Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A TLUMAČOV - SK PETŘÍN 2 : 4

MUŽI VÍTĚZNĚ OTÁČELI

ofsajd.jpg

ŠKODA , ŽE NENÍ V KRAJI VAR  :-)

 

Bohužel i v Tlumačově chyběl v neděli přenosový vůz a tak videorozhodčí VAR , se mohl kouknout na záběry až po zápase . Až tedy u třetinky dvanáctky a výborné klobásy mohl konstatovat , že druhý domácí gól byl z ofsajdu . Řekl bych , že z ukázkového ofsajdu :-)

 

MUŽI

 

vítězně otáčeli

 

ZÁPASY

 

 

Muži se tak nějak po sobě opičili a shodně museli svá utkání otáčet po hrůzných začátcích . Ligové dorosty vezou z Táborska jen bodík za remízu U19 , na rozdíl od svých divizních kamarádů , kteří doma obrali o všechny body borce z Klatov . U15 bohužel nepřivezla z Bráníku nic , naopak U 14 vyhrála i poslední podzimní zápas a je hodně nahoře . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

TLUMAČOV  -  SK PETŘÍN    2  :  4  

Branky  : Lisý , Gavrylovskyy , Šimáně , Vohrna

 

Sestava :                      Suchý

Šulc   Levý (46´Zoubek)  Lisý   Fiala  (80´Huml )

 Nademlejnský (72´Kohout)  Bendl (83´Příhoda)  

Bednář    Šimáně     Gavrylovskyy ( 66´Kordík)

Vohrna  

 

 

Poslední podzimní venkovní zápas se nám nakonec povedl , ale začátek byl z říše hororů . 

Po 20-ti vteřinách přišel první dlouhatánský nákop z domácí šestnáctky do naší , přichází trma vrma na zemi , kterou  přerušuje až píšťalka rozhodčího - penalta , tu domácí hráč bezpečně uklízí k tyči - 1 : 0  a může se začít !!!

Paradoxně nám to asi směrem dopředu pomohlo , protože za 20 minut už to bylo 1 : 3 pro nás , ale dozadu to bylo pořád hodně špatné . Každopádně se postupně trefili Venca Lisý hlavou , Leo Gavrylovskyy dokončil průstřelem gólmana akci Máry Vohrny a Zdeněk Šimáně dovršil obrat po parádní akci Bendl x Nademlejnský . Každopádně do konce poločasu jsme se už do černého netrefili a bohudík se to nepovedlo ani domácím , byť jim to několikrát musel překazit až Vojta Suchý v bráně !!!

Druhá půle už byla více méně v naší režii , byť skončila nerozhodně . Důležité bylo , že se domácí do šancí už dostávali velmi ztěžka a naopak našich příležitostí na rozhodnutí neustále přibývalo . O jedinou naší  trefu  druhé půle se tak postaral Mára Vohrna , který hlavou uklidil nadýchaný "bonbónek" Martina Nademlejnského . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  To , že to v Tlumačově má těžký každý , nás nevyjímaje , jsme moc dobře věděli a přesně podle toho to taky vypadalo . Vše bylo umocněné tím naší hrůzostrašným začátkem , ale zase jsme ukázali jakou obrovskou kvalitu máme směrem dopředu a během 20-ti minut jsme to úplně otočili a prakticky rozhodli o zápase . Pochválit bych chtěl rozhodně Vojtu Suchého v bráně a z hráčů v poli pak Zdeňka Šimáněho . Čeká nás poslední podzimní zápas , takže posbíráme zbytky všech psychických sil ( těch fyzických máme na rozdávání ) a budeme chtít jednoznačně potvrdit naší momentální formu !!! 

 

 

MUŽI "B"

 

M. TOUŠKOV  -  SK PETŘÍN    2  :  4

Branky:   Kordík 2 , Škarda , Zoubek

 

Rezervu čekal na hřišti v Touškově přetěžký sok , který si v domácím prostředí pohrává s kýmkoliv jak kočka s myší a podle toho to vypadalo i v úvodu zápasu . my jsme sice nevstoupili do zápasu špatně , ale z mírné převahy jsme dostali dva rychlé údery a bylo to 2 : 0 . Kluci ale ještě víc přišlápli plyna jelikož se vyvarovali chybiček dozadu , tak už do kabin o poločase se šlo za našeho vedení 2 : 3 , kdy se postupně trefili Kordík , Škarda a po faulu na prvně jmenovaného i Zoubek . Druhá půle už byla v režii naší družiny a ze spousty šancí se podruhé trefil už jen kapitán Kordík , který už se nemohl dívat na to neskutečné spalování jedné šance za druhou . Takže pokud tyhle body potvrdíme v posledním zápase doma , tak to bude super !!!

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Parádní zápas , který se musel líbit všem , více tedy našim divákům . Domácí mají sice na tuto soutěž výborný tým , ale mně nejvíc potěšil fakt , že jsme byli ve všem lepší a když pominu ty dvě hrubice ze začátku , tak kluci hráli skvěle !!! Určitě bych chtěl vyzdvihnout výkon kapitána Martina Kordíka a skvělý zápas odehrálo i útočné duo Škarda - Peterka .

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář