Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A VEJPRNICE - SK PETŘÍN 0 : 3

... A DALŠÍ VÝHRA

 ​MUŽI "A"   

 

VEJPRNICE  -  SK PETŘÍN   0  :  3

 

Branky :  Vohrna  , Bendl  ,  Lisý

 

Sestava :                              Pfleger  ( 80´Hrabačka )

Škarda  ( 57´Šulc )  Zoubek   Trojovský    Hartl

Šmídl     Papáček   Lisý ( 80´Levý )   Bednář ( 77´Štefl )

 Bendl  (74´Šimáně )      Vohrna

 

Áčko mělo sice už před výkopem titul v kapse a tak se čekalo co to s nima udělá , zvláště když domácí hrají pořád o hodně !!!

​Jenže prvních 20 minut bylo na hřišti jen jedno družstvo a to bylo to naše . Napřed si na průnikovou přihrávku Trojovského naběhl krajní bek Hartl a jeho milimetrová přihrávka našla ve vápně levačku Bendla a bylo to 0 : 1 . Za 5 minut si Bendl pohrál před vápnem s jedním z domácích , vysunul Vohrnu , který čekal nějakého obránce domácích , ale ti jakoby se úplně vypařili . Mára si několikrát posunul balon ,až už to nevydržel a z bezprostřední blízkosti poslal balon do sítě podruhé - 0  : 2 . Pak se sice gólově dlouho nic nedělo , ale na fotbal se dalo koukat . Domácí rozhodně nehodili flintu do žita a dál se vcelku kvalitně prali o snížení . Když ale čtvrt hodiny před koncem poslal svojí hlavičku do sítě Venca Lisý , bylo po zápase - 0 : 3 .

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :    Minulý týden jsme se až neskutečně přizpůsobili nefotbalu hráčů z Lub , ale tentokráte to byla úplně jiná káva . Zvláště prvních 25 minut to bylo skvělé představení . Vejprnice vůbec nehrály špatně , ale dneska na nás neměly . Na jejich obhajobu musím říct , že dneska by na náš výkon nestačil nikdo z krajského přeboru . Musím pochválit mladého Trojovského a Škardu , byť se dařilo prakticky všem , tak tihle dva zahráli ještě o chloupek lépe .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář