Jdi na obsah Jdi na menu
 


PŘÍPRAVA - KVĚTEN, ČERVEN 2020

MUŽI VYHRÁLI MEMORIÁL  - JARO 2020

 

 

_dsc3769.jpg

 

MUŽI

 

 

VYHRÁLI

 

 

 

MEMORIÁL MATĚJE STREJČKA

 

 

 

Naši muži potvrdili  skvělou jarní formu a díky šestému vítězství v řadě vyhráli velmi silně obsazený turnaj . 

 

1.   SK PETŘÍN PLZEŇ

2.   JISKRA DOMAŽLICE

3. FC VIKTORIA PLZEŇ U19

4.   SK SENCO DOUBRAVKA

5. FK ROBSTAV PŘEŠTICE

6.   FC ROKYCANY

7.   SK KLATOVY

8.   SLAVOJ MÝTO

 

 

 

MUŽI

 

MÝTO  -  SK PETŘÍN     1  :  2 

 

Branky  :  Trojovský  ,  Bendl

 

Sestava  1. poločas  :    Suchý  -  Šulc , Lisý , Trojovský , Fikrle  -  Kohout , Tětek , Bendl   -  Bednář , Škarda , Bílik

2.poločas  :  Hrabačka  -  Klich , Lisý , Trojovský , Fiala   -   Vinkler , Bendl , Heller , Štefl  -  Vodrážka , Vohrna

 

V posledním utkání memoriálu jsme pro celkové vítězství museli z Mýta přivézt všechny tři body a to se nám nakonec povedlo , byť to nebylo vůbec jednoduché . Po bezbrankové první půli jsme se po přestávce dostali do vedení po hlavičce Martina Trojovského , jenže domácí okamžitě srovnali na 1 : 1 . Nicméně pořád jsme si šli za výhrou a tu nakonec trefil kapitán Petr Bendl . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Hodně moc jsme chtěli vyhrát , protože každý pohár je prostě fajn a tenhle byl díky obrovské konkurenci ještě větším lákadlem . Takže to bylo od nás trochu kostrbaté , ale zase jsme to urvali srdcem a bojovností , čehož si cením možná víc , než kdybysme domácí přejeli . Takže doufám , že si tohle přeneseme i do mistrovské soutěže . Klukům bych chtěl ještě jednou poděkovat za skvělou práci a reprezentaci jména SK Petřín !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 

SK PETŘÍN  -  ČERNICE    2  :  2

 

Branky  :  Fikrle , Koudele

 

Sestava : Suchý / Strejc  -  Samek , Kordík , Voves , Koudele  -  Kohout , Bednář , Fikrle  -  Škarda , Šimáně , Vodrážka

Heller , Šulc , Zoubek , Levý

 

V sobotu se druhá polovina týmu pokusila o nastolení výborné nálady na následující dokopnou , ale to se jí rozhodně nepovedlo . Platonická územní převaha nás dovedla nakonec jen k remíze a po dlouhé době nás někdo načapal na "hruškách"  !!!

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  První poločas bylo jednoznačně nejhorších našich  45 minut v pokoronavirové pauze a byť jsme se po přestávce  pořádně zvedli a zase jsme předváděli to co umíme , tak to poločasové uražení fotbalového "nejvyššího" nás potrestalo tím , že jsme ten zápas nevyhráli , byť jsme si to za druhou půli možná i  zasloužili . Jenže fotbal se hraje na poločasy dva !!!

 

 

   SK PETŘÍN  -  KLATOVY     4  :  3

Branky  :   Vohrna 2 , Bílik , Šimáně

 

 Sestava :    Suchý  (45´Hrabačka )  -   Klich  ,  Lisý  ,  Trojovský  ,  Šulc ( 70´ Voves )  -  Vinkler , Bendl , Heller  -  Provod , Šimáně , Vohrna ( 45´Bílik )  80´Kohout

 

Muže čekal předposlední soupeř v prestižním memoriálu Matěje Strejčka a vzhledem k našim parádním výsledkům je pro nás každý další zápas velmi zajímavý , protože od celkového vítězství nás dělí nemnoho a zároveň strašně moc . 

Klatovy k nám přijeli po jednoznačné porážce na Doubravce , ale u nás se prezentovali velmi dobrým výkonem . My jsme se sice dostali po cca hodině do pohodlného vedení 3 : 1 , když se v první půli dvakrát trefil Marek Vohrna a pak Zdeněk Šimáně . jenže hosté se velmi rychle dostali zase na remízový stav 3 : 3 , který chvíli před koncem překlopil na naší stranu čtvrtou brankou mladík Kryštof Bílik . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Dostáváme se do stavu , který je rozhodně velmi příjemný , ale zároveň pro drtivou většinu z nás nový a jsem sám zvědavý jak se s tím dokážeme poprat . Z týmu , který chce překvapit , občas potrápit , nebo dokonce porazit nějaký silnější tým se stáváme tím , kdo chce porazit nás  a úžasný je , že se to prakticky nikomu nedaří . Klatovy od toho nebyly rozhodně daleko , u nás hrály velmi dobře a za stavu 3 : 3 , to pro nás úplně dobře nevypadalo , ale fotbal je v tomhle hrozně krutý a milý zároveň . Takže pojedeme do Mýta s jednoznačným cílem a pevně doufám , že ten zápas , ve kterém nás soupeř nachytá , nastane až za  pořádně dlouhou dobu . 

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour 

 

SK PETŘÍN  -  ZRUČ   7  :  1

 

Branky (asistence) : Bílik 2 (Heller,Vodrážka) , Bendl 2 ( Bílik , Vodrážka ) Vodrážka ( Bílik ) , Kordík ( Vodrážka ) , Škarda (Kordík )

 

Sestava : Suchý  -  Fiala , Fikrle , Huml , Samek  -  Heller , Kordík , Bednář  -  Škarda , Bílik , Vodrážka

Voves , Koudele , Bendl , Zoubek , Levý

 

V pátek si druhá   polovina týmu pozvala Zruč a utkání mělo jednostranný průběh i výsledek . Soupeř se ještě v první polovině utkání snažil a dokonce snížil na 2 : 1 , ale jinak naši borci dominovali po celé utkání . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  S výsledkem i s výkonem jsem docela spokojený , protože jsme se zase přesvědčili , že máme opravdu hodně dobrých hráčů a pevně věřím , že si tuhle formu ponecháme i do mistrovských zápasů . Pak je mi našich soupeřů už předem líto !

 

 

   SK PETŘÍN  -  PŘEŠTICE      2  :  1  (0 : 1)

Branky (asistence)  :   Bendl (Šimáně) ,  Provod (Bendl)

 

 Sestava :    Hrabačka   -   Voves (46´Heller )  , Trojovský , Lisý , Klich  -  Kohout ( 46´Tětek ) , Vinkler , Bendl  -  Šimáně ( 70´Provod ) , Provod ( 46´Štefl ) , Vohrna ( 70´Vodrážka )

 

Muži potvrdili skvělou pokaranténní formu a po Rokycanech ,  Domažlicích a Sencu , porazili i Přeštice a dostali se na špici memoriálu Matěje Strejčka . 

Za vytrvalého deště se na petřínském pažitu odehrávala docela kvalitní podívaná , která musela početnou diváckou kulisu docela bavit . Hosté se ujali vedení hned po pár vteřinách hry kdy se  po centru z levé strany dostal ve vápně Arzberger a poslal Přeštice do vedení . Pak se po celý první poločas odehrávala velmi vyrovnaná bitva , která přinášela šance na obou stranách , ale branku už diváci neviděli .

Té se dočkali hned po přestávce , když se na pravé straně uvolnil Zdeněk Šimáně a nádherně  předložil balon před poloprázdnou hostující branku , do které uklidil balon Petr Bendl a bylo srovnáno . I dál se hrálo nahoru a dolů , ale zásadní věci se staly dvě . Zhruba po hodině hry uvolnil střelec úvodní branky Petr Bendl Marka Vohrnu , ten byl sražen v pokutovém území , což znamenalo jediné - pokutový kop . K němu se postavil Matěj Štefl , jenže  jeho střelu k pravé tyči přeštický gólman Šampalík lapil a skóre zůstalo vyrovnané . Poslední zápis do historie zápasu udělal Michal Provod , který se v úplném závěru dostal k brankové čáře , jeho centr ještě obrana odvrátila , ale balon se od nich dostal znovu k Michalovi a ten z prakticky nemožného úhlu propálil přeštického gólmana - 2 : 1 .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Tak samozřejmě , že nás ta výhra těší , protože ten soupeř byl fakt dobrej a ještě nás to vyhouplo do úplného čela memoriálu , což je taky hrozně fajn . Každopádně to byl více méně remízový zápas , který jsme rozhodli tak trochu šťastnou brankou až v samotném závěru , ale takový je prostě fotbal . My jsme určitě nepředvedli tak dobrý výkon , jako zápasech v Domažlicích , nebo se Sencem , ale určitě to bylo i tím , že soupeř hrál opravdu dobře a my jsme to prostě neměli jednoduché . Tyhle vítězné , těžké zápasy jsou pro to naše mladé mužstvo strašně důležité a já doufám , že si tohle přeneseme i do mistrovských bojů . Co se týče jednotlivců , tak kdybych musel říct jedno jméno , tak to tentokráte bude Petr Bendl . 

 

VIDEO ZE ZÁPASU  : 

https://c.veocdn.com/f6b6c1bc-91ca-44f7-bbf4-b15c9ee33d40/standard/machine/b0e5c108/video.mp4?fbclid=IwAR1-LFGZInEe1ZztLbLABJ-3Kz1kaTlVD_BLM5uWGuPKFK9klK9BIoeLAeY

 

 

 

MUŽI PORAZILI 

 

SENCO

 

   SK PETŘÍN  -  SENCO      3  :  1  (2 : 1)

Branky  :   Bendl ,  Demeter , Tětek

 

 Sestava :  1.pol  :  Hrabačka - Koudele , Zoubek , Trojovský , Fikrle  -  Kohout , Tětek , Demeter  -  Škarda , Štefl , Vodrážka

2.pol :  Suchý  -  Klich , Vinkler , Lisý , Voves  -  Bednář , Bendl , Heller  -  Provod , Šimáně , Vohrna

 

Muži potvrdili formu i výsledek z Chodska a po Domažlicích si doma poradili i se Sencem . První poločas doprovázel všechny aktéry vytrvalý déšť , ale i tak se bylo na co koukat . My jsme se dostali v průběhu první půle už do dvoubrankového vedení po dvou hodně podobných akcích . Nejprve si na Šteflovo roh naběhl Lukáš Zoubek , prodloužil balon na zadní tyč , kde ho ve skluzu ještě posunul Honza Vodrážka a Aleš Demeter už uklidil balon do hostující sítě  a za pár minut se ve vápně opět dostal k míči Honza Vodrážka , patičkou ho předložil Kubovi Tětkovi a ten parádní střelou k tyči rozjásal naše řady podruhé . Do půle se však rozvlnila síť i na druhé straně , když se po naší špatné rozehrávce dostal k míči doubravecký Roubal a propálil našeho Hrabačku  - 2  :  1 .

Do druhé půle nastoupila kompletně nová jedenáctka , přestalo pršet , ale naše mírná převaha pokračovala i nadále . A k tomu přicházeli i šance a že jich nebylo vůbec málo , každopádně byly povětšinou jen z naší strany a k naší smůle jsme za celou druhou půli proměnili jen jedinou , když se na hranici vápna dostal k odraženému balonu Petr Bendl a na rozdíl od svých dalších tutovek , tuhle s naprostým přehledem uklidil k tyči  a stanovil konečné skóre na 3 : 1 . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Byť to nebyl úplně ten pravý mistrovský zápas , tak to bylo pořád derby, ve kterém nechce rozhodně nikdo prohrát . Takže  z toho výsledku mám určitě radost , protože ta série našich nevyhraných zápasů  ze vzájemných soubojů , byla delší než třetihory . A spokojený jsem i s celkovým projevem a způsobem jakým jsme se k cílovému stavu dobrali , protože jsme přes několik absencí poslali do obou poločasů dvě odlišné jedenáctky a v obou částech hry jsme byli lepší jak herně , tak výsledkově . Co se týče jednotlivců , tak z obou jedenáctek vyzdvihnu jednoho , který byl dle našeho soudu nejlepší . V první půli Matěj Štefl a ve druhé Mára Vohrna , ale klíčem úspěchu byl veeeelmi vydařený výkon všech dvaceti ostatních !!!

 

FOTKY ZE ZÁPASU  : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

 

vinky.jpg

Ondra Vinkler a Dominik Voves dostali do kleští jednoznačně nejlepšího hráče hostujícího Senca v zápase 4.kola memoriálu  , ve kterém se sice Lukáš Roubal jednou do naší sítě trefil , ale nakonec se z konečné výhry 3 : 1 radovali naši borci v červeno - bílých dresech
 
 

domazlice-2020.jpg

Čtyři "petříňáci" a jen tři červené dresy  ?  Na to je  jednoduchá odpověď ! V modrobílém domažlickém dresu je totiž náš odchovanec a nedávný pomocník Danda Černý , který se tentokráte do "černého" netrefil , čímž nám udělal velkou radost  :-)

 

 

   DOMAŽLICE  -  SK PETŘÍN     3  :  4

Branky  :   Bendl 2 , Demeter , Vohrna

 

 Sestava :  Hrabačka - Klich , Zoubek , Trojovský , Šulc  -  Kohout , Bendl , Demeter  -  Šimáně , Vohrna , Provod 

-  Škarda , Tětek , Fikrle , Strejc

 

Parádní přestřelku , parádní asi jen pro červené barvy našeho Petřína , protože domácí z toho asi úplně nadšení nebyli , viděli diváci v pátečním podvečeru na domažlické Střelnici . 

Domácí začali lehkým náporem , ale naše obrana fungovala velmi dobře  a z ojedinělých brejků jsme pomalu přesouvali k vyrovnané hře . Po necelé půlhodině jsme udeřili poprvé ! Na levé straně unikl Michal Provod a Mára Vohrna uklidil balon do domácí svatyně . Bohužel prakticky hned v zápětí domácí srovnali , když se trefil Došlý . 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí . Uzlík se dostal na vápně k odraženému balonu a byť balon úplně netrefil , tak "parádním" koníčkem přeloboval bezmocného Hrabačku v naší bráně . Pak jsme si zase vzali slovo my . Nejprve si pohrál s domácí obranou Aleš Demeter a přízemní střelou k tyči  srovnal skóre na 2 : 2 , aby pak tentýž hráč předložil parádní balon Petrovi Bendlovi , který dostal balon i se svým tělem za brankovou čáru potřetí . Bohužel naše vedení trvalo jen pár vteřin a Došlý opět srovnal . Poslední slovo si vzal opět Petr Bendl , jehož rohový kop byl tak precizní , že si ho domácí obrana srazila do vlastní sítě . Závěrečné desetiminutovka byla taková klasická při takovémhle výsledku . Domácí se snažili stůj co stůj skóre srovnat a my jsme podnikali jeden brejk do otevřené obrany za druhým . Gól ale už nepadl žádný a to bylo naše plus . 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :   Samozřejmě , že si tohle užíváme a já to beru jako obrovskou odměnu za naší práci , kterou tady drtivá většina odvádí . V týdnu  nám sice vypadlo hned několik kluků , kteří by  v Domažlicích určitě nastoupili , ale naše největší výhoda a zbraň ,  je ta obrovská zastupitelnost a vyrovnanost kádru . V Domažlicích se možná dá vyhrát naprostou náhodou a za pomoci paní Štěstěny , protože oni mají fakt skvělý tým , ale my jsme tam vstřelili 4 branky , dalších pět , šest velmi slušných šancí jsme si vypracovali a hlavně jsme s nima vydrželi fyzicky , byť jsme tam byli ve třinácti lidech a o to je ta naše výhra cennější . Chválit někoho je naprostá blbost , ale tři jména řeknu , i když dva z nich odehráli jen kolem 20-ti minut . Za prvé je to Adam Kohout , který toho za áčko odehrál jak šafránu a ukázal velký potenciál a pak jsou to oba dorostenci Matěj Fikrle a Kuba Tětek  , kteří tam na chvíli naskočili a v tak těžkém zápase , se vůbec neztratili . Ale ještě jednou podotýkám , že pochvala a velká patří i všem ostatním . 

 

 

SK PETŘÍN  -  HORNÍ BŘÍZA   2  :  0

Branky  :   Vodrážka Jan  2

 

Sestava :  Suchý / Strejc   -  Voves , Lisý , Trojovský , Fikrle  -  Tětek , Heller , Kordík  -  Koudele , Vodrážka Jan , Provod   

-  Vodrážka Dan , Papež , Levý

 

V sobotní utkání se představila druhá polovina , kterou vlivem hned několika zraněných hráčů doplnila dvojice mladíků z U19 Dan Vodrážka , Kuba Papež a nutno podotknouti , že se oba prezentovali velmi dobrým výkonem  a vypomohl i  opět hrající trenér Jarda Levý   , Herně to bylo z naší strany  velmi podařené utkání , které jsme měli po celý zápas jasně pod kontrolou . Škoda jen , že jsme nerozvlnili hostující síť víckrát . O obě naše trefy se postarala dvojic Michal Provod a Jan Vodrážka , když prvně jmenovaný vždy unikl na levé straně a druhý dvakrát uklízel balon do štrekovaného .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Dneska jsem maximálně spokojený se samotnou hrou ,  obrannou činností a s rozehrávkou . Něco jsme si před zápasem řekli a kluci to naprosto skvěle plnili . Škoda jen , že jsme z toho nedali víc branek , byť ty dvě , co jsme dali , byly moc hezký . 

 

 

 

SK PETŘÍN -  KOMÁROV     5  :  2  ( 2 : 1 )

Branky  :   Provod 2 , Šimáně 2  , Vodrážka

 

 Sestava :  Strejc  -  Šulc , Lisý , Kordík , Voves - Vinkler , Kohout , Bednář  -  Provod , Šimáně , Vodrážka 

  -  Tětek , Fikrle

V sobotu dopoledne jsme přivítali našeho tradičního soupeře v dobách přípravných a zase to bylo velmi kvalitní měření sil . Hosté ukázali , že jejich postavení ve středočeském krajském přeboru není rozhodně náhodné a velmi pravděpodobně  jim přerušení soutěže zhatilo velmi reálný pokus o postup do divize . Každopádně na našem hřišti byli hosté prvních 30 minut jasně lepším celkem , který na rozdíl od nás velmi dobře kombinoval a nenechal nás dělat na hřišti prakticky nic . Jenže jak už to ve fotbale bývá , celé to změnila jedna situace , když se k balonu za vápnem dostal Zdeněk Šimáně a parádní střelou nás poslal do vedení . Od té chvíle jsme síly na hřišti minimálně vyrovnali a po přestávce se konečně dostali i k tomu co jsme schopní hrát ! K tomu jsme přidávali i branky ( a druhá Šimáněho trefa byla opravdu skvostná ) a tak jsme nakonec urvali výraznou výhru , byť si jí soupeř za předvedenou hru asi moc nezasloužil  

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Komárov nám opět ukázal , že je tam spousta kluků , kteří umí opravdu hrát fotbal a nás ten zápas opravdu prověřil . Přežili jsme první půlhodinu , ve které jsme hráli místama až hrozně, nebo to alespoň v kontextu výborného výkonu hostů tak vypadalo . Ve druhé půli už to byla jiná káva ! Až na pár minut před koncem zápasu , jsme ve druhé půli soupeře přehrávali a to jak herně , tak hlavně fyzicky a to mně s tím , že se do černého trefili všichni naši útočníci , udělalo největší radost . 

 

 

MEMORIÁL MATĚJE STREJČKA

SK PETŘÍN  -  ROKYCANY    3  :  1  ( 2 : 0 )

Branky  :   Vohrna 2  ,  Demeter

 

 Sestava : Hrabačka / Suchý   -  Koudele  ,  Vinkler , Trojovský , Fiala  -  Fikrle , Tětek , Bendl  -  Škarda , Vohrna , Kotěšovec  -  Demeter , Klich

 

Ve druhém kole Memoriálu Matěje Strejčka přivítali naši borci rivala z Rokycan a bylo se na co koukat . Oba týmy si během zápasu vytvořili několik slibných i tutových šancí a zásluhou větší potence se nakonec radovali naši borci .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Máme za sebou velmi příjemný víkend , kdy i druhá parta předvedla velmi dobrý výkon a po zásluze bere první tři body v turnaji . Zase mi těší hra dopředu , dneska jednoznačně nejlepší hráč na hřišti byl Mára Vohrna , který  prakticky rozhodl o naší výhře . Pochválit ale musím i další , dneska si v základu odbyli premiéru hned tři dorostenci a musím říct , že Kotěšovec , Fikrle i Tětek se přihlásili o naší pozornost 

 

FOTO ZE ZÁPASU : 

 

https://www.skpetrinplzen.cz/fotoalbum/sk-petrin----rokycany--memoriala-m.-strejcka-2020/

 

https://www.facebook.com/search/top/?q=MLAD%C3%8D%20SPORTOVCI&epa=SEARCH_BOX

 

VIKTORIA U19  -  SK PETŘÍN    3  :  2  ( 1 : 2 )

Branky  :   Kovář , Krůta , Prokop   -   Vinkler , Štefl

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky  :  Rozhodně jsme rádi , že jsme si po tak dlouhé době zahráli a na to , že to bylo fakt po dlouhatanánské pauze , tak se na to dalo koukat a oba týmy předvedli velmi slušné výkony a to hlavně v jednom z poločasů . My jsme začali výborně , rychle jsme dali dva góly , celý první  poločas jsme mladíky jednoznačně přehrávali , nepustili je prakticky k ničemu a vytvářeli si jednu šanci za druhou . Jenže z toho bylo poločasové vedení jen 1 : 2 , což se nakonec ukázalo jako klíčové , protože druhá půle byla defacto úplně stejná jako první , akorát že ten který jasně dominoval , už nebyl náš tým , ale černo-zelený , což byly barvy  dresů kluků z FCVP . A jelikož z toho dali o jednu branku více , tak jsme odešli s prázdnou . Přesto musím konstatovat , že převažují spíše dobré pocity . Za prvé že jsme zase vůbec  hráli a za druhé jsme měli na hřišti cca 7 kluků , kteří za áčko  prakticky neodehráli ještě nic a musím říci , že to nebylo vůbec , ale vůbec špatný .

 

FOTO ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář