Jdi na obsah Jdi na menu
 


NOVÉ STRAŠECÍ - SK ZČE 2 : 1

SMOLNÁ PROHRA U KLADNA

 

prihoda---starseci-15.jpg

 MUŽI PŘIŠLI O BODY AŽ V ZÁVĚRU !!!

Těsně před koncem zápasu našich mužů v Novém Strašecí , přišel tento moment , který rozhodl o tom , že se naše áčko vrátí s prázdnou domů . Skákavou střelu domácích z přímého kopu neudržel ve svém náručí brankář Příhoda a domácí útočník Glasnovič už měl velmi snadnou roli

=================================

 

 MUŽI PADLI , DOROSTY NAOPAK

 

Áčko se ve Strašecím dostalo velmi záhy do vedení , ale nakonec z toho nic nebylo . Nevyhrálo ani slátované béčko , takže jedinou , za to pořádnou , radost nám udělaly všechny tři naše dorosty .

 

 

MUŽI   "A"

 

   NOVÉ STRAŠECÍ  -  SK ZČE       2  :  1

Branky  :  Bednář

 

PŘÍHODA

HEJNAL      FILINGER       ZOUBEK    ŠULC

VOHRNA      LISÝ     VÍT   CHOCHOLATÝ

BEDNÁŘ    PETERKA

Stř :   60´FEIFERLÍK , 86´ŠIMÁNĚ  ,  MACHT ,  TROJOVSKÝ , VODRÁŽKA  , NB PFLEGER

 

Muži moc dobře věděli , že k podzimní spokojenosti , jim stačí ze zbývajících zápasů získat ještě tři body a byli odhodlaní si je odvézt z Nového Strašecí . Úvod se jim vydařil více než skvěle ,  hned po několika minutách se dostali během tří vteřin do třech tutovek a tu poslední proměnil kapitán Bednář . Ještě asi dvacet minut to bylo více než skvělé , ale druhá polovina první půle už byla v režii domácích , kteří z toho vytěžili i vyrovnávací branku . Po přestávce to bylo jako přes kopírák , nám zase patřila úvodní dvacetiminutovka , ale bohužel to bylo bez vstřelené branky . Domácí se pak zase zlepšili , ale šance , natož tutové , nepřicházely ani na jedné straně .  Vše podstatné se tak odehrálo v poslední čtvrthodině zápasu . Nejprve se skvěle na malém vápně uvolnil Peterka , jenže střelou z nějakých tří metrů trefil tu desetinu zakryté brány , kterou tvořil jeden z domácích obránců. Bohužel platilo otřepané nedáš dostaneš . Domácí se 6 minut před koncem dostali ke standartce , kterou bohužel Příhoda jen vyrazil před sebe  a z dorážky bylo vymalováno .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář