Jdi na obsah Jdi na menu
 


ROKYCANY - SK PETŘÍN A -1 : 1 , B - 2 : 1

Z ROKYCAN JEN BOD 

 

 

 

MUŽI "A"

 

DIVIZE sk. "A"  -  tabulka  :

  https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/911e45f1-c226-4fb6-9bae-61ea6af601f1

obrazem-divizni-derby-v-husovych-sadech-skoncilo-delbou-bodu-22_denik-630-16x9.jpg

Honza Vodrážka nás sice po samostatném úniku poslal v Rokycanech do vedení , ale to nám vydrželo jen pár minut . Domácí záhy srovnali z penalty a skóre 1 : 1 se už do konce nezměnilo .

 

 

ROKYCANY - SK PETŘÍN "A"    1 : 1

Branky :  Vodrážka Jan

 

Sestava : Suchý  -  Klich  , Vinkler  , Kohout  , Provod ( 65´Voves )  -   Heller , Lisý  , Zajíček  ( 60´Bednář  )   -  Šimáně ( 82´Vodrážka Dan ) , Kotěšovec  ( 60´ Demeter ) , Vodrážka Jan ( 60´Štefl )

Edelman , Fikrle

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/73f79788-60cc-4008-a2b7-64565ce5ce15

 

Muži moc chtěli po dlouhé době zažít jaké je to vyhrát dvakrát po sobě a ikdyž se jim to nakonec nepodařilo , tak je to alespoň neprohra . 

Utkání se hrálo v pátečním velmi parném odpoledni , ale tempo hry bylo velmi vysoké a diváci se určitě nenudili . My jsme měli v první půli trochu více ze hry a po zásluze jsme šli do vedení , když se po soupeřově rohu dostal do brejku Honza Vodrážka a svoje sólo nekompromisně zakončil po mezi nohy domácího gólmana Houdka - 0 : 1 . Domácí ale odpověděli velmi záhy , když Černý proměnil pokutový kop nařízený za ruku našeho Patrika Klicha .

Druhá půle byla už ve znamení naší velké snahy o opětovné překlopení výsledku na naší stranu a z toho pramenící velmi nebezpečné brejkové šance domácích . My jsme se své největší šance měli po standartkách , ale ani Vinkler , ani Demeter balon do domácí sítě nedostali a když pak domácí Lehký v poslední minutě přestřelil z pár metrů úplně prázdnou bránu , byli s bodem spokojeni asi všichni . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Moc jsme chtěli si z Rokycan odvézt všechny tři body a herně jsme na to asi měli nárok , ale z naší herní převahy jsme si prostě vypracovali méně šancí , než jsme nakonec pro vstřelení dvou branek potřebovali . Teď se musíme pořádně připravit na zbytek soutěže , protože hodně moc chceme dosáhnout na magickou hranici 50-ti bodů a to bude ještě strašně moc a moc práce . Každopádně pokud budeme opakovat výkony podobné tomu v Rokycanech , tak to zvládneme . 

 

 

FOTKY ze zápasu :

https://www.mladisportovci.cz/2022/05/20/fc-rokycany-vs-sk-petrin-plzen-11-11/

 

https://plzensky.denik.cz/fotbal-divize/obrazem-divizni-derby-v-husovych-sadech-skoncilo-delbou-bodu-20220522.html

 

VIDEO ZE ZÁPASU :

https://www.tvcom.cz/Zapas/Sport-Fotbal/Soutez-Divize-A/Pohlavi-Muzi/Sezona-2021-2022/206715-FC-Rokycany-TJ-Dynamo-ZCE-Plzen.htm

 

 

 

MUŽI "B"

 

fik---kosutka-2022.jpg

Zastupující kapitán naší rezervy Matěj Fikrle dovedl svojí družinu až k postupu ! 

 

1.A třída  -  tabulka  :

 https://souteze.fotbal.cz/turnaje/hlavni/ea2f525f-47f8-4527-980e-9e5e9e757f95

 

ROKYCANY  -  SK PETŘÍN "B"    2 : 1 

Branky :  Škarda

 

Sestava :  Edeleman  - Voves ( 82´Voves )  , Vodrážka Dan , Veselý  , Krystl ( 65´Vodrážka Jan ) -  Fikrle ,   , Jílek ( 46´ Heller )  , Zajíček    -   Štefl ( 46´Skalozubov ) , Škarda  , Demeter 

Levý

 

FAKTA ZÁPASU : https://souteze.fotbal.cz/zapasy/zapas/3da6112a-eafa-4b7d-a5d1-1dbc82c095e0

 

 

Béčko si před týdnem připsalo první soutěžní porážku a nikdo nevěřil , že by mohla za týden přijít další a ejhle je tady . 

Kluci sice v Rokycanech předvedli tak nějak svůj poslední dobou tradičně dobrý výkon , ale bez gólů , což je ve fotbale dost důležitá disciplína . Jedinou branku jsme vstřelili ze značky pokutového kopu , kdy kapitán Petr Škarda srovnával na 1 : 1 . Pak jsme se sice tlačili a rvali o výhru , ale přišel brejk a bylo hotovo 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky    Tak nějak jsme tušili , že ten zápas bude koukatelný , protože už ten náš domácí tomu nasvědčoval . Domácí chtěli hrát v první půli fotbal , což nám samozřejmě vyhovovalo , ale bohužel jsme balon do brány nedostali ani z jedné z opravdu mnoha šancí . Domácí se samozřejmě z přibývajícím časem zaměřili na pečlivou defenzívu , průběžný výsledek je držel v maximálním nasazení a bod by na rozdíl od nás asi brali všema deseti . Jenže fotbal už je někdy takový a místo naší rozhodující trefy přišla trefa domácích a musím konstatovat , že  byla nádherná. Každopádně v tuhle chvíli se nám fakt hodí to , že máme bodů pořád ještě nejvíc ze všech  a že už máme pár týdnů postup v kapse . Teď se musíme ještě nakopnout a dotáhnout to k prvnímu místu !!! K tomu potřebujeme dvě výhry , takže už v pátek se v plné palbě vrhneme na Hrádek !!!

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář