Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI SI EVROPSKOU LIGU NEZAHRAJÍ

MUŽI VYPADLI Z MOL CUPU

 
 
 

hostoun-2019.jpg

MUŽI EVROPSKOU LIGU HRÁT NEBUDOU

Muži sice byli třetiligové Hostouni vyrovnaným soupeřem , ale do dalšího kola nakonec postoupil zkušenější soupeř . Na snímku se snaží exligové opory hostí Petr Trapp a Radek Dosoudil přejít přes o něco málo zkušenější borce Patrika Klicha a Aleše Demetera , což se jim , jako hodně často , nepodařilo . 

 

 

 

MUŽI  V POHÁRU

 

 

NEPOSTUPUJÍ

 

A PŘIPRAVUJÍ SE NA OSTRÝ START

 

 

 

MUŽI

 

  PŘEDKOLO POHÁRU MOL CUP

 

 SK PETŘÍN  -  HOSTOUŇ     1  :  2

Branka : Gavrylovskyy

 

Sestava :      Hrabačka

Šulc (67´Koudele )   Zoubek   Vinkler   Trojovský

Klich   Lávička   Bednář   Gavrylovskyy

Demeter  (81´Štefl )   Vohrna  (67´Kordík )   

 

Muži vstoupili do nového soutěžního ročníku těsnou pohárovou  porážkou s třetiligovou Hostouní , která ve svých řadách má hned několik velezkušených opor z ligových trávníků . Od začátku to tak i na hřišti vypadalo , ale přes lehkou územní převahu hostů , se nám dařilo být pořád nebezpeční . Největší naší tutovku pak zazdil Leo Gavrylovskyy , který si naběhl na Demeterův centr a tváří v tvář brankáři hostí poslal balon několik decimetrů vedle jedné z tyčí . Když už to vypadalo , že se půjde do kabin za bezbrankového stavu , tak se řádně "upískl" jinak velmi dobře pískající sudí a hosté nabídnutý trestný kop z hranice vápna , proměnili parádně  -  0  :  1  . Kdo čekal , že se Hostouň ve druhé půli rozjede a převálcuje nás , tak se nedočkal . Hosté sice dalekonosnou střelou , kterou ještě tečovala naše obranná linie , navýšili na 0 : 2  , ale pořád jsme si vytvářeli nadějné situace i my  . Když už to vypadalo , že si postup nenechají hosté vzít , snížili jsme na 1 : 2 , když se prosadil hlavou Leo Gavrylovskyy a do konce utkání jsme pořádně zlobili . Bohužel na vyrovnání už to nestačilo .

 

FOTKY ZE ZÁPASU : 

https://www.facebook.com/fotkyskpetrinplzen/?modal=admin_todo_tour 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : I když to může znít hloupě , tak i  přes porážku jsme spokojení . Po výhře v krajském poháru , jsme dychtivě čekali na los předkola a přesto , že jsme vyfasovali přetěžkou Hostouň , tak jsme jednoznačně chtěli postoupit  . V týdnu před zápasem se nás ale chytla totální zdravotní kalamita . K dlouhodobě zraněným se nabalovali další , až jsme došli do fáze , že máme tolik hráčů mimo , že nenecháme hrát ani ty , kteří by přes svoje menší zdravotní trable možná hrát mohli . Ve výsledku nám pak  chybělo 14 hráčů našeho kádru ! Těch zbývajících 12 i s dorostencem Demeterem , ale předvedli parádní výkony a pořádně nám zamotali hlavu před úvodním divizním kolem . Každopádně soupeři k postupu gratuluju , protože byl minimálně  o tu jednu branku lepší . Na druhou stranu v takovýchto zápasech je strašně důležitá ta první branka a ta padla z trestňáku , který se prostě kopat neměl . 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář