Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP "A" - KLATOVY 4 : 1 , SKPP "B" - KOŠUTKA 4 : 0

DVĚ VÝHRY JAKO DÁREK K 50 NAROZENINÁM TRENÉRA

vodr-50--2-.jpg

Dárkový koš a k tomu návdavkem  dvě výhry mužů , dostal od klubu a svých svěřenců jako dar k narozeninám trenér mužů Radek Vodrážka , jemuž je už od pondělí 2.5. -    50 let !!!

 

 

ÁČKO

 

 

PO MĚSÍCI

 

 

VYHRÁLO

 

 

Muži mají za sebou skvělý víkend ! Nejprve si v pátek rezerva poradila v derby s Košutkou a od postupu do krajského přeboru jí dělí 7 kol před koncem soutěže pouhé 3 body , aby v sobotu po výborném výkonu porazilo áčko druhý tým tabulky - Klatovy . Devatenáctka si připsala strašně důležité 3 body v ligové tabulce , když porazila velmi houževnatý Motorlet . Bohužel na stejného soupeře v kategorii sedmnáctek jsme nestačili . Divizní dorosty vezou všechny body z nedalekých Hořovic a v žácích jsme se radovali jen jednou , kdy se střelecky prosadila naše U15 . Ten ojedinělý úspěch je zapříčeněn hlavně tím , že naši mladší žáci hráli derby s Viktorkou a byť kousali , tak nakonec oba týmy padly . 

 

 

zajda-prestice-2022.jpg

Létající hvězda  našeho áčka Petr Zajíček  (  foto z domácího zápasu s Přešticema ) , byl hlavní postavou domácího divizního zápasu s Klatovama ! Klasický HATRICK  se prostě jen tak nedává !!!!

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

sancis---klatovy-2022.jpg

Druhou "hvězdou" zápasu byl Zdeněk Šimáně , který si na své konto připsal dvě asistence ! A to ještě takové , že pokaždé si střelec mohl vybrat , který kout poloprázdné brány si vybere .

 

 

SK PETŘÍN "A"  -  KLATOVY    4  :  1

Branky :  Zajíček 3 , Bendl

 

Sestava : Edelman  -  Klich , Trojovský ( 7´Vinkler ) , Kohout ( 65´Bendl ) , Provod  -  Bednář , Heller ( 82´Štefl ) , Zajíček  -  Šimáně , Vodrážka J. ( 65´Kotěšovec ) , Škarda ( 82´Fikrle )

Strejc , Bílik

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/5c65f16d-08ea-43ad-8970-0a0dc93244d1

 

Muži měli za sebou celý měsíc bez výhry a před sebou soupeře , který se vyšvihl už na druhé místo v divizní tabulce . 

Pro naše začal zápas nejhůř jak mohl . Po 5-ti minutách se sám , bez cizího zavinění, sesunul k zemi Martin Trojovský a všem přítomným bylo jasné , že to s jeho kolenem nebude dobré . Do hry tedy musel vstoupit Ondra Vinkler , který se naopak z dlouhého zranění dostal . Nicméně byli jsme to my , kdo diktoval tempo hry a po zásluze jsme šli id vedení , ke kterému nám hodně pomohl jeden z klatovských stoperů , který podklouzl a poslal našeho Zajíčka tváří v tvář svému golmanovi a v tomto souboji poprvé vítězí Petr  -  1 : 0

Když se pak po deseti minutách druhé půle Zajda trefil znovu , bylo to už 2 : 0 a zdálo se , že bude jednoduché . Jenže hosté se dostali ke standartce a nadvakrát propálil Davida Edelmana v naší bráně - 2 : 1 . Pak přišlo bohužel  zranění dalšího našeho stopera a Adam Kohout musel vystřídat a jelikož nám stopeři už došli , postavil se tam kapitán Petr Bednář . A než jsme se stačili srovnat , udeřili jsme potřetí ! Na straně se prokličkoval Zdeněk Šimáně a jeho zpětnou přihrávku uklidil Petr Bendl - 3 : 1  .  Příběh Petra Zajíčka pak končí heppyandem - po parádním brejku dvojice Bendl - Provod si Petr Zajíček zapisuje první hattrick na Petříně a zvyšuje na konečných 4 : 1 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ta série nebyla vůbec příjemná , byť těch bodů nemáme úplně málo a zase jsme posunuli béčko tam , kam jsme chtěli . O to víc jsme se chtěli zpátky vrhnout na výsledky áčka a Klatovy porazit . To se nám povedlo a to naprosto zaslouženě . Skvělé na tom všem je , že přesto , že nám chyběla celá řada velmi důležitých hráčů , tak jsme postavili tým , který si to vítězství jednoznačně zasloužil a v plné nahotě jsme zase dokázali jak silný ten náš tým je !!! Bohužel k těm našim už tak obrovským absencím přibyli Troyas a Áda Kohout a já pevně doufám , že to nebude nic dlouhodobého . Samozřejmě , že nakonec musím vyzdvihnout výkon Petra Zajíčka , protože tohle dělá fotbal fotbalem a takovéhle příběhy jsou prostě super . Takže jen tak houšť !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU najdete na facebooku Martina Mangla 

https://www.facebook.com/martin.mangl.1

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206691-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen-SK-Klatovy-1898.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Kapitán naší rezervy Matěj Fikrle je znám svým herním stylem a jako "nosič vody" je takřka nenahraditelný . Naopak v kanadském bodování mu to trochu hapruje , ale i to se nakonec protrhlo . V interním souboji s Páťo Klichem o první bod v soutěžním ročníku se ve 23 kole ujal vedení 1 : 0 , když na stejné skóre nás v zápase s Košutkou  poslal parádní hlavičkou . 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

zimic---kosutka-2022.jpg

Naše béčko porazilo v pátek v derby Košutku a to i díky tomu jak dokážeme u nás pracovat s golmanama !  Jednoho jsme nechali v bráně a další dva jsme poslali do pole . Jakub Zíma se nakonec prosadil i střelecky , když jak jinak než hlavou uzavřel konečné skóre na 4 : 0 . To pak ještě v závěru mohl navýšit další muž s rukavicema , ale Daviod Strejc svůj jinak výborný výkon zhatil neproměněnou penaltou .

 

 

SK PETŘÍN "B"  -  KOŠUTKA     4 : 0

Branky :  Fikrle , Kotěšovec , Krystl , Zíma 

 

Sestava :  Strejc ( od 46´v poli )  - Jílek ,   , Vodrážka Dan , Vinkler (60´Levý )  , Krystl - ´Fikrle ,  Veselý , Bendl ( 60´Zíma )   - Kotěšovec (46´Hájek ) , Frank ( 46´Černý ), Štefl ( 46´Suchý - do brány )

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/40520c1b-bee5-4b52-9942-1510ad3c9de2

 

 

Béčko se  mílovými kroky blíží krajskému přeboru a na cestě překonali další překážku , když po velice koukatelném výkonu porazili v derby zápase Košutku . V zápase diváci mohli vidět 4 krásné branky a hned tři brankáře na hřišti a to ještě v jednom týmu . Každopádně ten vysněný postup je strašně blízko !!!

 

Komentář trenéra RAdka Vodrážky :    Musím říct , že poslední naše zápasy se podobají jako vejce vejci . Ne , že by to v době nedávné bylo o hodně jiné , ale trochu určitě . Naše rezerva poslední dobou hraje skvěle a oproti těm dávnějším zápasům je od první do poslední minuty prostě jasně lepší a zápasy má pod absolutní kontrolu a to se to pak hraje !!! Každopádně jsme si zase po otevřeném zápase v Žákavé vyzkoušeli něco jiného a i do propracovaného obranného valu Košutky jsme se postupně propracovali a zaslouženě vyhráli . 

 

dedek---kosutka-2022.jpg

"Pane Bendl , ještě jednou se mi takhle nevěřícně podíváte na můj rozhodcovský zadeček a bude  to za žlutou kartičku " !!!

  .... i takhle nějak to v zápase s Košutkou mohlo být , ale asi nebylo :-)

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář