Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI VEJPRNICE - SK PETŘÍN 0 : 5

PARÁDNÍ VÝKON

 

MUŽI

 

 

vezou z venku

 

VŠECHNY BODY

 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN    0  :  5

Branky  :  Vohrna , Gavrylovskyy , Zoubek , Šimáně , Brudna

 

Sestava :                      Suchý    

Šulc (36´Škarda) Levý (58´Kohout)  Zoubek Lisý 

Fiala (81´Krystl)  Nademlejnský (64´Brudna )  Bendl 

  Gavrylovskyy (70´Trojovský )    Šimáně    Vohrna

Bednář , Strejc

 

Áčko mělo za sebou dva venkovní zápasy , ve kterých nedokázalo naplno bodovat a tak mělo před zápasem jasný cíl ! Tuhle sérii rázně ukončit . 

Od úvodního hvizdu se hrálo pod naší taktovkou a jen naše střelecká potence držela domácí nad vodou . Po půlhodině hry už ale udeřilo ! Na pravé straně si vyměnili balon Šimáně se Šulcem a přihrávku před prázdnou kasu pohodlně uklidil Mára Vohrna . Za chvíli bylo ještě veseleji . Přetažený centr Fialy vrátil do ohně Šimáně a Zoubek parádně hlavou trefil domácí šibenici - 0  :  2 .  Pak přišla chvíle i domácích , ale stoprocentní tutovku vychytal "Gaga" Suchý a do kabin se šlo za našeho dvoubrankového vedení . 

Hned v úvodu druhé půle jsme udeřili potřetí . Šimáně si navedl balon do vápna , kam se z druhé strany přiřítil Gavrylovskyy a propálil domácího gólmana - 0 : 3 . Pak se trošičku náš výkon otupil , když po druhé žluté musel pod sprchu Petr Bendl , ale s přesilovkou domácích jsme si poradili více než skvěle . Napřed akci Gavrylovského po levé straně uklidil do sítě Šimáně a chvíli před koncem se ještě prosadil Aleš Brudna , když svým klasickým způsobem dorval do brány parádní centr Škardy . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Věděli jsme , že tenhle zápas je pro nás nesmírně důležitý a podle toho jsme se na něj připravovali . Kluci do puntíku plnili vše co jsme po nich chtěli a přesto , že se  domácí snažili  , tak jsme jim toho moc nedovolili . Určitě to byl náš nejlepší letošní výkon a pokud se budeme takhle prezentovat i v dalších zápasech , tak to s náma bude mít setsakramentsky těžký každý soupeř . Takže pochvala náleží celému týmu , ale dvě jména tady musím vyzdvihnout . Přesto , že si domácí vypracovali jedinou stoprocentní šanci , tak bravurní zákrok Vojty Suchého nám neskutečně pomohl , aby jsme nepustili Vejprnice za stavu 0 : 2 zpátky do zápasu . A druhé jméno je Zdeněk Šimáně - nejlepší hráč celého zápasu . Po extempore v minulém zápasu jsme si "trochu" promluvili a Sančís předvedl přesně to , co od něj očekáváme . 

 

 

MUŽI "B"

 

HOLOUBKOV - SK PETŘÍN    1  :  3

Branky:   Peterka , Kordík , Tětek

 

Rezerva má po dvou zaváháních před sebou veletěžký úkol . Vyhrát všechny zbývající zápasy celé soutěže a postoupit ! Vesměs mladé pušky to neměli v Holubkově úplně jednoduché , protože domácí poctivě bránili a do šaten se přes naše šance šlo za bezbrankového stavu . Hned po pauze se ale parádně trefil Peterka a záhy po faulu na něj nás do dvoubrankového vedení poslal z penalty kapitán Kordík . Jenže domácí z ojedinělé , ale moc hezké , akce snížili a bylo to zase jen o branku . Kluci si ale závěr pohlídali a zásluhou mladého Kuby Tětka přidali i třetí rozhodující branku . 

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář