Jdi na obsah Jdi na menu
 


SKPP "A" - BEROUN 5 : 2 , SKPP "B" - HRÁDEK 8 : 0

ZA DVA ZÁPAS 13 GÓLŮ

MUŽI

 

 

NASÁZELI ZA

DVA ZÁPASY 

 

 

13 GÓLŮ

 

 

klich-beroun-2022.jpg

Patrik Klich byl mužem celého víkendu !!! Minulý týden si konečně  připsal první kanadský bod sezony za asistenci a teď to konečně přišlo i střelecky !!! V pátek mu stačilo za bégo jen pár minut na to , aby vstřelil 2 góly Hrádku  a střelecký apetit si ponechal i přes noc , protože to byl zase střelec s číslem 13 , který jako první v sobotu dopoledne  rozvlnil sít v brance Berouna  . Skvělá práce !!!

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

bedy-beroun-2022.jpg

Středopolař Petr Bednář dotáhl nejen naší středovou řadu v utkání s Berounem k vysoké výhře 5 : 2

 

 

SK PETŘÍN "A" - BEROUN     5 : 2

Branky :  Klich , Vodrážka Jan , Šimáně , Demeter , Zajíček

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vinkler  , Kohout  , Provod ( 65´Voves )  -   Lisý  , Zajíček , Bednář  ( 65´Fikrle )   -  Šimáně ( 65´Štefl ) , Demeter  ( 65´Kotěšovec ) , Vodrážka Jan ( 72´Vodrážka Dan )

Edelman 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/04ee38cc-5eb3-4d24-a5e7-c77ade3cf71a

 

Muži natáhli sérii bez prohry na tři kola a pokud se chtějí na konci soutěže  pyšnit 50-ti bodovým ziskem , budou muset sérku ještě prodloužit . 

Každopádně domácí zápas s Berounem rozhodli ve dvou dvouminutových sekcích . nejprve se po půlhodině neprosadil Zdeněk Šimáně , ale vyražený balon od hostujícího brankáře si znova doběhl a jako na podnose ho připravil pro premiérového střelce roku - Páťu Klicha - 1 : 0 . Trvalo to jen pár desítek vteřin , kdy se  po akci Michala Provoda  prosadil Honza Vodrážka a bylo to 2 : 0 

Po změně stran se na branku čekalo jen 5 minut a zase to byl klasický slepenec . Nejprve si aktéři první naší trefy vyměnili role a po zpětné příhře Patrika Klicha se z gólu radoval Zdeněk Šimáně , aby se hned záhy trefil i třetí náš útočník Aleš Demeter , který se prosadil tváří tvář hostujícímu brankáři po parádní souhře dua Honza Vodrážka - Zdeněk Šimáně . Když se za dalších 6 min parádně trefil Petr zajíček, bylo to už 5 : 0 , což pro hosty nebyla moc dobrá zpráva , zvláště když do konce zbývalo ještě více jak půl hodiny . Hosté se ale nesesypali a skóre , byť asi už jen kosmeticky , upravili na schůdných 5 : 2

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Ten zápas se tak nějak odvíjel dle našich předpokladů , tzn , že budeme mít herní převahu a soupeř bude trpělivě bránit a bude hrozit z brejků . My jsme sice měli od počátku převahu a nějaké příležitosti k tomu , ale berounští šli během první půl hodiny dvakrát sami na kasu a nás pokaždé podržel Vojta Suchý . No a když jsme pak dvakrát dvojitě udeřili bylo o vítězi rozhodnuto  . Jsem rád , že se prosadili všichni naši útočníci a že kluci dělali to co jsme si celý týden říkali . Teď máme před sebou ještě tři zápasy a moc bychom chtěli mít na konci 50 bodů , stejně jako bychom chtěli být na konečném 4. místě což byl náš cíl už před sezónou  a byť musíme spoléhat i na cizí pomoc , tak doufáme , že se nám to povede . V tu chvíli by to byla sezóna značka : skvělá !!!

 

 

FOTKY ze zápasu :

https://www.facebook.com/skpetrin

 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-divize/fotogalerie-petrin-smetl-beroun-trener-vodrazka-chce-zabojovat-o-ctvrte-misto-20.html?fbclid=IwAR2S4KYQjxvsJJPHUtN32MpFDUaON27HaDgQEz6fhNM7doVJ9wAdBI1EwfU

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://app.veo.co/matches/20220106-2022-01-06-085210-57/

 

 

 

MUŽI "B"

 

krystl-hradek-2022.jpg

Jakub Krystl se sice v první půli zápasu s Hrádkem  držel zpátky , ale po přestávce se rozehrál k famóznímu výkonu . Na konečném skóre 8 : 0 se totiž podílel hned 4 gólovýma přihrávkama !!!

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

SK PETŘÍN "B"  -  HRÁDEK  8 : 0     

Branky :  Klich 2 , Škarda , Kotěšovec , Bendl , Štefl , Voves , Vodrážka Dan

 

Sestava :  Strejc  - Voves ( 46´Brož )  , Vodrážka Dan , Zíma  , Krystl   -  Fikrle  ( 60´ Klich )  , Skalozubov , Bendl   -   Štefl ( 60´Levý ) , Škarda  , Kotěšovec ( 46´Černický )

 

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/05e28956-0e65-42de-8aad-d5e37dbb552c

 

 

Béčko mělo za sebou dvě porážky v řadě a tak mělo tak trochu nůž na krku , protože ten náskok , který mělo na čele soutěže , se tím samozřejmě docela dost zmenšil . Kluci ale nenechali nic náhodě a zvláště v první půli a pak v závěru zápasu předváděli skvělý fotbal se spoustou neproměněných příležitostí . Takže konečné skóre bylo pro hosty ještě milosrdné .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky    Měli jsme jednoznačný cíl - vrátit se na vítěznou vlnu a to nééé jen tak nějakým výsledkem a výkonem . Musím říct , že výkon zvláště v prvním poločase byl skvělý a to , že jsme z toho dali jen 4 branky , bylo nakonec pro hosty klíčové v tom směru , že nedostali desítku . Pořád nám ale chybí k titulu jedna výhra a byť v neděli zase hrajeme zároveň s áčkem , budeme chtít tuhle kapitolu zavřít už ve Svéradicích !!! 

 

vodr-dan-hradek-2022.jpg

Parádní tečkou za vysokým vítězstvím nad Hrádkem , byl přímý volný kop Dana Vodrážky . Ten sice musel napřed projít velkým konkurzem asi šesti hráčů mající zálusk na střelbu z místa z cca 25 metrů , ale postupně se prosazoval dál a dál  . Nakonec mu ve finále  balon přenechal i hrající trenér Jarda Levý , což překvapilo nejednoho diváka :-) . Každopádně to "Bebí" udělal velezkušeně , protože Dan to trefil náramně , přenáramně !!!

 

 

 

 

Komentář trenéra Tomáše Kocíka  : 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář