Jdi na obsah Jdi na menu
 


SENCO - SKPP A 3 : 3 , STAŇKOV - SKPP B 0 : 6

ÁČKO BERE Z DERBY JEN BOD

 

 

MUŽI

lisy-senco-2022.jpg

Kapitán našich mužů dotáhl svůj tým na Doubravce jen k bodu . 

 

 

SENCO   -   SK PETŘÍN A      3  :  3 

Branky :  Demeter , Klich , Vodrážka Jan

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý , Kohout  , Vodrážka Dan  - Bednář ( 64´Heller ) , Zajíček  , Vodrážka Jan ( 64´Šimáně )  -  Provod  , Demeter  ( 80´Demeter ) , Klich

Edelman , Levý , Štefl , Vanc

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

Fotografie ze zápasu : 

https://www.facebook.com/skpetrin

Video ze zápasu :

 https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/211288-SK-SENCO-Doubravka,-o.s.-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

Muži jeli na Doubravku s jasným cílem , odčinit úvodní domácí porážku od Katovic , což se jim nakonec bohužel nepodařilo . Po úvodní půlhodinovém oťukávání jsme se dostali do vedení po parádní střele Aleše Demetera , ale domácí nás ztrestali z brejku těsně před poločasovou přestávkou a tak se šlo do kabin za stavu 1 : 1 .

Druhá půle byla z naší strany už lepší , zaslouženě jsme se dostali do dvoubrankového vedení , když se nejprve po pasu Michala Provoda  z blízka trefil Patrik Klich  a hned záhy Honza Vodrážka po úniku Aleše Demetera . Pak jsme měli další dvě tutovky , ale gól padl až do naší sítě a to po standartce z půlky hřiště - 2 : 3 . Za chvilku jsme kopali penaltu za faul na Aleše Demetera ,  Adam Kohout ji proměnil a zdálo se , že je hotovo . Jenže sudí ji nechal opakovat a druhý pokus už domácí brankář kryl . Zkáza přišla až v 90 min , domácí se dostali do vápna ,  bylo srovnáno  a konec .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Určitě jsme nehráli tak dobře jako v prvním kole , ale zase máme aspoň bod ! Samozřejmě , že je to pro nás ale strašně málo . vedli jsme 1 : 3  měli jsme zápas naprosto ve své moci a v té chvíli to bylo jen otázkou skóre . Jenže pak přišel nevídaný gól domácích na 2 : 3 a bylo to zase jen o gól . I na to jsme ale ještě reagovali a z penalty zase odskočili na  2 : 4 . Bohužel rozhodčí nechal penaltu opakovat ( z videa je vidět , že naprosto nesmyslně )  a my jsme opakovačku nedali . Tím zůstali domácí ve hře a bohužel v poslední minutě srovnali . 

 

 

STAŇKOV  -  SK PETŘÍN  B    0  :  6

Branky :  Kotěšovec 2 , Veselý , Krystl , Maxa , Klich 

 

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/1ab0829a-4f7d-437e-a0d1-a0ae5b526d8d

Video ze zápasu :  https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Krajsky-prebor---Plzensky-kraj/Pohlavi-Muzi/Sezona-2022-2023/210350-FK-Stankov-SK-PETRIN-PLZEN.htm

 

Rezerva potvrdila ve Staňkově roli favorita . Úvodní drtivý tlak sice domácí přežili bez úhony , ale po půl hodině hry jsme se prosadili během chvilky hned třikrát ! . V závěru poločasu sice domácí vystrčili růžky , to ale bylo spíše naší laxností . Ve druhé půli jsme přidali další tři branky a k tomu jsme udělali z domácího gólmana super hrdinou ! 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Jsme rádi , že jsme udrželi čisté konto a dostali se na druhou příčku krajského přeboru . Od začátku do konce jsme měli převahu a nebýt neskutečného výkonu domácího gólmana mohlo to být dvakrát tolik . Teď se musíme připravit na Mýto , protože to bude podstatně těžší soupeř , ale hrajeme doma , takže budeme chtít vyhrát i třetí zápas v řadě . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář