Jdi na obsah Jdi na menu
 


SENCO - SKPP"A" 3 : 3 , STAŇKOV - SKPP"B" 0 : 6

ÁČKO VEZE Z DOUBRAVKY POUHÝ BOD

 

 

 

MUŽI

 

 

SK PETŘÍN A  -  KATOVICE    0  :  2

Branky : 

Sestava : Suchý  -  Vinkler , Lisý , Kohout (84´Krystl ) - Bednář ( 84´Vanc ) , Zajíček (62´Kotěšovec ) , Heller ( 62´Vodrážka Dan ) , Vodrážka Jan  -  Provod ( 84´Štefl ) , Demeter , Klich

Edelman

 

Fakta zápasu :

 https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/beac4b2d-ed4f-4634-b4f0-1c48e9c938ae

 

Muži vstoupili do nové sezóny porážkou a hlavním viníkem byla jednoznačně střelecké nemohoucnost . Od začátku byli totiž dominujícím týmem , ale ne a ne se prosadit . Každopádně to vypadalo , že to přijde časem , ale přišla poslední minuta první půle a první velká rána ! Po ojedinělé , ale velmi pěkné akci Jihočechů jsme dostali klasického šatnáře a šlo se do kabin . 

Do druhé půle se šlo tedy s jasným předsevzetím , co nejdříve srovnat a záhy utkání otočit . Jenže to trvalo přesně 3 minuty , než se hosté trefili podruhé . Od té chvíle už to bylo jen marné dobývání hostující svatyně.....

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :

Prohrát úvodní zápas je vždycky nepříjemné , notabene když ho hrajete doma a máte po většinu utkání jasně navrch . Ale to je prostě fotbal a někdy to tak prostě je . Naše situace je o to složitější , že jedeme za týden na Doubravku , které je v podobné pozici a ten , kdo nevezme body i ve druhém kole už to bude mít pořádně složité . My potřebujeme hlavně zopakovat sobotní herní výkon a protrhnout tu střeleckou impotenci , pak to bude dobrý !!!

 

 

SK PETŘÍN  B  -  VEJPRNICE    3  :  0

Branky :  Kotěšovec ( as. Štefl ) , Štefl ( as.Kotěšovec ) , Vanc ( as. Tětek )

Sestava :  Edelman  -  Havelka , Veselý , Vodrážka Dan ( 46´Levý ) , Krystl ( 60´Brož ) - Rada , Maxa ( 70´Heller ) , Tětek  -  Vanc  , Štefl , Kotěšovec ( 62´Vobruba , 70´Zíma )

Fakta zápasu : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/c975e92c-389d-4e3b-abd3-5b06ce0ba9ba

 

Rezerva svůj historicky první zápas v krajském přeboru zvládla výborně ! Soupeř se držel jen v úvodní půlhodině a když dostal první branku od Lukáše Kotěšovce , tak se náš výkon posunul tak , že hosté od té chvíli moc šancí na úspěch neměli . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : 

Tím , že jsme hráli hned po áčku a ještě po prohraném zápase , tak ty předzápasové přípravy byly prostě úplně na prd , takže jsme byli rádi , když se písklo do píšťalky . Kluky to samozřejmě trochu poznamenalo a úvodní pasáž jsme neměli úplně top . Každopádně se postupem času začal projevovat rozdíl mezi oběma výběry a konečné skóre 3 : 0  tak nějak odpovídá tomu , co se dělo na hřišti . Kluky musím pochválit , protože jsme zase ještě rapidně omladili ( nejstaršímu ,  kapitánovi Matějovi Šteflovi , je pouhých 23 ) a přesto tenhle těžkej vstup do soutěže  zvládli na výbornou .