Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROKYCANY "B" - SK PETŘÍN 1 : 4

VÝHRU ZKAZILO ZRANĚNÍ ŠULCE

PARÁDNÍ VÍKEND

 

ZHATILO VÁŽNÉ ZRANĚNÍ

 

HONZY ŠULCE

 

 

Vypadalo to všechno na vskutku parádní víkend  , který hned v sobotu ráno načala naše U 15 , která naproti všem prognózám a předpovědím porazila doma Písek a kluci si připsali svojí první ligovou výhru ! V neděli se odehrál na umělce doubraveckého Senca šlágr krajského přeboru dorostu a ten kdo fandil červenobílým barvám , musel být nadšen ! Starší dorost svého úhlavního soka doslova přejel parním válcem a zahanbit se nedali ani dorostenci mladší . V tu samou dobu sice padlo naše mužské béčko , ale hned po nich se radovali z výhry naši nejmladší dorostenci , které domácí výhra posunula až na čelo tabulky . Všechno už to mělo završit jen mužské áčko a dlouho to vypadalo , že to tak bude . Kluci sice v Rokycanech nenechali nic náhodě a brali všechny tři body , ale vinou vážného zranění Honzy Šulce ,   byla výhra  velmi trpká . 

 

 

MUŽI "A" 

 

ROKYCANY "B"  -  SK PETŘÍN    1   :   4 

Branky  : Šmídl , Levý , Vohrna , Lisý

 

Sestava :           Pfleger

Chocholatý (82´Brudna) Zoubek  Levý Šulc (84´Vodrážka )  

Škarda  ( 60´Hartl )   Lisý   Papáček , Šmídl

Vohrna  ( 74´Šimáně )

Příhoda 

 

Áčko si v neděli vyrazilo pro všechny tři body , ale všichni si byli vědomi toho , že pokud se to nepodaří , bude to obrovská "taškařice" . Každopádně nám suprově vyšel začátek utkání , na ukazateli ještě svítila nultá minuta a už nám to tam spadlo . No spadlo  , neskutečná rána Šmídla šla sice doprostřed brány , ale domácí gólman nestačil ani zvednout ruce . Nedlouho na to už to bylo o dva góly , když penaltovou střelu uklidil Levý . Do kabin se sice šlo jen za stavu 0 : 2 , ale tutovek jsme měli tak sedm . V poločasu druhém se všeobecně čekalo na třetí branku v domácí síti , která by zřejmě zlomila vcelku statečný odpor domácích mladíků , ale ta ne a ne přijít , protože i těch šancí bylo podstatně méně než v úvodním dějství . A mohlo udeřiot na straně druhé !!! Domácí se dvakrát sčistajasna objevili před naší bránou a Pfleger musel předvést jeden super zákrok , aby jsme udrželi nulu na svém kontě . Tahle chvíle nás nakopla a za tři minuty bylo hotovo . Nejdřív se na hranici vápna dostal k balonu Vohrna a předvedl něco podobného jako Šmídl v úvodní  minutě a minutu po něm se trefil letos poprvé i Venca Lisý . Dali jsme i pátou branku , ale tu bohužel do své vlastní svatyně . Na ukazateli svítilo 1 : 4 , do konce jen pár minut a vše vypadalo na pohodový konec víkendu . jenže přišel moment , který se bohužel v tomhle sportu občas stává . Honza Šulc se odhodlal ještě k jednomu náběhu do domácího vápna , přišel faul a od té chvíle bylo všechno špatně !!! Zlomená noha nad kotníkem a  přetržené vnitřní vazy - to je krutá diagnóza . Honza už je momentálně po operaci a my všichni věříme v jeho brzké uzdravení a 

DRŽÍME PĚSTI !!!!!

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Bohužel dneska je úplně jedno jak a kolik jsme hráli . Za celý víkend jsme urvali spousty famózních bodů a všechny do jednoho bych vyměnil za Honzovo zdravou nohu . Stalo co se stalo , to už teď těžko vrátíme , takže budem koukat vpřed a budem  se těšit na to , až se Honza zase ukáže v kabině !!!

Hodně štěstí Jeníku  :-)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář