Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK ZČE - CHEB 1 : 3

INFO O UTKÁNÍ

 SK ZČE muži A - HVĚZDA CHEB 

1   :   3

(  Vít  Michal )

 

Naše áčko vyběhlo na exligový Cheb v téhle sestavě :

PFLEGER

CHOCHOLATÝ    SVĚTLÍK    WILL    ŠULC

VOHRNA     BEDNÁŘ      VÍT        SVOBODA

FEIFERLÍK     PETERKA

Střídali : Macht , Šmíd , Škarda , Hejnal , Meszároš a náhradní brankář Tománek  

Kdybych měl na tomhle zápase hledat něco pozitivního , tak mě napadají dvě věci . Za prvé je dobrý , že jsme po hodně dlouhé době v téhle soutěži vedli a to ne jen chviličku a za druhé ( a to je podstatně podstatnější ) , je naprostý fakt , že HERNÍ  rozdíl mezi týmy ktaré mají v divizi 15 bodů a námi , není vůbec žádný !!!!

A teď to negativní . Bohužel , nebo bohudík se  fotbal  nehraje na to jak kdo hraje , nebo kolik toho naběhá , ale na góly  !!! A ty padají velmi často po chybách a pokud budeme dělat takovéhle chyby , nevyhrajeme nikdy !!! A to nemá nic společnýho s tím jakou hrajeme soutěž . Za takovéhle kiksy Vás potrestá i Dlouhá Ves , či Zlámaná Lhota .

Takže pánové hlavy vzhůru, ale tohle je prostě škoda. Tohle je totiž jen o koncentraci , sebevědomí a dodržování taktických věcí . Zkuste začít třeba tím , že už letos nedostanete góla ze standartky !!! Nedělám si sice žádnou statistiku , ale asi se moc nebudu plést , když napíšu, že tak  20 ze 40 doposavad obdržených branek jsme dostali ze standartky , tedy z kopu , při kterém stojíte na stejném místě jako soupeř !!

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář