Jdi na obsah Jdi na menu
 


MUŽI A SK PETŘÍN - MALŠE ROUDNÉ 1 : 0

ŠIMÁNĚ UDEŘIL V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

malse-1.jpg

"SANČÍS"  V ZAJETÍ GRIZZLYHO 

Áčko si nechalo svůj úder až na poslední vteřinu zápasu , když se prosadil mladíček Zdeněk Šimáně . Šťastný střelec zvaný SANČÍS  , se momentálně nachází uprostřed valné hromady , na kterou právě naskakuje subtilní trenér Radek Votípka !!!

 

 

​ÁČKO UDEŘILO

 

V POSLEDNÍ VTEŘINĚ

 

 

Áčko  už podruhé v této sezóně ochutnalo , jaké je to vstřelit branku v poslední vteřině utkání , tentokráte ale z té lepší strany mince . Jeho rezerva se zase dostala až k pokutovým kopům , ale ve Zbiroze je poprvé letos nezvládla . Devatenáctka si naopak s penaltama poradila a bere 2 bodíky s Kladnem . Pak už se zadařilo jen osmnáctce v duelu s Pískem a U12 veze všechny tři body z dalekých Budějovic .  

 

MUŽI  "A"

 

SK PETŘÍN - MALŠE ROUDNÉ   1  :  0

 

Branky :    Šimáně

 

Sestava :    

      

PFLEGER ( 90´HRABAČKA )

    TROJOVSKÝ    ZOUBEK   PAPÁČEK   VOHRNA

LISÝ  BEDNÁŘ  HELLER (68´CHOCHOLATÝ )  

MOTL   (85´NAVRÁTIL )   ŠKARDA  ( 72´ŠIMÁNĚ )

Vinkler , Provod

 

 

Muži se po výprasku v Krumlově ocitli v situaci , kdy už to minimálně hoří a předvedli výkon se kterým musí být spokojení . Moc šancí se na obou stranách neurodilo , ale zápas měl po celých 90 minut náboj . Po vyrovnané první půli jsme měli trošičku více ze hry my , ale ani těch minimum šancí , které jsme si z toho vypracovali do sítě nezapadlo . Když už se všichni připravovali na penaltový rozstřel , tak přišel poslední nákop stopera Zoubka , vyhraný hlavičkový souboj Venci Lisého , který posunul balon do hostující šestnáctky . Tam už si vzali slovo oba střídající útočníci , nejprve Tomáš Navrátil nenechal v klidu odehrát balon roudenskému stoperovi , ten se snesl na nohu Zdeňka Šimáněho , přichází lehce nepovedený blafák , balon v síti a neskutečná radost !!!

 

 

Komentář trenéra Radka Vodrážky :  Musím kluky pochválit a to , že jsou z toho nakonec všechny tři body , je jen třešnička na dortu . Něco jsme si před zápasem řekli  a to že to splníme na sto procent , je snem každého trenéra . Naprosto zodpovědný , koncentrovaný výkon , který sice měl nějaké ty fotbalové mouchy , ale v naší situaci byl jediným možným řešením . 

FOTOGRAFI Z UTKÁNÍ : 

http://sogun1.rajce.idnes.cz/SK_Petrin_x_Malse_Roudna/

 

 

 

 

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář