Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI ZVLÁDLI DVOJZÁPAS

PÁTEK + NEDĚLE = 6 BODŮ

MUŽI"A" 

SK PETŘÍN  -  NÝRSKO   5  :  1

Branky :​  Bendl 2 , Papáček , Lisý , Zoubek

 

DOMAŽLICE "B"  -  SK PETŘÍN   1  :  2 

Branky :​  Hartl , Bednář

 

​Áčko se počátkem týdne vrhlo do letní přípravy a velmi náročný  týden ještě vyšperkoval dvojzápas pátek - neděle . 

V pátek proti zachraňujícímu se Nýrsku to bylo hodinu velmi vyrovnané utkání , ve kterém jsme sice byli od začátku trochu lepším týmem , ale hosté ukazovali , že do krajského přeboru rozhodně patří . Po hodině hry se naprosto zbytečně nechal vyloučit jeden jejich hráč a zbytek zápasu byl naprosto v naší režii . Konečný "bůr" v jejich síti byl tak ještě přijatelnou odměnou za převahu v poslední třetině zápasu .

​V neděli nás čekala cesta do Domažlic a tam soupeř , který si rozhodně přál náš skalp , což po první půli rozhodně nevypadalo nereálně , ale kluci ve druhé půli pořádně přidali a zápas otočili . Takže za víkendových 6 bodů patří všem velká pochvala , momentálně jich máme na kontě úctyhodných 80 a ty poslední tři si před dokopnou budeme chtít rozhodně nechat taky doma .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : V pátek jsme trochu pošetřili síly , kterých jsme po velmi náročném týdnu zase tolik neměli a do hry se dostali i dva mladší dorostenci Lávička s Hrabačkou , kteří si tuhle nominaci zasloužili za celou sezónu . I tak to hodinu bylo velmi vyrovnané utkání , ve kterém jsme statečný odpor soupeře zlomili až po hodině hry . V neděli jsme  , z důvodu několika absencí a souběžného zápasu dorostu , do Domažlic vyrazili jen ve třinácti lidech a trošku jsme se obávali co to s náma v tom vedru udělá , ale ve druhé půli jsme pořádně zabrali a nakonec máme za víkend všech šest bodů , což je fakt super !!!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář