nádherné brejkové akci dvojice Michal Provod - Matěj Štefl zatřepetala síť hostující brány ještě jednou a mohlo se jít na Majáles - 4 : 0

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Fotbal to asi nebyl úplně excelentní , ale po tom "průseru" v Mýtě to nebylo úplně jednoduchý se dostat k takovémuhle výsledku . Každopádně jsme o výhře rozhodli už v první půli , kdy jsme dali 3 góly a další dvě stoprocentní tutovky jsme ještě zazdily . Soupeř sice v poli kladl jakýsi odpor , ale v našem vápně byl hodně bezpečný . První střelu vyslal až za stavu 4 : 0 a to se to pak vyhrává . My teď nutně potřebujeme vyhrát ještě jednou , protože dvě výhry v řadě si už skoro nepamutejeme , ikdyž víme , že  v pátek v Rokycanech to bude moc těžké !!!

 

FOTKY ze zápasu -   Vlaďky ŠTYCHOVÉ :

 

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206707-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-FC-Viktoria-Marianske-Lazne.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SK PETŘÍN "B"  -  TACHOV    0  :  2

Branky :  

 

Sestava :  Strejc   - Voves ( 70´ Provod )  , Levý ( 60´Rada ) , Veselý  , Krystl - ´Fikrle ,   , Jílek ( 84´Treml )  , Bendl    -   Štefl , Škarda ( 60´Kunesch ) , Skalozubov ( 60´Demeter )

Suchý , Vanc

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3eff8f97-c1a6-4a2c-9e1c-23e10011a69e

 

 

Béčko si před týdnem v Lubech zajistilo postup do krajského přeboru a hned v pátek to mohlo potvrdit tím , že to bude z prvního místa . Stačilo málo - porazit Tachov !!!

Po celý zápas se hrálo ve vysokém tempu a všechno tak nějak směřovalo k tomu , že to asi na výhru nebude , ale ani na porážku to rozhodně nevypadalo . Jenže přišla poslední desetiminutovka ,  hosté dvakrát udeřili a nám nezbývá , než se zase postavit na nohy a to první místo urvat jinde a bohužel i jindy !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky    Tak nějak klasický zápas s Tachovem , to znamená na tuhle soutěž naprosto nadstandartní mač , který se musel líbit, který ale tentokrát měl vítěze z druhé strany , což nám moc radosti neudělalo . Každopádně musím kluky fakt pochválit , protože hráli fakt dobře a tu prohru si prostě nezasloužili , což ale  platí i hostech , takže nakonec to byli oni kdo byl šťastnější a kdo sebral všechny body . Náš cíl se ale rozhodně nemění , byť k němu máme bohužel minimálně o dva týdny dál , ale chceme jednoznačně tuhle soutěž vyhrát , k čemuž nám teď chybí 2 výhry z pěti pokusů . 

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář