Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - NÝRSKO 4 : 2

LEHCE POKAŽENÝ ZÁVĚR ZÁPASU

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN  -  NÝRSKO   4  :  2

Branky  : Šimáně 2 , Brudna , Vohrna 

 

Sestava :                          Suchý

Šulc   Lisý  Levý (58´Trojovský )  Fiala 

Nademlejnský (82´Kohout)  Bednář  Krystl ( 72´Škarda)

  Brudna  ( 82´Štefl ) Šimáně  

Vohrna

Příhoda

 

Áčko mělo před sebou jednoznačný cíl a ten byl nakonec splněn , ikdyž....

Muži po dvou šestigólových výhrách přivítali doma Nýrsko a hosté se na Petříně prezentovali velmi kvalitním výkonem . Bohudík jim to nestačilo na žádný bodík . 

Do vedení nás dostal po samostatném úniku Marek Vohrna a když se  pak po půlhodině hry , po parádní akci Šulce se Šimáněm , prosadil Aleš Brudna , zdálo se , že by to mohlo být zase o dost . Jenže hosté ještě v prvním dějství dvakrát hodně zazlobili a jen zásluhou paní štěstěny se šlo do kabin za stavu 2 : 0 pro nás . 

Druhá půle už byla více v naší režii a přicházeli další góly . Nejdřív vyslal Martin Nademlejnský mladého Zdeňka Šimáněho  -  3 : 0  , aby se ten samý hráč prosadil po parádní akci Marka Vohrny - 4 : 0 . V tu chvíli to vypadalo , že by to mohlo být opravdu o dost , ale hosté si za svojí aktivitu odvezli dva dárečky a domů přijatelný výsledek 4 : 2

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky : Po dvou zápasech , ve kterých jsme prakticky necítili žádný odpor , jsme si zase mohli uvědomit , že nás v přeboru čekají i velmi dobré týmy . Nýrsko  jsme v první půli pustili do dvou příležitostí a mohlo nás to mrzet . Každopádně směrem dopředu to zase mělo hlavu a patu a pokud budeme takhle pokračovat , tak minimálně budeme dávat hodně branek , bavit ty lidi co se na nás dívají  a možná i vyhrávat  :-)  . Ofenzivu jsem tedy pochválil a jsem moc rád , že to tam padá všem , kterým to tam padat má , ale dneska musím pochválit ještě úplně někoho jiného . Našeho defenzivního záložníka - kapitána Petra Bednáře , který se svojí novou rolí sžívá více než dobře.