Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP "A" - SENCO 0 : 3 , SKPP "B" - MÝTO "B" 11 : 1

ÁČKO DERBY NEZVLÁDLO - BÉČKO SPLÁCHLO MÝTO

ÁČKO MUŽŮ 

 

DERBY

 

NEZVLÁDLO

 

Muži byli úspěšní jen na půl . Áčko nejprve nestačilo v plzeňském derby na doubravecké Senco , ale jeho rezerva si spravila chuť na záložním týmu jiného divizního týmu , když "B" tým Mýta rozdrtilo 11 : 1 . Skvěle si počínali naše dorosty . U19 si po výhře v Příbrami připsala do tabulky další 3 body a na jaře je zatím stoprocentní . Stejně tak si počíná naše divizní U18 , která se sice potýká s personálním nedostatkem hráčů , takže už ji podruhé za sebou nahradili kluci z U17  , ale  i s jejich pomocí si taktéž na jaře připsali do tabulky všech 6 možných bodů . Šestnáctka se taktéž nenechala zahanbit a byť tentokráte bylo jejich vítězství opravdu hubené , tak je to pořád super . Nejstarší žáci si zase střihli mistrák dorostu a tentokráte byl dvouletý rozdíl ve věku nad naše síly . 

 

skardis-2022.jpg

Kapitán naší mužské rezervy Petr Škarda , zatím neohroženě vede svůj tým za postupem do krajského přeboru . Tentokrát se nám postavila do cesty rezerva divizního Mýta a naši borci jim nasázeli o jednu branku méně než při podzimním zápase v Mýtě . Dobrá zpráva je ta , že tam to bylo 12 , takže i když je to méně , je to pořád dost !!!

 

 

 

MUŽI 

 

demeter-2022.jpg

Velmi prapodivný moment plzeňského derby , kdy byl vyloučen útočník domácího celku Aleš Demeter . 

 

 

SK PETŘÍN "A"  -   SENCO     0  :  3

Branky : 

 

Sestava : Suchý  - Kohout , Zoubek , Trojovský ( 46´Kotěšovec )  -  Provod ( 46´Štefl ) , Bednář ( 46´Gavrylovskyy ) , Zajíček , Lisý , Klich  -  Demeter , Bílik ( 67´Fikrle )

Edelaman , Jílek , Voves

 

Muži si to v plzeňském divizním derby rozdali se Sencem na umělce a 250 přítomných diváků se rozhodně nenudilo . Ti co nefandili domácím mohli nakonec  ještě slavit  ! Ale popořádku . 

Do první tutovky se dostal hostující Patrovský , ale tváří tvář golmanovi Suchému vysoko přestřelil . Pak to byli domácí , kdo se o něco více tlačil dopředu , ale výsledkem bylo pár nedotažených střeleckých pokusů . To nejzásadnější se odehrálo po půlhodině hry . Nejprve si na zadní tyči našel přízemní balon letící skrz celé vápno opět Patrovský a tentokráte před ním nebyl ani brankář , ale jen prázdná domácí svatyně a hosté vedli . Kdo čekal , že se domácí vrhnou za vyrovnáním , musel se za dvě minuty divit ještě více . Roubal se dostal k brejkové situaci a i když ho naše obrana stačila zpomalit , na parádní střelu na zadní nestačil nikdo , ani Suchý v bráně . 

Druhá půle byla v režii domácích  , kteří si vytvořili trvalý tlak , který však nepřinesl žádnou gólovou trefu . V 67 minutě navíc přišli o dva hráče najednou . Nejprve byl doslova "vyhozen " z areálu útočník Kryštof Bílik , když po opravdu hrubě nebezpečném střetu proletěl hradbu z pletiva až na přilehlé parkoviště a jen zásluhou obrovské štěstěny vyvázl jen s mnohačetnými podlitinami . To , že hlavní rozhodčí , tento zákrok vůbec nepotrestal , bylo všem přítomným tak nějak fuk , zvláště když se po nějaké chvíli "Kašty" postavil na nohy . O to prapodivnější byl jeho verdikt za necelou minutu , když se na  hranici vápna pokoušel o "nůžky" druhý útočník Aleš Demeter , jeho netrefení balonu skončilo někde na ruce hostujícího obránce a rozhodčí ho okamžitě vylučuje . 

Do konce zápasu zbývá ještě více než 20 min a obrázek je tak nějak stejný . Petřín zahazuje jednu šanci za druhou a hosté občas zahrozí z brejku . Ten poslední se jim daří a je konec - 0 : 3

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Úplně jednoduše řečeno : Prostě jsme to nezvládli !!! Krom těch dvou gólových zásahů ze závěru první půle  jsme během prvního dějství  pustili Doubravku ještě do další tutovky a to je prostě strašně moc ! Fotbal se hraje na góly a v téhle disciplíně jsme prostě prohráli a to rozdílem třídy . Ve druhé půli jsme to sice riskli , soupeře dostali pod trvalý tlak a přesto , že jsme šli do desíti , tak jsme si vypracovali dost šancí na to , abychom ten zápas minimálně zremizovali . Jenže z golmana Luhového jsme udělali první hvězdu zápasu a pevně doufám , že jsme si tu smůlu vyžrali na pořádně dlouho . Nedá mi se nevrátit k té situaci z 67 minuty , kdy jsme přišli takřka najednou o oba útočníky , byť to na konečný výsledek asi  nemělo zásadní vliv , protože my jsme tu fázi kdy jsme hráli o deseti hráli tak dobře , že bylo úplně jedno , že nás je o jednoho míň . Vracím se k tomu už s o něco chladnější hlavou s denním odstupem a hlavně jsem to viděl už asi desetkrát , takže se budu snažit být objektivní . Takže mi  zůstává rozum stát nad tím ,  jak celou tu situaci vyřešil hlavní sudí . Nejprve vůbec nepotrestá zákrok , který jen shodou absolutních šťastných náhod nekončí obrovským průserem , ale budiž , myslim že všichni kdo tam byli bez ohledu na barvu dresu , byli moc rádi , že se ten kluk postavil na nohy . A pak za půl minuty vyloučí našeho  hráče , který chce prostě jen vystřelit , tu situaci prostě nezvládá a trefí tak nějak na půl jejich obránce někam mezi rameno a loket . Pak si si v zápise přečtu , že za "surovou hru - kopnutí soupeře do hlavy za použití nepřiměřené síly" ! tzn. že všechno co napsal do zápisu je prostě naprostá  lež a v těch souvislostech , které na hřišti nastali - absolutně nepochopitelné rozhodnutí  !!!

 

 

 

 

SK PETŘÍN "B" - MÝTO "B"     11 : 1

Branky :  Kotěšovec 2 , Gavrylovskyy 2 , Škarda 2 , Vodrážka Dan 2 , Provod , Štefl , Krystl

 

Sestava :  Edelman - Krystl , Voves , veselý , Provod ( 46´Dan Vodrážka ) -  Štefl ( 46´Skalozubov ) , Jílek , Fikrle (65´Levý ), Gavrylovskyy ( 46´Ježek ) - Škarda , Kotěšovec ( 46´Zíma ) 

Strejc

 

Béčko musela aspoň trochu napravit neúspěch "A" týmu a to se jim rozhodně povedlo . Po dvanácti gólovém přidělu vloni v Mýtě , se tentokráte zastavil gólometr o jeden zásah méně . Každopádně to bylo zase dost a klukům patří velká gratulace . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Jdeme si za svým cílem a každým takovýmhle zápasem jsme o kousek blíže . Vstoupili jsme do zápasu skvěle a když jsme v 7´minutě dostali balon do sítě podruhé , bylo tak nějak hotovo . Soupeř sice kladl jakýsi odpor a chtěl si to co nejvíce zpříjemnit , ale ve vápnech to byl rozdíl třídy . Musím kluky pochválit , za reakci na pokyny a za snahu držet tempo zápasu co nejdéle to jde , protože jedině tak se můžeme posouvat dál a prakticky je jedno jestli je to o gól nebo o deset . Naopak se dá zkoušet daleko víc , než-li je tomu možné ve vyrovnaných zápasech , kterým byl třeba ten úvodní v Kralovicích a kde se zase musí chovat jinak . Každopádně jsme se  zase "hejbli"  v tabulce střelců a skvělou zprávou je i fakt že se na hřišti objevil a i  střelecky prosadil Dan Vodrážka , který se na zelené pažity dostal po skoro dvouleté pauze . 

 

 

ROZHOVOR S PETREM ZAJÍČKEM

 

hráčem 16.kola divize sk. A

 

https://fotbalunas.cz/rozhovor/8730/vzdycky-jsem-byl-takovy-mamanek-nam-rekl-hrac-kola-petr-zajicek-z-plzenskeho-petrina/