Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - MÝTO 3 : 2

VÍTĚZNÁ PODZIMNÍ TEČKA

sulc---myto-2018.jpg

HONZA ŠULC TO MÁ RÁD TĚŽŠÍ

V posledním podzimním zápase hostilo naše áčko doma borce z Mýta . Už o poločasové přestávce to bylo 3 : 1 a nic nenasvědčovalo tomu , že se na trávníku odehraje nějaké sebemenší drama . Proti byl však Honza Šulc , který velmi záhy po příchodu z kabin , stihl za minutu vyfasovat dvě žluté za sebou , a zařídil , že posledních cca 40 minut mělo opravdové grády . Nakonec však se šťastným koncem pro červeno - bílé barvy . 

 

 

 

MUŽI "A"

 

 SK PETŘÍN   -   MÝTO      3  :  2

Branky  :  Vohrna , Zoubek , Nademlejnský

 

Sestava :                      Příhoda

Šulc     Zoubek   Lisý   Fiala  

 Nademlejnský (90´Huml)  Bendl (63´Kohout)  

Bednář  Šimáně (86´Kordík ) Gavrylovskyy (63´Škarda)

Vohrna  (83´Peterka )

Suchý

 

Poslední podzimní zápas svedl prvního se třetím týmem tabulky a čekal se lítý boj . A to se nakonec i vyplnilo....

Naši borci byli od začátku rozhodně aktivnějším týmem a svojí mírnou převahu přetavili v úvodní branku už po 10-ti minutách hry . K exekuci volného přímého kopu ze vzdálenosti cca 20-ti metrů ,  se postavil matador Martin Nademlejnský a s vydatnou podporou domácího správce , který schválně nechal ve vápně trčit jeden drn , dostal balon do sítě za bezmocného brankáře Vilda  -  1  :  0 .  Obraz hry se tak nějak neměnil a záhy už to bylo 2 : 0 . Brankář Příhoda rychle rozehrál hostující ofside , balon se během několika vteřin dostal ke kopačce Zdeňka Šimáněho , který svůj samostatný úprk vyšperkoval parádní příhrou před prázdnou kasu , kde našel svého útočného parťáka Marka Vohrnu . Kdo si tři minuty před pauzou odskočil do fronty na klobásu , tak musel litovat . Nejprve se totiž ve 42´minutě nádherně přes zeď trefil hostující Holý , byť z velmi přísně nařízeného volného kopu , ale ani to nebylo v první půli vše . V posledním minutě jsme se ještě dostali k rohovému kopu a Petrovo Bendlovo balon na první tyč , odvrátila hostující obrana jen za použití paže - pecka . K té se postavil vyhlášený exekutor Lukáš Zoubek a do kabin se šlo za stavu 3 : 1 . 

Prvních deset minut půle druhé probíhalo přesně tak jak vesměs všichni očekávali a moc lidí , kteří by si vsadili na mýtský obrat na stadionu rozhodně nebylo . Jenže pak přišla červená karta pro domácí beka Honzu Šulce a hosté měli s nastavením před sebou 40-ti minutovou přesilovku . V té se však zmohli jen na druhý parádní kousek Holého , který se zase trefil z přímého volného kopu a pak ještě na jednu střelu z uctivé vzdálenosti . Víc jim toho naše družina nedovolila a zaslouženě si doma nechal všechny tři body . 

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Začali jsme velmi dobře , rychle jsme se dostali do dvoubrankového vedení a zdálo se , že už to zvládneme bez nervů . Pak však přišel parádní trestňák  hostí a bylo to  jen o gól . Když jsme však v poslední možné chvíli prvního poločasu proměnili penaltu a šli do šaten opět s dvoubrankovým vedením , tak už jsme vůbec nevěřil , že by nás hosté mohli nějak potrápit . To jsem si myslel ještě 10 minut v půli druhé , ale pak mě zase fotbal utvrdil v tom , že se musíte být připravený na všechno a oslabení samozřejmě změnilo klima na hřišti . Každopádně za těch 40 min v oslabení musím kluky strašně pochválit ! Kromě dalšího trestňáku jedna jediná střela na naší bránu a to ještě z uctivé vzdálenosti a z naší strany snad čtyři tutovky z toho dvě z kategorie "mega" . Takže konečné tři body považuji za naprosto zasloužené . 

 

FOTOGRAFIE ZE ZÁPASU : 

https://plzensky.denik.cz/galerie/krajsky-prebor-plzen-petrin-vs-myto.html?mm=9336666

 

 

 

MUŽI "B"

 

SK PETŘÍN  -  VEJPRNICE B   4  :  0

Branky:  Buranský , Škarda , Kolena , Eliášek

 

Rezervu čekal poslední domácí podzimní úkol a nakonec ho  s přispěním ne zrovna pravidelných střelců ,  splnila v pohodovém tempu . Hosté sice přijeli v hodně kombinované sestavě , ale bojovali o každý metr , takže je definitivně srazila až třetí branka , kterou parádní ranou vsítil mladý Jirka Kolena . 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Možná , že jsme čekali ještě vyšší výsledek , ale hosté bránili seč mohli a my jsme si s tím hlavně v první půli  , když měli ještě vejprničtí sílu , nedokázali poradit . Ve druhé půli přišel rychlý druhý gól a od té chvíle už nebylo o naší výhře pochyb . Na konec prostě dobrá práce . 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář