Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY - ZIMA 2022

MUŽI - PŘÍPRAVNÉ ZÁPASY V ZIMĚ 2022

VÍKENDOVÉ

 

VÝSLEDKY

 

přípravných zápasů

 

 

 

 

MUŽI

 

 

SK PETŘÍN  -  H. BŘÍZA   3  :  2

Branky :  Bílik 2 , Demeter

 

Sestava :   Zíma ( 46´Strejc ) - Zoubek , Levý , Veselý  -  Štefl , Fikrle , Pleticha ( 46´Heller ) , Krystl  -  Škarda , Demeter , Bílik

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Opravdu dlouho jsme nehráli , takže jsem čekal takové to správné nabuzení a bohužel to tam u všech našich hráčů ze začátku nebylo . Každopádně jsme první půli byli hodně dominantní , ale s hrou do plného bloku jsme si moc poradit nedokázali a ještě jsme nedali penaltu . Druhá půle už byla vyrovnanější , ale  o to víc jsme si vypracovali šancí . Nakonec nám tři branky stačily na zaslouženou  výhru  , ale soupeř hrál velmi dobře . 

 

 

SK PETŘÍN  -  DOMAŽLICE    1  :  2

Branky : Bílik

 

Sestava : Suchý - Klich , Vinkler , Kohout  -  Heller , Bednář , Lisý , Zajíček , Provod  - Kotěšovec , Šimáně        stř. : Bílik , Štefl , Fikrle , Škarda

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Fotbal se hraje na výsledek a ten je pro nás špatný , tím bych mohl své hodnocení ukončit , ale nedá mi abych k tomu zápasu něco nedodal . Na to , že to byl pro nás zápas po 2,5 měsících , tak musím konstatovat , že to od nás mělo dost kvality . Úplně nedokážu posoudit , jestli jsme my hráli tak dobře , nebo  Domažlice tak špatně , ale určitě poprvé v novodobé historii jsme byli ve vzájemném zápase lepším týmem a to prostě potěší , zvláště když vidím jací hráči proti nám nastoupili . Nakonec rozhodla jejich větší kvalita v koncovce a nás může mrzet naopak ta nekvalita , protože jsme klidně mohli  dát Jiskře  4 - 5  gólů  a to se jen tak nestává .  

 

 

 

SK PETŘÍN  -  BŘEZOVÁ    4  :  0

Branky :  Demeter 2 , Štefl , Kohout

 

Sestava :   Zíma ( 46´Suchý ) - Zoubek , Trojovský , Kohout -  Voves , Štefl , Fikrle , Heller , Krystl  -  Škarda , Demeter 

stř. : Lisý , Zajíček , Vinkler , Bílik , Černický

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Oproti původnímu plánu jsme sehráli jen utkání s Březovou , jelikož ten  druhý naplánovaný  zápas s Radnicema , jsme přenechali naší U19 , která přišla o zápas s Černicema a nakonec to bylo zjevně dobré rozhodnutí . K sedmi dlouhodoběji zraněným jsme pošetřili i "lehce pochroumané " a protočili spravedlivě 17 hráčů , kteří nás zase spíše potěšili , než-li naopak . Určitě to nebylo tak dobré , jako minulý týden proti Domažlicím , ale zase jsme oproti tomu zápasu vyhráli a to jediné se ve fotbale počítá ! Soupeř byl v poli velmi dobrý , což vypovídá o  jejich postavení v divizní tabulce sk.B kde jsou na výborném  7.místě , ale rozdíl byl v obou šestnáctkách ! Jak v té naší , tak v té jejich , jsme byli jednoznačně lepším týmem . Důležité ale bude , abychom minimálně stejně , nebo ještě lépe , vypadali za 6 týdnů , až půjde o body !!!

 

FOTO ZE ZÁPASU  : 

 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

 

K.VARY  -  SK PETŘÍN     7 : 1  

Branky :  Demeter 

 

Sestava :   Suchý  ( 46´Edelman ) - Klich , Vinkler , Kohout , Provod  -  Lisý , Zajíček ,  Heller  -  Gavrylovskyy , Demeter , Bílik

stř. : Štefl , Fikrle

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :   Domácí nás hodně rychle a tvrdě posadili na zem , byť to z naší strany nebylo pohledově zas takový propadák a co se týče gólových situací , tak jsme byli  pilnější než Slavie . Jenže první čtvrhodina byla z naší strany úplně tragická ,  už po 14-ti minutách to bylo 3 : 0 a jelikož jsme na rozdíl od domácích své možnosti zahazovali , měli jsme v batohu "bůra" už o poločasu . Druhá půle byla hodně poznamenaná tím jednoznačným průběžným výsledkem , ale bohužel se tak nějak nic neměnilo . Hru jsme vyrovnali , těch šancí už jsme ani my ani Vary zas tak moc neměli a když už nějakou někdo proměnil , my jsme to rozhodně nebyli . Musíme si to společně probrat , vyříkat , poučit a tak trochu i  zapomenout . 

 

 

TACHOV  -  SK PETŘÍN     4  :  5

Branky : Kotěšovec 2 , Krystl 2 , Jílek

 

Sestava : Zíma - Černický , Zoubek , Trojovský , Voves  -  Tětek , Fikrle , Štefl - Krystl , Kotěšovec , Škarda

stř. : Jílek , Šulc

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Po dopolední střelnici ve Varech jsme dostali další 4 góly v Tachově , ale na rozdíl od dopoledního zápasu jsme o jeden víc vstřelili , takže to konečné hodnocení bude určitě příjemnější . Každopádně nás domácí zase potrápili a vždycky když už se zdálo , že to bude náš zápas , tak se pokaždé vrátili do hry . Na ten poslední , pátý , zásah už ale nestačili odpovědět a my si vezeme velmi příjemnou výhru . 

 

 

 

SK PETŘÍN   -   PŘEŠTICE "B"   6  :  0

Branky : Lisý 2 , Trojovský , Kohout , Jílek , Gavrylovskyy

 

Sestava :  Edelman  -  Fikrle , Voves , Trojovský  - Gavrylovskyy ,  Lisý , Tětek , Heller , Štefl  -  Krystl , Bílik     stř: Kohout , Jílek

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Bohužel nám na poslední chvíli vypadl další nedělní soupeř, protože Kladno nakonec nepřijelo a my jsme museli narychlo měnit plány . Takže jsme poslali do zápasu s přeštickou rezervou jen polovinu momentálně "bojeschopných" hráčů a budeme doufat , že příští týden už sehrajeme oba plánované duely . Každopádně soupeř začal zápas velmi dobře a v úvodních minutách nás přehrával . Nám chvilku trvalo než jsme se probudili , ale od 15 min do konce poločasu jsme to zase byli jednoznačně my , kdo diktoval tempo hry . Druhá půle už byla trochu víc vyrovnanější , ale do šancí jsme se dostávali prakticky jen my . Konečný výsledek 6 : 0 je asi spravedlivým vyústěním počtu nebezpečných zakončení na obou stranách . 

 

FOTKY Vlaďky Štychové ZE ZÁPASU : 

 

https://www.facebook.com/skpetrin

 

 

SK PETŘÍN   -   KOMÁROV   0  :  3

Branky : 

 

Sestava :  Edelman ( 46´Strejc )  -  Fikrle , Voves , Veselý  - Šulc , Bednář ( Trojovský ) , Jílek ,  Heller ( 46´Ježek ),  Krystl  - Kotěšovec , Škarda  ( 46´Gavrylovskyy )

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Začali jsme hrozně a cca po minutě už jsme prohrávali 0 : 1 , což nás rozhodilo daleko víc , než-li je žádoucí  a podle toho vypadala celá první půle , kdy jsme hráli prostě špatně  . Komárov byl jasně lepší a naše občasné výpady končily buď zablokovanou střelou , nebo u rohového praporku . Druhá půle byla už  o chloupek lepší , ale k ideálu to i tak mělo strašně daleko . Soupeře jsme za celý zápas dostali pod tlak až v závěrečných cca 10-ti minutách , ale to už bylo o výsledku dávno rozhodnuto . 

 

 

ADMIRA  PRAHA  -  SK PETŘÍN   5  :  0

 

Sestava  :  Suchý  -  Provod , Kohout , Trojovský ( 46´Zoubek ) , Klich - Heller ( 46´Bednář ) , Lisý , Zajíček , Štefl - Bílik ( 46´Gavrylovskyy ) , Demeter

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Začali jsme ještě hůř než v sobotu  , což je skoro nemožné Tentokrát jsme totiž  dostali góla už po půl minutě hry a to proti soupeři jako je Admira , které nedávno porazila exligovou Příbram 6 : 1 , není úplně dobré řešení .  Každopádně jsme si s tím poradili lépe než den předem s Komárovem a byť soupeř byl lepším týmem , tak jsme jim dovolili jen jednu opravdu velkou šanci a vypadalo to , že do poločasu se skóre měnit nebude . Bohužel po nádherném prohození domácích borců jsme inkasovali těsně před koncem poločasu na 2 : 0 .

Do druhé půle jsme vlétli s mírným vánkem i sluníčkem v zádech a evidentně nám to pomohlo . Skoro půl hodiny jsme byli domácím naprosto vyrovnaným soupeřem a v této pasáži i o něco lepším celkem. Naší snahu ale  ukončila velice přísná penalta , nařízená za hru prsama našeho kapitána Venci Lisého  . Tenhle gól nás zlomil a domácí přidali v závěru ještě dvě branky .

Klukům určitě můžu vytknout spoustu věcí , ale v konečném hodnocení je to prostě realita a nám nezbývá se pokusit se zlepšit . 

 

 

 

MUŽI se soustředili v SUŠICI

muzi-----susice-2022.jpg

MUŽI SE SOUSTŘEDILI TRADIČNĚ V SUŠICI  !!!

Po roční odmlce , se letos v lednu zase pohybovala po Sušicku parta v červeném !!! Muži se poctivě připravují na jarní boje a čtyřdenní soustředění k tomu jednoznačně patří . Krom hřiště , posilovny ,  atletické dráhy a bazénu , používali k fotbalu i stráně posvátné hory Svatobor . Na fotce je ale jen část týmu , několika hráčům  totiž  nedělá dobře řídký vzduch ve vysokohorském prostředí a tudíž museli své dávky polykat v údolí !!! Večer jsme už ale byli pospolu , jako správný tým !!!

 

"MOTIVAČNÍ VIDEO"  

  AŽ SE ZIMA ZEPTÁ ?

 

https://www.youtube.com/watch?v=SeTHEKnye6s

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář